Litoralul Romanesc! Se merita?
Nu reusesc sa ma hotarasc unde sa merg anul asta la mare! Toata lumea zice ca in tara nu se merita, as prefera sa merg in tara din mai multe motive...unul ar fi copilul, apoi drumul mai scurt, faptul ca nu avem cu cine pleca in afara si sa plecam singuri nuprea imi vine ( mai ales ca eu nu am plecat nicodata din tara... si nu m-as aventura sa mergem doar noi) deci bag ca si motiv si teama de necunoscut! As vrea o recomandare de un hotel unde sa se merite sa mergi! Hotel de 4-5 stele, care sa aibe piscina, loc de joaca pentru copii neparat, ceva animatie sau sa-i zic asa program artistic, etc!
Cei care sunt mai plimbati ca mine poate imi spun si la ce sa ma uit cand fac rezervarea, la ce facilitati s-ar uita ei sa zic asa, orice sfat imi e de ajutor!
Multumesc!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Raspunsuri
roli25 spune:
Pe litoralul romanesc arunci banii pe mizerie, servicii proaste, apa murdara, manele.
De la granita mai ai 60 km pana la Balchik sau Albena, unde stii ca merita fiecare banutz. Copilul e deja marisor nu cred ca il afecteaza 60 km in plus. In plus acolo gasesti hoteluri cu facilitati pentru copii.
Eu am mers in sudul litoralului bulgaresc, aproape de granita cu Turcia cu 2 copii mici, unul avea 2 ani, celalalt 5 luni si a fost excelent.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
didi spune:
Intr-adevar, oricat de nationalista as fi, in ceea ce priveste turismul romanesc, in special litoralul, nu pot sa nu ma ingrozesc cati bani se dau la noi pe niste mizerii... Pacat de natura care ne-a oferit-o El, ca noi ne batem joc de ea.
Eu am plecat singura cu fiul meu la bulgari, pe cand avea 5 ani, eu cu o verisoara, cu microbuzul, ca nebunii... Si a fost superb, iar atunci m-am hotarat ca nu mai merg la noi la mare. Desi am posibilitatea sa merg prin servici cu putini bani, nu mai vreau sa fiu tratata in batjocura, pe banii mei.
Copii sunt foarte adaptabili, o ora in plus la drum nu cred ca il oboseste mai mult decat e cazul.. Si fi sigura ca o sa-i placa la nebunie.
livia72 spune:
Daca vrei pe litoralul romanesc, incearca Timsmana in Jupiter, e 3+, cam multi bani dar se merita. E f. curat, manacare bunicica, exista o minidiscoteca seara pt. copii iar dupaamiaza exista o gradinta, exista si piscine extrem de curate. Nu e 5 stele, dar e OK.
anya spune:
Atentie la Tismana, ca au paturile mici, nu incap 2 adulti cu un copil. Noi am fost acum vre-o 3 ani, dar nu cred ca au schimbat mobilierul. Pana la plaja ai putin de mers, pe langa lac si prin spatele unot tarabe...iar plaja... e romaneasca, adica plina de mucuri de tigari si coji de seminte (in speranta ca macar pet-urile nu mai sunt). In perioada in care am fost noi, la pranz serveau mancarea la mese si stateam foarte mult pana o aduceau, iar dimineata era coada foarte mare la bufet.
Mai bine Bulgaria, daca ti-e frica de distante, desi ca timp, ajungi cel mai repede in Turcia.( 2 ore pe aeroport la noi + 1 ora si ceva zborul + 30 min pe aeroport la ei + 30-45 min transferul la hotel - daca alegi ceva mai aproape de un aeroport).
Daca nu ai limitare bugetara - mergi in Turcia.
livia72 spune:
Ba noi tot 2 adulti si un copil am fost la Tismana si am incaput OK. Iar la chestia cu masa - noi am ales AI si toate mesele erau bufet, iar cozi chiar nu exista.
Nu zic ca nu mai exista mici aglomeratii sau ca e neaparat la standarde occidentale, dar eu in Romania acolo merg.
alexuta2005 spune:
Si noi am fost anul trecut singuri in Bulgaria.De regula mergeam la Mamaia dar anul trecut mi s-a parut mult prea scump asa ca am ales Bulgaria.
De teama ca mergem singuri intr-o tara straina despre care toti cunoscutii ne spunea diverse povesti am zis sa mergem cat mai aproape,la Albena si am mers prim Vama Veche, nu-s mai mult de 70 km.
Alexia avea atunci 2,8 ani.
Si noua ne era teama de ajunsese sotul, in primele zile dimineata sa se uite pe geamul de la baie sa vada daca isi mai gaseste masina.
Anul acesta am luat biletele din timp.Pentru un sejur de 7 nopti in perioada 22-29 iun, la un hotel de 4 stele all inclusive am platit cu taxa de statiune cu tot si reducerea de 10% pt. ca am achitat pana la 30 aprilie, 615 euro deci cam 25 mil.Noi mergem cu o agentie din Pitesti, cu care am fost si anul trecut.
Daca totusi alegi litoralul romanesc eu iti recomand Mamaia dar zona de nord a statiunii.E mai libera si mai curata plaja, desi sunt preturi mari.De ex. hotelul Modern.
As fi incercat anul asta Turcia sau Nessebar- Bulgaria dar cu criza asta a trebuit sa ramanem tot la Albena.
Eu nu am gasit nici o varianta mai buna in Mamaia.La Hotel Modern, 4 stele all inclusiv ne costa in jur de 30 mil. plus ca trebuia sa platesc 30% pentru copil.Si totusi bulgarii sun un pic mai sus la calitatea serviciilor.
carla2005 spune:
Dupa indelungi cautari si discutii ne-am hotarat sa plecam in Bulgaria la Nessebar! Meregem cu o colega cu gasca ei de familii cu copii! La 5 stele all inclusive 33mil in perioada 28-5iulie...mi s-a parut convenabil si cum arata acolo din poze nu cred ca la banii astia gaseam ceva asemanator in tara! Asta e , trec peste spaima plecatului din tara, ca toate au un inceput...
mama din 16 nov 2006
Draga mea
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla2005 Dupa indelungi cautari si discutii ne-am hotarat sa plecam in Bulgaria la Nessebar! Meregem cu o colega cu gasca ei de familii cu copii! La 5 stele all inclusive 33mil in perioada 28-5iulie...mi s-a parut convenabil si cum arata acolo din poze nu cred ca la banii astia gaseam ceva asemanator in tara! Asta e , trec peste spaima plecatului din tara, ca toate au un inceput... mama din 16 nov 2006 Draga mea |
Bravo! Iti va placea cu siguranta, e f frumos acolo.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura T spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla2005 Dupa indelungi cautari si discutii ne-am hotarat sa plecam in Bulgaria la Nessebar! Meregem cu o colega cu gasca ei de familii cu copii! La 5 stele all inclusive 33mil in perioada 28-5iulie...mi s-a parut convenabil si cum arata acolo din poze nu cred ca la banii astia gaseam ceva asemanator in tara! Asta e , trec peste spaima plecatului din tara, ca toate au un inceput... mama din 16 nov 2006 Draga mea |
Din cate spui, cred ca ai ales hotelul Sol Nessebar Palace 5*, asa-i? Noi am fost acolo, este f. frumos si bine, nu ai cu ce compara de la noi...
Caprioara spune:
Carla, daca e Sol Nessebar Palace hotelul, ne vedem acolo . Si noi mergem cam in aceeasi perioada (29 iunie-6 iulie).
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate