Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multe lunite

Mara de Nadina

Maria de Kid

David de Babytza

Erica de fce

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

ratoneluce doctori, dom`le, ce doctori....
Mihnea rontzaie tot ce apuca, in curand ii ies dintii de sus, la cei de jos a balit la greu + gingia alba, inflamata si tare.
esti la serviciu? dc da, serviciu usor! incep si eu peste o saptamana...

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Lumi
Pofta buna la iarba verde!!! M. are o problema, nu prea vrea sa pape decat acasa la el, in scaunel, de aceea ne grabim mereu spre casa la ora de masa
Ce bine ca gemeneii tai papa tot!! Sunteti pe locul 1 sau 2, dupa Edi de Giuli?
Imi pare rau ca Edi a suferit deja din dragoste....
Cine-i vinovata??

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Corina...cum adika "la cei de jos"?
adica deja i-au iesit?
sa-ti spun de ce te intreb....acum are 7luni juma aproape...in luna a6-a a balit ffff tare....
acum nu mai face asa...
si totusi nu are niciun dintisor....dar acum, asa cum am spus mai devreme, refuza laptele...de 2saptamani n-a mai gustat lapte iar noaptea se trezeste de 6-7 ori si plage 2minute, bea multa apa si adoarme la loc.

celelalte fete...inca lenevesc ,ha ?trezireaaaa.....ca pierdeti o zi super!
ramona, dormiti k fetele?
mai ales ca maine iar s-a anuntat ploaie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu trebuie sa te duci in contul comun Webshots si sa pui acolo pozele. Apoi iei link si il pui aici. Doar ca nu mai stiu parola de pe web de la bobocei Sa ti-o dea fetele , care o stiu. Daca nu iti iese , intra pe mess daca poti si iti explic acolo mai detaliat , pas cu pas
Papaya papam de vreo luna. E bun la gust si e permis la bebei de la 4 luni, poti sa ii dai fara frica.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

La multe lunite

Mara de Nadina

Maria de Kid

Erica de fce

Soricel David de Babytza

Noi azi am papat deja para cu branzica si cu biscuite. A fost bun.Am descoperit de ce se pune pe plans Raducu in timpul mesei..se pare ca nu vine mancarea suficient de repede.

Ada ..la branzica e vorba de textura..ia blenduieste-o tu cu fructele sa vezi ca asa o sa pape.Bafta azi la vaccin.Si noi mergem..sper sa scapam cu bine.

Votat broscaletele...Corrina vezi ca IP-ul ala de Craiova..eu sunt

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

lumi....cum le-ai dat fasolea verde? adik cum ai facut-o..
Sasha nu mananca supica...sub nicio forma. adik decat sa ma chinui in urlete sa-i dau cateva lingurite si alea amestecate cu iaurt...mai bine ii dau un castron intreg pe care-l mananca pe nerasuflate de cartof+piept de pui+branza+iaurt.
este iaurtangiul sef!
totusi....ai reusit sa le dai fasole verde?
moama...esti tare!

Mergi la inceput

bafta la vaccin la "astia mici"....bebei de Ada si Cristina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

ce ma enerveaza reclama asta idioata
sa o iau pe rand sa nu uit ..ca trebuie sa-mi deschid word cand recuperez , sa scriu acolo si sa copii ca altfel , n-am nici o sansa cu singurul meu neuron lauz sa tin minte tot
luminita imi pare tare rau sa aud ca edi a fost ranit din dragoste asa de repede ...sper sa-si revina repede si sa-si recapete increderea in fete ...sa sti ca maia mea a primit educatie aleasa ea stie ca daca nu se intelege cu baiatul mai bine ii spune decat sa-l amageasca ...sa sti ca daca edi va fi dispus sa o cunoasca , fara sa o laud ii garantez ca nu v-a regreta
ratonelu pai eu din cand in cand imi mai fac o cafeluta slaba slaba la care adaug lapte mult , daca nu INKA e foarte buna , e cafea fara cofeina ...
eu azi plec la socrella , revin maine ...sper sa nu recuperez iar 5 capitole

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata!!!
Intru si eu pe fuga...imediat merg la dr, de cateva zile Lucas are muuulte bubitze pe fata-in special in jurul gurii, bubitze rosii pe limba si pielea fffff uscata pe piept am dat A derma si nici o schimbare!

O saptamana minunata si sanatate boboceilor bolnaviori si bafta la vacccin "celor mici".

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput