Litoralul Romanesc! Se merita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Salutare!
Si noi am vrea sa mergem in Bulgaria in vara asta (pentru prima data) si singurei (noi 2 si baietelul de 5 ani). Mi-ati putea recomanda o anumita statiune? Si ce acte trebuie sa luam cu noi (eu nu am pasaport)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pentru adulti e suficient a cartea de identitate. Pentru copil e obligatoriu pasaport.

Depinde ce vrei sa gasesti in Bulgaria. Daca vrei ceva tip "Eforie" mergi la Nisipurile de aur. Daca vrei ceva mai elegant mergi in Albena. Ultra lux gasesti in Nessenar, iar daca vrei liniste si relaxare mergi la Obzor. Hotelurile le alegi functie de buget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lia, gasesti tot felul de informatii pe topicul dedicat Bulgariei. In plus, sunt mai mari sansele sa ti se raspunda la intrebari. Succes!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Lia70, eu iti recomand Albena.
Trebuie sa aveti buletinele iar pentru copil pasaport.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sau e suficient ca unul din voi sa aiba pasaport pentru a trece si copilul in pasaport.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

De anul acesta minorii trebuie sa aibe pasaport individual.Ne-au atentionat cei de la agentie, apoi am mers la Serviciul Pasapoarte si mi-au zis ca ei recomanda sa facem pasaport individual pt copil.Sunt vamesi care trec cu vedrea dar sunt vamesi care nu accepta copilul trecut in pasaportul parintelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Alexuta, cine ti-a spus asta?Eu am facut anul trecut pasaport pt noi si am trecut ambii copii pe ambele pasapoarte.De ce sa le fac individual?Ca singuri sigur nu vor pleca...E vreo lege care spune ca trebuie sa aibe pasaport individual?Eu plec pe 2 iulie si tb sa stiu , sa nu ma trezesc ca ma intorc de la granita...desi abia anul trecut am facut pasapoartele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

De la Pasapoarte mi s-a spus asa:

In prezent nu se mai fac includeri, se fac numai pasapoarte noi pentru copii.
Includerile facute pana in prezent sunt valabile pana expira poza sau pasaportul pe care sunt facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Sarumana, Lavi, m-am linistit, deci ale mele sunt ok.Vacanta placuta va doresc si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

De la Serviciul de pasapoarte Pitesti mi s-a spus asa:ca nu e obligatoriu dar ca ei recomanda sa facem pasaport individual.
De la agentia de turism mi s-a spus sa ma interesez caci un grup de turisti care au mers in Grecia de 1 mai au avut probleme la vama.

Mergi la inceput