Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
denisa.g spune:
Buna fetelor
Asa cum v-a spus cuscra ne-am tuns!!!
Cine vrea, cine poate ia uitati-va la noi!!!Ce baiat mare are mama..
www.flickr.com/photos/25613544@N08/3479518598/" target="_blank">mi-au luat motul, www.flickr.com/photos/25613544@N08/3478709641/" target="_blank"> m-au tuns
Pupam fetele
andreea_ada spune:
eu am plecat , ne citim maine
edwin esti mirific superb
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
Paula-Laura spune:
Neata!
Denisa ce baiat mare si frumos ai!!!!
Mie nu mi se deschid filmuletele pe youtube asa ca nu l-am vazut nici pe Edi nici pe gimnasta Laaurettei
Anamona Mihnea mananca 150-200 grame fructe cu 2 lingurite cereale la 10,30-11 si 150-200 grame legume la 14-14,30. Daca reusesc sa ii dau apa/ceai dupa mese nu ii mai dau san, Daca nu mai cere san de sete, insa suge f. putin (cantitativ nu stiu sa iti spun, probabil max 30 ml).
Daca ii dau fructele simple in 2 ore plange de foame!
Am vorbit cu pediatra apropos de branzica si mi-a zis sa renuntam la ea momentan, ii introduc carnea, iaurtul si pe urma mai vedem. Prima ideea a fost ca are o intoleranta la proteina laptelui de vaca, insa tinand cont de faptulca saptamana trecuta a fost lapte de capra, nu a stiut ce sa zica, doar sa nu mai incercam momentan
Asa ca voi scoate curcanul de la conge
si o zi buna1
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Azi mergea cineva la vaccin. Scuzati neuronul adormit , dar nu retin acum cine mergea Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
Neatza!
Ada merge!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
bitza2008 spune:
David, Maria, Mara,Erika
Moaa ce diferenta la Edwin inainte si dupa tuns, frumos in ambele situatii. Vreau si eu sa-i creasca mai repede parul lui Lucas sa-l vad cu zulufiii de bb si apoi il fac chelios
Vazut copii frumosi, Anda,Razvanel, Edi
AM venit de la dr...
Nurofen 2 lgte/zi -3 zile-ca are muci de mai bine de o sapt si ptin rosu in gat
Vit A pt piele uscata, dupa baitza, fara alte creme sau uleiuri
Glicerina cu stamicin pt afte
Afloderm pt bubitzele din jurul gurii
pluuus apa de mare si aspirat nasucul panaaaaa trec mucii.
Of of mai mai!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
MommyMagda spune:
ratonelu, sar'na mult mult!
la intrebarea "cand" era: inainte, in timpul / dupa masa?
la "cum": ca atare in lingurita / in biberon / alta metoda?
poate ma lumineaza si pe mine cineva (pe prospect stiu ce scrie )
fce spune:
buna ziua si de la noi pt toate cele care ne/ati urat LMA
maria
mara
david + pupam sa nu faca buba
anamona si noi suntem cam in aceeasi oala:
* dimineata - tzitzi la trezire - pe la 6.30-7
* 9-9.30 - iar tzitzi
* 10.30-11 - fructe (azi a batut recordul la mar + para - 80ml de la dna jeni ca de la mine mai mult de 50 nu mananca, incepe sa fosaie asa pe nas si o cere pe tzitzi)
* 13.30-14 legume = nashpa max 40 ml orie/ar fi
* intre fructe si legume mai dam tzitzi daca is acasa da ff scurt max 2 minute, daca nu muls si cu lingurita de la dna jeni(azi i/am zis ca as prefera sa i/l dea cu seringa, ca la lingurita se pierde f mult, dar tot cantitati mici , nici nu stiu daca ajunge la 100...
chiar vroiam sa te intreb daca voi continuati cu cerealele cu lapte inclus ca parca facuse o iritatie tzuky...le/am cumparat si eu da n/am curaj sa le desfac ca a mea si/asa e umai bubite, asta/i mai lipseste..
bitza si noi avem, si noi poate imi zici si mie ce tratament v/a dat
pupam toti boboceii frumosi din poze si filmulete si nu nominalizam ca sa nu uitam pe nimeni
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori
bitza2008 spune:
Uitasem de frumoasa Daria
Fce am scris mai sus.
Felicic ne e dor de tine!! Vino inapoi!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze