Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Stiti ce am facut? www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18159/Placinta-cu-Iaurt/" target="_blank">Placinta asta!
Nu vreti sa stiti cum e o bunatateeeeeeeeee!!! Va rog sa o incercati, se face repede si e buuunnaaaaa raaauuuuu!!!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

aaateeeentieeeee!
aceasta placinta este periculoasa!

(m-am ingrasat vreo 10kile tot facand si mancand back then prin 2000... e asa de buna, si asa de usor de facut....)

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Nici nu stiu ce sa fac...sa rad sau sa plang!
E pentru prima data cand o fac dar cu siguranta va mai fi si a doua, si a treia, si ..... uffff
Dar, la urma urmei, n-ar fi monotona viata vazand numai slabe, blonde si tinere? Ici pe colo cate o si viata e mai frumoasa!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Culcat gasca
Bianca e plina de bubitze la spate :(, are si la fundic, oare o fi opareala sau varicela nu imi dau seama dilok doar ca e rosie.
Papa ok pina acum, febra nu are deloc, vedem miine Doamne ajuta!
Pe mine ma mananca frunte oare miine ma trezesc dalmatian?

ada

nausica dulce foc pitica, asa expresiva, foarte vesele pozele

giulianna la placinta aia ma uitam zilele trecute , eu am luat azi foi de placita si o sa fac miine o placinta cu carne si ceapa verde

anamona noi avem asa mesele: dim lapte, ora 10.30 fructe, ora 14.30 legume, ora 18.30 iaurt/lapte cu cereale, inainte de culcare lapte. Nu dau lapte intre mese ca nu vrea. Eu incerc sa pape cam 200 la fiecare masa nu reusesc tot timpul.

Paula eu urasca branzica asta, daca a vomitat este foarte bine ca te ai oprit. Nu e bai daca nu papa branzica, daca papa lapte iaurt e foarte ok.

danadumitru, bubitzele in jurul guritei la noi trec daca o spal des doar cu apa chiar si atunci cand nu este murdarici.

lucutta ai un bb mare

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Stiti ce am facut? www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18159/Placinta-cu-Iaurt/" target="_blank">Placinta asta!
Nu vreti sa stiti cum e o bunatateeeeeeeeee!!! Va rog sa o incercati, se face repede si e buuunnaaaaa raaauuuuu!!!

Ce-mi faaaaaci?
Fii atenta faza: noi avem biroul in L, eu stau pe-o latura, sotul pe alta. Si monitorul meu e intors spre el de obicei, pt ca ii arat tot timpul cite ceva. Adineauri, inainte sa fac click pe linkul tau la placinta, am intors monitorul spre mine. Iti dai seama c-a sesizat miscarea si a ginit placinta si acum 3 sa i-o fac. Of of of, n-ai avut tu liniste la ora asta.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Laureta sa-mi spui cum ti-a iesit ca poate ma ba si eu. O reteta ceva?

Nausica pai s-o faci! Si s-o repeti,o sa fie cerere!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

helo, helo!
(le: nu am mancat care un "l", asa am vrut io sa scriu)ati stat in casa si ati forumit bag seama
Noi am craierit toata ziulica, sunt varzescu, da` tot am citit sa vad ce mai ziceti.

Laureta varicela e bine facuta de mica, asa ca nu te intrista, numai noteaza si spune-le cand vor fi mari ca sa stie ca au imunitate, eu am murit de frica in sarcina ca m-am expus fara sa stiu si bineinteles ca mama nu isi mai aminteste dc am avut sau nu...
Super Bianca!! Parca e mai mititica decat Mihnea, nu? (care are 8 luni si o sapt si care e abia la stadiul de ridicat in 4 si batzaiala) Bravo ei!!

Giuli tie sa iti fie rushine!!! In primul rand pt ca vii la mare fara copchil si te rasfeti un we intreg, fara griji si alea alea si in al doilea rand ca gatesti placinte din imagini si ne faci pofta! Edi e super haios

Gaia vad ca azi ai postat mai mult, imi era dor sa te citesc, imi place de tine cum gandesti Cred ca Radu se simte mai bine, nu? (cu dintzokul)

Lumi am luat si eu scaunel ca al gemeneilor tai de la Carrefour. Am mai luat o jucaria de baie de la Tigex (o barcuta care merge pe apa) si spumant de baie. A fost Mihnea al meu in al noulea cer. A tzipat si chiuit in continuu. Apoi a cazut lat Cool!! Merci de idee Cum ati sarbatorit?

Babytza

Vad ca uratzi branza calcica. Eu o blenduiesc bine cu fructele si nici nu se mai simte/vede. Mihnea o mananca chiar bine cu banana+portocala.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Chiar, gaia, tu de ce nu ai fost la odiseea sarcinii? Parca ai venit direct la scutece, right?

Ma fac mare

Mergi la inceput

Lasati-ma sa ghicesc: voi ma asteptati pe mine sa vin acasa, sa citesc si sa scriu ca sa puteti merge la culcare si io sa vb singura ca televizoru`. Ba nu, ca aseara

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Giuliana ne omori tu pe noi.....

Ada 3 dintzoci ????? Felicitari !!!!!!!!!!!!!! Pupam iepurasul

La multe lunite Mara de Nadina , Maria de Kid , Erica de fce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si dau si eu un tort de cioco pentru cele 7 lunite ale puiului meu !!!!!!!!!!!!!! David

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Prima la tortul de ciukalata
edit La multi ani soricel iubit](foamea asta )

giulianna uite aici o reteta poti sa adaugi smantana sau iaurt in compozitie in afara de ou carne ceapa verdehttp://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13486/Placinta-cu-carne/

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Bine fie...inchid eu lumina.Am fost busy cu Gregory(house), si am fost si la inmormantarea lu Eddie(desperate)...si am fugit sa-mi alin amarul citindu-va...doar o pagina fetelor doar una???Uffa...bine acum chiar inchid lumina cu piatra si cu cea de-a doua verific daca geamul e inchis.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput