FRICA, monstrul cu dinti roz
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
1. mi-e frica de inaltime
2. mi-e frica de apa-nu stiu sa innot!
3. mi-e frica de caini
4. mi-e frica de gandacii de bucatarie, aia mari si negrii.....
5. mi=e frica sa nu mor si sa-mi ramana copilul singur pe lume.....
6. mi-e frica de soferii inconstienti..........evit pe cat pot mersul cu masina
* za rabbit rules *
ellej spune:
Mi-e frica de foarte multe lucruri...nici n-are sens sa le insir, ar insemna sa scriu pana maine. In plus, de mica am avut tendinta de a ma angoasa - de exemplu eram stresata prin scoala primara gandidu-ma daca o sa stiu sa ajung singura la liceu, sau ce o sa se intample cu mine daca parintii patesc ceva. Dar fiind destul de "stabila" psihic, zic eu, am reusit sa imi rezolv majoritatea angoaselor singura (nu povesteam nimanui gandurile mele de teama ridicolului - la vremea aia nimic nu era mai important decat sa evit orice situatie umilitoare pentru mine).
Cand incep sa ma napadeasca gandurile negre incerc sa ma "autoimbarbatez" - imi spun ca nimic nu e sigur pe lumea asta si trebuie sa fiu pregatita pentru orice. Dupa care imi cumpar ceva frumos ca sa ma simt bine :)
Edit: in general incerc sa fac lucrurile de care mi-e frica, pentru ca mi-e frica sa nu ajung ca soacra-mea care este enervat de isterica in temerile ei (si nu vad vreo ameliorare - din contra, parca vad ca peste vreo 10 ani nici nu mai iese din casa :( ), dar nu reusesc mereu. Schiez, desi mi-e frica de inaltime, merg cu avionul, desi mi-e groaza de el, carnetul de sofer insa nu l-am luat.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
vikinga spune:
Pe mine ma panicheaza gindul ca unul din copiii mei ar putea fi rapit, violat, torturat si pe urma omorit. Sa stiu ca probabil mai e in viata, ca ma striga, ca are nevoie de ajutorul meu, ca are dureri, ca plinge, ca cineva ii face rau fizic si psihic si eu nu pot face nimic. Simt ca mi se taie picioarele. O sa-i duc cu masina la scoala pina la 18 ani cred:) de o sa fie rosii de jena pina in virful urechilorIn rest cind zbor cu avionul cu ei normal ca ma gindesc la aterizare, la decolare sa fie totul bine, cind e cu mama unui coleg cu masina iar ma gindesc oare au ajuns bine nu stiu unde, astea-s in categoria de griji parintesti si probabil o sa murim cu tot cu ele:)Frica de altele nu prea am. Am mai avut dar cu virsta s-au mai dus:) ori poate ca de cind cu grijile parintesti mi se par altele nimicuri. De ex imi era frica de paianjeni si pentru ca nu am vrut ca ei doi sa preia frica asta de la mine, m-am dat viteaza si le-am explicat ce creaturi inofensive sunt, chiar dragalase si inafara de faptul ca ai mei copiii nu au nici o frica de insecte imi trecu si mie intre timp.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Mi-e frica de fulger, de cutremur, de tzunani... de apa in special. Am momente cand sunt in dus si, sub ploaia controlabila de apa, imi sageata in cap gandul - cum ar fi sa nu pot respira. Ma tem cand zbor cu avionul si ma gandesc in fractiuni de secunda - pe ascuns; oare cum se identifica oamenii care sunt victemele unui accident aviatic? Suna cineva la dentist sa intrebe ce plombe au avut nefericitii? Nu ma tem de vulcan sau foc... daca as avea de ales intre inec sau foc, as alege totusi focul. Ma tem de bolile care ne-ar putea aiuri genele, ma intreb uneori: cum e mai usor sa mori? fulgerator sau dupa lungi si infricosatoare anotimpuri de durere? Si mortii se machiaza sau nu? Cel mai probabi, Frica are dintii roz. Si ranjeste in spatele oglinzii. Si e in spatele fiecaruia din noi. De ce va este frica? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Frica pt. mine e constructiva, pt. ca ma tine in tensiune, ma tine atenta si incordata ca un arc. Si culmea, atunci cind imi e frica de ceva, scap! Scap de acel ceva .
Sigurul lucru de care intr-adevar mi-e frica, e ca li s-ar putea intampla ceva copiiilor, ca cineva le-ar putea face rau sau s-ar imbolnavi incurabil.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala - imi era frica de Mircea-nebunu' (un nebun din pantelimon, cartierul in care am crescut...) - am aflat ca l-au impuscat politistii in Germania, asa ca m-am linistit - imi era frica de cutremur (m-am mutat la casa dar ma rog, daca e sa mai vina unul sa ma prinda aici si nu prin centru) - imi era frica de razboi - incerc sa-mi reprim si teama asta - imi este teama ca de ceea ce mi-e frica nu scap (probata!!!) asa ca nu mi-e frica de nimic.... Bucurie! |
Pai ala a murit prin '94 parca .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
maru spune:
desi eu sunt aia curajoasa in familie, am fricile mele:
pe langa cele obisnuite, legate de copil si familie, mi-i frica de inec. De asta, Andrei merge la inot, ca sa nu fie niciodata in pericol in apa, mai mult, voi merge si eu in vara asta (daca nu, sigur la toamna)
ce ma fac insa cu copilul, care a mostenit toate fricile sotului? e undeva bordeline, intre prudenta extrema si frica ...
adriuta spune:
Mi-e frica ca atatea subiecte sticky si fierbinti o sa scrie moderatorii nostri incat o sa se umple prima pagina de la generale de sus pana jos. Si noi va trebui sa trecem direct la pagina 2, 3...Pe zi ce trece apar tot mai multe si ...mai multe. Zau de mintesc...de asta mi-e frica
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
popescudora spune:
Mi-e frica de insecte. De toate felurile (poate exceptand moliile, fluturii si furnicile). Mi-e frica pana si de mustele alea mari si albastre care bazaie tare. Ideea ca s-ar putea sui pe mine sau sa mi se incalceasca prin par sau sa se aseze pe mine o insecta (cu toate picioarele alea multe si miscatoare si gretoase) brrrr... Cred ca nu pot sa imi imaginez ceva mai infiorator decat sa fiu inchisa undeva unde sa misune pe mine zeci de ganganii, sa mi se strecoare pe sub haine, sa simt picioarele alea pe piele...
In rest, mai mi-e frica de foc (sa nu ard de vie) si de lame (cutite, taisuri, ace etc). Imi face rau fizic sa vad intr-un film vreo scena explicita in care este taiat cineva.
POZE
karinabianca spune:
mi-e foarte, foarte frica de serpi...o frica din aceea suprema la fel de viermi, omizi si toate taratoarele posibile...
in rest sunt foarte curajoasa si ..ador calatoriile cu avionul