Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
Paula-Laura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia deeeci... sa strigam in cor! BABYMOOOOOOM? BABYMOOOOM??? Ada, mama de baieti: Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri |
Oh, da...
BABYMOM!!!!!!!!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nausica spune:
Seara buna.
Sint la curent, dar n-am mai apucat sa scriu nimic, pentru ca Cipi, de vreo trei zile incoace, parc-a mincat jaratic. Are tot timpul cite-un plan, cite-o treaba, ceva de comentat. Daca vede un servetzel la orizont, face ce face (intr-un sold, intr-un genunche) si ajunge la el. Urmatoarea faza, desigur, este sa si-l bage in gura. Azi am lasat-o sa insface un servetel si sa-si faca de lucru cu el, pt ca avea in gura suzeta. Totusi, a incercat sa si-l bage in nas si apoi in ochi. Cind a vazut ca nu merge neam, l-a facut harcea parcea.
De multe ori nu se linisteste decit daca ii dau o pungutza sa traga de ea.
Si, cum spuneam, in continuu comenteaza. Azi am fost rapid pina-n Ikea sa luam ceva maruntisuri si numai gura ei se auzea pe-acolo.
Am inceput sa papam iaurt. La inceput s-a strimbat, apoi a deschis guritza din ce in ce mai repede.
Acum, seara, a fost cam miriita si avea si putina febra (37.8) asa ca s-ar putea sa iasa vreunul dintre dintisorii de sus.
Despre situatia pe care eu as intitula-o cu vorba englezeasca "the shit hit the fan" nu spun decit ca o sa treaca, timpul le rezolva pe toate.
Aici am pus citeva poze cu Ania la iarba verde.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
anamona spune:
giulianna chiar imi era dor de niste filmulete cu Edi,
imi place mult de tot de el, pe langa faptul ca este cu un pas inainte la dezvoltarea motrica, da dovada de foarte multa intelegenta. Bravo lui!
Lauretavazut bianca rostogol, e tare dragalasa, multa sanatate.
300toata stima pentru modul in care dai sfaturi si abordezi diversele problemute legate de alaptat si nu numai
andy.prefacere rapida Alexiei
la multi ani hunilor si celorlalti bobocei sarbatoriti astazi.
anamona spune:
nausica, ce scumpa e ania :)
foarte frumoase pozele.
atentie insa cu statul in iarba in perioada asta, noi am patit-o oarecum.....am cules o capusa de hainutzele lui Tzuki. Am fost norocosi, nu s-a intamplat nimic, doar m-am speriat eu foarte tare.
Chiar ma gandesc ce voi face cand o mai creste, am 2 catei in curte nu stiu cat o sa o pot proteja.....
anamona spune:
apropo de mancarica....
cat lapte dati la bebe intr primele 2 mese (ora 10 si ora 14)
sau
care mai sunt cantitatile pe care le mananca puiutii vostri?
m-ar interesa in mod deosebit raspunsuri de la mamici care au diversificat de curand....de preferinta care alapteaza...
vreau cam multe....nu?
tzuki mananca bine 50-60ml cereaale de dimineata, apoi legumele le cam refuza....daca bagam catelusul vorbitor in actiune, mananca tot vreo 50 ml.
laptic cam vreo 100ml, dar in mai multe reprize
Totul e mancat cu lingurita.
este oare suficient pentru 8 ore cat lipsesc eu de acasa?
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui Nausica Seara buna. o pungutza sa traga de ea. |
pungile, asa cum scrie si pe unele din ele, sunt tare periculoase... (chocking hazard...) - no offence, precis stai cu ochii pe ea ca pe butelie, da' nu puteam sa nu comentez... ca sunt mai prapastioasa eu asa din fire...
citat din mesajul lui Nausica vorba englezeasca "the shit hit the fan" |
excelent zis...
edit, vazut si pozele, super de super!
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
Nausica spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia pungile, asa cum scrie si pe unele din ele, sunt tare periculoase... (chocking hazard...) - no offence, precis stai cu ochii pe ea ca pe butelie, da' nu puteam sa nu comentez... ca sunt mai prapastioasa eu asa din fire... |
da, clar, punga nu e jucarie. bunica sau mama nu m-ar fi lasat niciodata sa ma joc cu o punga. si nici eu n-o las pe Cipi de capul ei, no way. nu stiu ce s-a inteles din ce-am scris eu mai sus. eu ii leg o pungutza mica de bretelele de jos cu care e prinsa in leagan sau in carut, in asa fel incit sa ajunga la ea numai cu miinile, nu si cu gura. si oricum stau cu ochii pe ea.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
simodina spune:
Am admirat bbi precoci - Bianca de Laureta si Edi de Giulianna Sunt mortali!
Mi-am clatit ochii si cu Ania ( fost Nedelcu ), sunt foarte reusite pozele la iarba verde iar fetele frumoase foc ( mama si fiica). Si am vazut si un start de tumbe pe salteluta...
Despre noi numai de bine. Avem deja 3 mese diversificate de saptamana aceasta. A 3a a cerut-o singura oarecum, incepuse sa ma suga din ora in ora dupa-amiaza si am inlocuit-o in 3 zile. Avem acum vreo 3-4 mese de san si 3 mese diversificate - una de fructe cu branzica, alta de legume cu carnita si mai rar ou si una de iaurt simplu sau cu banana. Mama nu zice inca, tot tata a avut intaietate. De fapt caca a fost primul dar nu se pune. Sta foarte bine in fundulet dar in picioare ioc, nu pare sa o amuze. De kk nu va mai povestesc ca i-a trecut timpul, doar maine facem 8 luni. Si nu avem niciun dinte. Decat gingia umflata de vreo luna si maraieli dese de vreo 2 saptamani. Dar care trec subit daca e plimabata in brate - sa fie de la dinti, sa nu fie...
_giulianna_ spune:
Stiti ce am facut? www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18159/Placinta-cu-Iaurt/" target="_blank">Placinta asta!
Nu vreti sa stiti cum e o bunatateeeeeeeeee!!! Va rog sa o incercati, se face repede si e buuunnaaaaa raaauuuuu!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Stiti ce am facut? www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18159/Placinta-cu-Iaurt/" target="_blank">Placinta asta! Nu vreti sa stiti cum e o bunatateeeeeeeeee!!! Va rog sa o incercati, se face repede si e buuunnaaaaa raaauuuuu!!! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
aaateeeentieeeee!
aceasta placinta este periculoasa!
(m-am ingrasat vreo 10kile tot facand si mancand back then prin 2000... e asa de buna, si asa de usor de facut....)
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri