Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
danadumitru spune:
Buna, fetele!
Pupam toate fetele si toti copilasii. Ne bucuram sa vedem multi copii care vor sa pape.
V-am mai scris, ca Riana nu prea vrea sa manance decat piureuri de fructe si alea doar daca contin pere, ca daca nu e jale
Poate mai scrieti cateva combinatii de papa, poate ne dati vreo idee si o sa papam si noi.
In rest suntem relativ bine numai ca ne curge nasul, fara temperatura si fara alte probleme.
Si in legatura cu bubitele din jurul guritei, ce folositi? stiu ca s-a mai discutat, dar nu am retinut.
Poate ma luminati si acum, asa cum o faceti de fiecare data
gaia.nevia spune:
am raspuns tipei cu varicela, acum abia v-am citit, intre timp m-am bagat si eu la un film tare pe gustul meu...
Sper sa fie ok fata, chiar daca nu are imunitate pana la urma, trimestrul doi e cel mai safe... Doamne ajuta!
Filmul: Righteous Kill (Pacino & DeNiro...)
ii tot asteptam la cotitura dupa Heat, si iata-i, in sfarsit....
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
300 spune:
Ada, ce film? Multa sanatate gravidutei!
Anda maraie si rade in acelasi timp....
Cu combinatii de fructe/legume noi nu stim... azi am mancat morcov + banana (juma de morcov mare plus o banana medie ... si a mancat ceva cu placere dar nu stau sa masor. Am observat ca daca bea lichie in timpul mesei mananca mai mult. La banana nici nu ma mira dar sper sa nu ii creez un obicei prost.
Va pup, o seara placuta! Noi vom face baita cu jucarii la cada mare.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
baby_boy spune:
Claudinna super pozele…imi place mult cum iti sta cu pal nou…si teatrul e superb la voi acolo
Ada branzica ai amestecat-o pur si simplu cu fructele? Sau ai blenduit-o cu fructele? Eu i-o blenduiesc de ex. cu banana si nici n-o simte..ii place .
Andreea-Ada si Luminita multumesc mult pentru retete..le-am salvat acum
Laureta imi pare rau pentru varicela..pe o parte e bine ca scapati mai tarziu
La multe lunite sarbatoritilor Eva, Andrei,hunii pretiosi Edi si Robi, Alessandra!!!!
Vazut Bianca de Laureta si razaciosul Edi de Giulianna,Daria de Nocom
Noi azi am fost in plimbari..la gratar..am stat mult afara si chiar am dormit in carut afara..am papat spanac in supica care a fost buuuuuuun, a fost o zi frumoasa...daca nu se pune durerea mea de masea..offf..
Maine mergem si noi la doctor..facem si vaccinul.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
Paula-Laura spune:
Seara buna!
Am si eu envoie de un sfat de la mamicile cu experrienta :
Acum o saptamana am inceput sa ii dau lui Mihnea branzica proaspata(facuta din lapte de capra de soacra-mea). In prima zi a mancat bine, insa dupa masa urmatoare(de lapte) a vomitat putin(a regurgitat si mancarea de la pranz). A doua zi a mancat iarasi branzica, a dormit si la vreo ora dupa a vomitat(dupa un acces de sugut, ce e drept). Am hotarat sa nu ii mai dau branza, ca poate din cauza ei se intampla.
Am incercat din nou saptamana asta cu branzica facuta de mine cu calciu lactic. Joi a mancat bine, vineri a mancat bine. Sambata dupa aceeasi combinatie ca vineri a vomitat la jumatatea mesei. I-a dat taica-su de mancare, nu stiu exact ce s-a intamplat dar a scos fix ce mancase. Sambata dimineata am facut vaccin.
Azi dimineata i-am dat branza amestecata cu fructe, in ideea ca e mai putin gretos si a vomitat la sfarsitul mesei dar a parut ca s-a inecat cu ceva.
Acuma ma intreb oare e un complot al universului sa vomite branzica sau chir nu ii place ceva la ea? Sa uit de ea si sa incerc sa ii introduc carnea sau mai astept o saptamana si incerc din nou branza???
Sunt confuzaaa Help!
Acum
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
paula ai incercat doar cu lapte de capra???Cu cel de vaca ai incercat si l a vomitat??
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
andreea_ada spune:
paula sa nu fie o intoleranta ceva .....eu spun sa faci o pauza si sa o urmareti , daca tot vomita dupa mese nu e de la branzica , daca ii dai branzica si vomita iar mai bine vb cu pediatrul , sanatate
eu ma retrag , ne citim maine la cafea ...o seara buna
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
gaia.nevia spune:
ooof, afurisita de branza!
babyboy, am amestecat-o doar.
Sa fie oare de la textura reactia lui? Avea o fatuca parca l-am servit cu otet.
Paula-Laura, exact asta a facut si Radu, a dat sa vomite dupa a doua lingurita.
Asa ca m-am oprit si am zis ca nu mai incerc pana nu pot sa-i dau branza din comert.... care are textura fina.
Nu cred ca ma vad dand si branza de vaci la blender pentru 2-3 lgrite cat mananca Radu mama denaturata ce sunt...
Sa nu fie ceva reactie la capra, la voi... stiu si eu? Eu m-as fi oprit la primul vomitat, ca sunt mai sperioasa din fire...
danadumitru, eu folosesc apa termala avene, si sunt multumita.
Si pentru iritatia de scutec, daca nu arata rosu rau (atunci dau cu bepanthene sau similar) dau tot cu avene...
AAAAh, si mare reusita la baitza lui Radu azi. Am decalotat!!!!
Yuppppieeeee!
Asa, pur si simplu, fara efort. Buuun baiat!!!
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
deeeci... sa strigam in cor!
BABYMOOOOOOM? BABYMOOOOM???
Ada, mama de baieti:
Paula-Laura spune:
hai ca am vrut sa scurtez povestea si n-am dat suficiente detalii
Acum 1 saptamana a fost lapte de capra. Am luat pauza o saptamana.
Saptamana asta a fost cu lapte UHT de vaca din comert(dorna). Joi si vineri nu a avut nicio reactie. Vineri a mancat chiar cu mare placere combinatia pe care i-am dat-o.
Sambata i-am dat aceeasi mancare ca vineri(ca am gatit vineri) si a vomitat. Dar branzica am facut-o sambata. Mie personal mi se pare usor gretoasa branzica in legume, insa el o mananca cu placere.
Sambata dimineata a facut vaccin si m-am gandit ca fie e din cauza vaccinului, fie nu i-a placut branza in legume(asa, deodata), asa ca azi dimineata am incercat combinatia cu fructe.Pe care a vomitat-o
Pediatrei i-am povestit de episodul de saptamana trecuta si mi-a zis ca am procedat foarte bine ca am oprit branzica si sa il urmaresc acum. O sa o sun maine sa vad ce zice si ea, dar eram curioasa daca vi s-a intamplat si voua /ati mai auzit cazuri.
In rest bebe nu pare sa fi luat raceala de la mine, alte reactii de la vaccin nu am avut, Doamne ajuta tot asa
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete