FRICA, monstrul cu dinti roz
Raspunsuri - Pagina 5
chiccutza spune:
mi-am mai adus aminte una:mi-e frica sa nu mi se fure umbrela daca o las in cos la market,asa ca daca ploua fac piata cu umbrela la subrat de se uita lumea la mine ca la o nebuna.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
Iael spune:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5254781264332830500&q=source%3A005456774390830585580&hl=en
AVoogt spune:
Mi-e frica de Dumnezeu, fac tot posibilul sa-l conving pe sot sa nu mai facem curat/spalam duminica si de viespi ca-s alergica
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
kay spune:
io de cand ma stiu am avut frica ingorpatului de vie si a inecatului/arsului (da vad ca sunt frici comune, na )... de cand m-am confruntat cu marea dezalntuita si eu pe langa barca rasturnata si valurile de 1 m, daca nu simt solul ma panichez maxim, chiar si in bazin... oricum de mare mi-e frica pt ca e mare si nu stii ce se ascunde acolo jos... cine stie cati a inghitit? per total mi-e frica de tot ce e mai puternic decat mine, de tot ce nu pot controla...
apropos de moarte clinica. poveste reala, in spital unde a fost S internata, acu mai multi ani, o infirmiera ducea o fetita abandonata care murise jos la morga. si pe culoare fetita a zvacnit, i-a dat un picior. fetita si-a revenit, iar doamna infirmiera a adoptat-o pe mine m-au trecut toti fiorii cand mi-a povestit despre Suzana ei
incerc sa-mi tin fricile sub control, pt ca altfel devin extrem de anxioasa, panicoasa, fac atacuri de panica... pot sa o iau razna rau de tot daca nu imi dau 2 palme (reale ) si realizez ca e ok si e doar imaginatia mea de vina...
uneori ma bag in pat noaptea, tarziu, si nu-mi amintesc daca am incuiat usa de la intrare. si sunt atat de obosita (si de paranoica) incat mi se pare ca aud zgomote, stau in pat si adorm chinuit, un fel de agonie, am tot felul de scenarii apoteotice in fata, dar nici sa ma ridic sa ma duc la usa nu pot, si chiar daca as putea, criminalul e deja in casa si mananca ultima lingura de nutela din bucatarie asa ca why bother?
de ce imi mai e frica??? paaaai, de intuneric si pustietate (combinate) unde nu e picior de om si e intuneric si liniste nu e bine !!!
hai ca daca ma gandesc, pana la urma numai de fiica-mea nu mi-e frica ma duc sa-mi iau xanaxul si sa ma culc
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dana_bebe spune:
mi mi-e frica de :
cutremur - desi reactionez foarte bine( face parte din dresajul facut de mama cand eram mica)- in amintesc un cutremur mai mare prin 2004 cred, intr-o noapte, m-am trezit m-am dus sub grinda si de cat de frica imi era nu puteam tipa la mama sa vina si ea - nu aveam voce.
apa adanca - la 12 ani era sa ma inec - in Olimp m-au luat curentii - 2 salvamari s-au chinuit sa ma scoata din ei - e tare periculos pe langa pietroaiele de acolo - prefer sa stau pe mal sau in apa pana la brau de atunci - si cu barca sunt tare stresata
iar apoi pe lista as putea trece multe ca si eu fac scenarii - cand mai cade cate ceva noaptea prin casa (sotul meu nu bate cuie ci lipeste cu banda tablourile - asa ca se intampla des sa pice ceva - din fericire acum mai e doar unul de cazut ) dar sunt viteaza iau lanterna mare in mana si ma duc sa ma lupt cu toti hotii( al meu se intoarce pe partea cealalta zicand "nu-i minic dormi aici")
mai am o frica ciudata - e recenta - mi-e frica de razboi, foamete... tot incerc sa o combat dar e asa de adanca...poate ma uit la prea multe documentare.Dar daca stiti si voi frica asta va rog sa-mi dati remediul!
abramburika spune:
Mi-e frica de tunete si fulgere, de cutremur, de intinderi mari de apa (n-as putea niciodata sa merg intr-o coaziera, sa vad oriunde m-as intoarce numai apa), de boli incurabile, de moarte (si asta din urma nu atat pt. mine, cat pt. fiica mea, sa o las fara figura materna; sau de moartea persoanelor dragi care ma inconjoara).
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
ANDREEA11 spune:
Mi-e frica sa nu mor pana cand va face fimiu 20 de ani, sa nu zac la pat inainte. Mi-e frica de cutremur, de viteza, de inaltime, de esec. Mi-e frica de singuratate, de suferinta.....si lista e infinita.