Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
Hello,
Ati scris ceva in weekendul asta, am sarit peste 2 capitole, in schimb am citit ce scria felicic apropos de plecarea ei de pe forum si, sincer, imi pare rau.
Baby_boy, tu ai pus degetul pe i si pt asta iti multumesc, sincer! Hai sa-ti raspund. Cu o zi sau doua inainte de gluma lui Nikolici, nu-mi amintesc exact cind, ii spuneam Evei si lui Delphinas sa termine cu circul ala, de fapt ma adresam in special Evei, ca ea a trimis kilometri de mesaje ref la discutia lor, Delphinas vrind sa rezolve totul pe pm. Deci nu inteleg de ce-mi spui 'putin voalat' ca ii iau apararea Evei. Glumele sint binevenite oricind, insa astea cu adresa sint mai greu de digerat, nu cred ca cineva s-ar simti bine sa i se adreseze numai glume din astea ascutite. Poate ca ar fi trebuit sa tac, insa nu mi s-a parut corect, nu cred ca la odisee ne adresam una alteia asa. Eu nu sint de partea nimanui si tocmai de aceea ii spuneam uneia sa termite cu injuriile cu citeva zile inainte, iar la citeva zile dupa 'ii luam apararea'. In fine, vad ca v-ati facut o parere si poate ca nu e cazul sa mai bat fierul aiurea sau sa pun carbuni pe gratar, sa o parafrazez pe Nikolici, ca nu am nevoie sa mi se dea dreptate sau nu. Si daca tot va deranjez, mai bine plec eu, sint la 3000 de km de voi, din pacate nu am nicio sansa sa ma vad cu voi, asa ca e mai bine sa ma sacrific eu si nu felicic. Pentru ea am toata stima! Cit si pentru multe, multe altele dintre voi, nu enumar ca m-as intinde pe 10 pagini.
v-am pupat! toate cele bune!
Vio (nu 'doamna Vio' a lui felicic)
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
mommy....aaaaaa
deci...cand.....imi aduc aminte dim si seara....
de obicei, nu chiar dupa masa...ca poate nu-i place gustu ...si vomita....si oricum...cand e infometat deschide mai repede gurita
si cum...ii pic direct in gurita...ii deschid gura...si cum e cam pofticios....se linge mereu pe botic....
plec la banca....revin
dar unde e felicic? nu mai face ea nicio ....vraja sa afle ce-o sa mai fie si cand....
Muuh spune:
piolica pe bune acum, tu scrii si asa foarte rar macar "rar-ul" asta sa ramana ca sa stim ca sunteti bine. Pentru mine una e destul de frustrant sa ma uit pe lista aia de la inceput si sa realizez ca sunt zeci de mamici despre care nu mai stim nimic. Asa ca te rog eu, macar un "Bonjour! Oui, oui" sa ne mai zici.
andy.p spune:
Buna si de la noi.
Nu avem vesti grozave..Andy_g,Nusha si multumim ca v-ati gandit la noi...am facut o noapte alba din cauza de tuse si probabil ceva o durea ca dormea un pic iar se trezea si nu voia numa in brate.De dimineata am asteptat-o pe tanti dr,care in sfarsit s-a obosit sa vina..a consultat-o si mi-a spus ca nu i-a trecut deloc bronsita ,ci parca s-a agravat spre pneumonie...ne-a schimbat antibioticul si ne-a dat ceva si mai tare,sa continuam cu humex-ul si atat.Nu tre sa vin sa o mai consulte ca oricum alt antibiotic nu-i mai da,sa continuu Humexu-ul pana nu se mai haraie.Avem voie afara,da numa cate un pic.
Apoi a inceput sa ma certe ca ce aerosoli vreau?Ca sunt o prostie..si cum adica nu-i dau mancare ,mancare neblenduita ..ca asa nu va manca in veci..si nu intelege cum ma comport asa de parca as fi la primul copil..so numa ca nu i-a spus ca sunt toanta..aa si nu-i dau APA ?Nici CEAI??Pai cum..simplu,nu bea ,nu vrea
Va las acum..ma duc sa o pazesc pe gaza ca am reusit sa o adorm.Scuze ptr post-ul acesta lung .
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Acum am vazut..Piolica si tuu??
Mai fetelor ,da ce se intampla cu noi??
Alexia
Andrei
Mimihoo spune:
piolico, nu plecaaaaa. vorba lui Muuh: macar "bonjour, oui, oui"
stiti ca scriam despre cat de gras sa fie laptele branza .... si-am intrebat dr. care mi-a raspuns, dragul de el, ca sa fie cat mai gras ca, copii au nevoie de colesterol.
sa aveti o zi buuna!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
andy.p spune:
Sa-mi trimita si mie careva parola de la mail-ul comun ca am uitat-o ,pls!
Alexia
Andrei
Muuh spune:
andy p Sanatate micutei. O a doua parere poti cere? Cred ca in cazul vostru ar fi tare utila. Poate chiar mers la urgente cu ea ca sa stii macar cum stati. E totusi mica si o pneumonie nu e chiar floare la ureche la varsta asta. Cat despre ce ti-a zis: sa fie ea sanatoasa.
andy.p spune:
Muuh multumesc,azi merg la dr nostru homeopat,a fost in concediu,si am ramas pe mana dr de fam,vreau neaparat sa o vada si el sa vedem ce zice...cat despre restul no comment.
Alexia
Andrei
denisa.g spune:
Multumim tuturor mamicilor care ne-au felicitat pentru botez si ne-au admirat noua frizura : Andreea_ada, 300, baby_boy, andy_p, cd, nikolici, babytza, laureta, mimihoo, claudinna, luminita, ratonelu, bitza, si va pupam pe toate!
Claudinna – sa-ti fie de bine !! Ma inscriu si eu pentru faimoasele bascute.
Corrina – nu veniti prin tabacariei????? Dati-ne un semn daca sunteti prin zona.
Andy_p- multa sanatate si insanatosire grabnica. Pupici multi pt voi.
Pupici speciali pentru Karinuta noastra draga si multumim pt urari!
Fetelor, predam oficial locul I la categoria “cel mai pletos bebelus “ dragei de Karinuta. Sa fii sanatoasa si sa te faci mare si pletoasa
Sper ca sunteti de acord fetelor ca ei i se cuvine locul I acum.