Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_ada spune:
neata
La multe lunite David de babytza Mara de Nadina , Maria de Kid , Erica de fce
va poftesc la o sau poate
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
ratonelu spune:
neata!
sunt cea mai ....vrednica si dornica de munca/?mdaaaaa......
raportez o serie de nopti in care Sasha se trezeste de 6-7 ori pe noapte plangand si bea apa.
lapte sa nu vada ca urla.
mi-a zis cineva ca-i de la dinti....dar ...tine de o luna...nu-i trecea pana acum/?
in rest....noi suntem bine....am vazut ca sunt bebei bolnaviorimulta sanatate.
ratonelu spune:
la multe lunite pt baietelul David!
mamico, ne servesti cu prajituri?placinta cu dovleac...?sau cu branza....sarata?
poate sa fie si cu mere, in cel mai rau caz.....
babytza spune:
Neata
Multam de cafea Andreea O savurez chiar acum
Ratonelu mama a facut ieri o placinta clasica , aceea cu branza si stafide . Daca iti place iti trimit o maaaaare felie , sa te indulcesti putin la munci
Eu raportez Prima cazatura A facut cunostinta cu parchetul de langa pat L-am verificat cand s-a oprit din plans, nu are cucui, nu are vanatai si totul e la locul prestabilit de mama natura. o sa il urmaresc azi sa ma asigur ca e bine. Sper sa nu avem urmari neplacute.
M-a balacarit tati la greu
Azi mergea cineva la vaccin. Scuzati neuronul adormit , dar nu retin acum cine mergea
Altfel , ca raport de dimineata : nu vrem sa papam mai nimik. A inghitit in scarba cateva lingurite de papaya cu banana iar dimineata la 6 a baut in sictir 30 ml lapte.....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Altfel , ca raport de dimineata : nu vrem sa papam mai nimik. A inghitit in scarba cateva lingurite de papaya cu banana iar dimineata la 6 a baut in sictir 30 ml lapte..... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
neatza,
pai normales, babytza, ca nu vrea lapte si papaya, vrea tort de cioco, ca e ziu lui azi. happy birthday si sorry pt cazatura. bafta la vaccin!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
Corrina spune:
happy birthday si pentru:
Mara Elena
Maria
Erika Elena
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
andy_galro spune:
Neatza!
la multe lunitze pentru David, Maria, Mara, Erika
babytza sa-ti traiasc soricelul! sorry pt cazatura sper ca nu va avea nimic
sabinel cum mai sunteti?
laura ati fost la dr?sper ca s-a terminat antibioticul
andreea multumim de cafea....foarte buna
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
ratonelu spune:
n-are nimic, stai linistita....desi sunt convinsa ca eu as fi de 3 ori mai impacientata!
placintaaaaa
papaya?eu pana acum nu i-am dat...
sotul meu ii da dimineata o banana+ o para.
si papa....el papa destul....mie asa mi se pare.....doar ca asa e el...mai pitic....ca seamana cu ma-sa!
sotul meu ...pentru ca eu sunt la serviciu....
anamona...sa vezi cand iti zic bunicii...."azi a facut primu kaka...papa...apa....etc..."
roxana, spune-mi si mie...pls...cum sa pun poze...ca nu mai stiusa va arat si eu un baietel.
apropos...de cat de exagerata..paranoia...etc....sunt!
acum o luna cand am fost noi cu puta etc...ca facuse fimoza....ne zice doct chirurg....ca vrea sa-l palpeze la burtica pentr ca i se pare cam mare si "sa n-aiba ceva"...si eu intreb ce-ar putea sa aiaba...si-mi spune f senin...ca si cum se referea la o banala raceala" sa n-aiba vreo tumora".....
cica///nu se simte nimic...
dar eu de atucni sutn paranoia..mi se pare pe zi ce trece ca are burta si mai mare...si sapt asta ii fac eco.
saracu'...l-am terorizat.
si...sa continui in spiritul mintii mele tampe....mai are cineva paranoia asta?
andreea...si pentru cele care nu beau cafea...ce alternative ai?
am citit si eu din urma cate putin...si am vazut ca vorb si de kg....
eu sunt o umbra de 42kg....fara tate ...cu un cur..plat...
si cam atat.
incep sa-mi placa cele cu carnita pe ele...altfel vin hainele.par femei, nu umbre.
cum se comporta bebeii la dinti?ca sa inteleg si eu ceva din "fitele" lu' Sasha.
ratonelu spune:
nu intelegeam, de ce eu l-am felicitat doar ep david....pentru ac ma uitasem doar la septembrie...
deci, la multe lunite sanatoase si pentru Maria, Mara si Erika.
chiar...Sabinel....ce mai faci...?
luminita2008 spune:
Neatza!
Vaz ca Andreea mi-a luat-o inainte cu , sar'na, savurez cu placere!
Multumesc fetele de urari (transa 2) Ada, Nikole, CD, Preety, Nocom, Dya, anamona
Andreuta, Maia e o printesa, noi o privim si o admiram din umbra mereu. Evident, Robi nu are ochi decat pentru gogo Sorina de Preety, dar Edi... well, Edi deja a suferit din dragoste, a fost ranit profund, refuzat, asa, de la o varsta frageda... prin urmare, acum sufla si in iaurt si nu indrazneste sa spuna vreo vorba... eu sper sa-si faca curaj, caci imi place Maia de mooor... are niste ochisori si o expresivitate, iti vine s-o papi!
Nocom, am vazut pozele, ai o printesa pe cinste Edi de giulianna e tare norocos!
Ada, asa si hunii mei, cand vad camera amutesc, rar reusesc sa fac cate un filmulet...
Laureta, daca nu ii musti tare rau pe huni, poate te las....
Edi de giulianna, esti un frumosssssssssss!!!
Paula, sanatate multa puiului Eu zic sa faci o pauza de la branza, poate organismul lui nu e inca pregatit, nu neaparat ca nu-i place... zic sa mai incerci dupa 2 saptamani...
Corrina, ma bucur ca ii place lui Mihnea!!
Noi ieri dimineata am fost la shopping ptr huni, cu tot cu huni, si apoi am avut musafiri, desi mi-ar fi placut mai mult s-o zbughesc in parc. Mi-a trecut cand am avzut ca a plouat... Asa, ca ma razbun acum, in 10 min vine socrosenia si o tulesc afara, iar papam la iarba verde!
Babytza, mamica ingrijorata, te cred ca e greu, dar lasa, bine ca n-a patit nimic. Eu era s-o patesc cu Edi de 2 ori, o data ieri si azi de dimineata a doua oara. L-am prins pe ultima suta de metri....
Noi am papat ieri fasolea verde cu maaaare succes, asa ca le dau si azi. Nu va mai spun de iaurt, se bateau turcii la gura lor!!! Si era cam lichid, desi am adaugat si o banana, totusi, l-au papat de numa'!!! Abia astept si azi. Si eu care m-am aprovizionat si cu Iaurt Humana, ziceam ca poate nu le place cel facut de mine, dar, din nou, nu fac nazuri. Am niste copii buni, buni de tot, iti vine sa ii mananci...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi