Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Chiar mai Alina, cine m-o fi pus pe mine sa-ti cer jocul ala? Ca am de lucru cat casa dar daca nu iau trofeul de aur la un nivel nu pot face nik. Si nu m-am prins hiar din prima ce si cum pe acolo cu nivelele si realizarile porcine.
Miha, frumoase realizari aveti! Cam puturoase unele, ale celor mai mici, dar tot pasi inainte sunt.
Io acum am constatat ca duminica e ziua lu' barbatu-mio. Ioi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, io m-am lasat de cateva zile de ferma, n-am curaj sa incep iar, cel putin nu acum ca am mult de lucru zilele urmatoare. Ma bucur ca-ti place, e super fain pentru copii. Da, trebuie sa stii cam ce-i pe-acolo cu ouale, faina, fabrica unde trimiti ouale, sunca, avionul care duce laptele...etc.

Am culcat-o pe Ade in sfarsit in sufragerie, era rupta. La noi lucreaza in balcon si dormitor si e cam complicat cu dormitul de amiaza, sper sa doarma macar 1 ora.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ziceti-mi si mie ce-i cu ferma aia???Alina si Ada?
CristinaM ai 2 printese/regine minunate.La ce gradi o inscri pe Mara?Ce zice Adi de fetele lui?
Alina esti curajoasa cu atatea santiere in casa,zugraveli,balcoane schimbate...
Miha Daria rezista in ritmul asta?Ce-ntrebare?! doar e fiita.Bravo lui Alex si lui Matia chilotarul .
Cum mai esti Alina.a cu burtica?

Merg sa vad pozele Adei,dar inainte tre' sa va spun ca nu-mi vine sa cred ca Serban are deja 11 luni.Eu nu mi-am dat seama cum a zburat timpul.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ada activiatate intensa la ziua lui Vlad,avantajul curtii de la casa .Cat despre copilasi ,sunt toti mari si frumosi.Tortul arata bine si am sa-i dau reteta lui maica-mea sa-l faca si ea.Eu sunt antitalent.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, e un joc "Farm Frenzy", vi-am zis ca de cand l-am primit ne jucam toti 3 (eu, Dragos si Calin pe 3 calculatoare). Acum am lasat-o mai moale ca n-avem timp. Ada si Miha mi-a zis sa le copiez si lor jocul, asa ca m-am conformat si acum au de lucru.
Ce sa fac cu santierul, nu-i mare...trebuia izolat peretele din dormitor ca in fiecare an mucegaieste tot mai tare...si balconul l-am inchis cu termopan ca izoleaza mai bine si nu intra praful. Inchizand balconul trebuie si asta izolat si zugravit...asa ca asta-i santierul. Destul ca sa-mi fie praf si deranj in toata casa.

Am fost la epilat dupa ce-au plecat mesterii si acum ma pun sa aspir putin si sa spal pe jos, maine o luam de la capat, doar n-am terminat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, e tare fain ca Iulia a invatat sa compare numerele ca se uita si stie cand are destui bani sa cumpere porc, pisica, caine etc. Si cand are pisica nu mai pune mouse-ul nici macar pe un ou, ca sa-si faca jobu' pisica aia!
Ma duc inapoi in birou ca am treaba cat pentru 10 acum. Compensez in trei calculatoare plusuri cu minusuri pe clienti...
Copiii is inca pe afara, desi asa-i de frig....brrrr
Carmen, mai un pic si e chef mare la voi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele!
Am vizionat si eu pozele puse.
ADA fain fuse la chef.Arata super bine tortul ala Si rochita Iuliei Si coditele Ioanei - apropo GABI cum mai merge treaba la gradi? Si Adelina calare pe batz Frumosi si mai ales figuri mari toti strumfii,ce mai ... cu mini-utilaje cu tot,ca era plin prin zona de ele vad
CRISTINA ai niste printese/regine sau ce-or fi,superbe.Mai degraba ... zane
MIHA ma bucur ca aparusi.Chiar ca ce mare a crescut Vic,chiar l-am remarcat la cheful lui Vladut.Vad ca ritmul e la fel la voi
CLAU
Nu stiu cine intreba de Gabriela,sunt ok dar a fost soacra-sa plecata la bai si-a ramas fara ajutoare,e toata ziua pe-afara cu Maria,mai cu gradina etc.Pe cand apare soacra,baga mare cu licenta,asa ca e prinsa rau,nu mai apuca net.

MONI 26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Eu mai am mai putin de trei saptamani pana raman acasa Dar acum am mult de lucru,ca saptamana trecuta a fost picat serverul si n-a mers niciun program la birou.In plus e aici italianca si a venit si tipa cea noua,asa ca-s si mare profesoreasa,trebuie sa ii arat toate alea ...
Diana e ok,ca de obicei.La gradi,pe-afara la locuri de joaca sau la bloc la mami,acasa mai mult seara ... Si ii umbla gura non stop ca de obicei.Canta,lalaie,fredoneaza,chitaie,comenteaza,intreaba etc. Intr-o ora langa ea esti ko Ea nu se poate juca in liniste,daca face puzzle canta,cand coloreaza sau construieste ceva vine din 30 in 30 de secunde sa imi arate opera sau sa ma intrebe daca-i frumos si tot asa.

MONI 26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai zic,poanta cu Diana.Zilele trecute vine acasa de la joaca,se repede la mine sa imi ridice bluza sa vada "ce mai face bobo" si exclama: " WOAAAA! CE BULTOI!!! " Asta sa aveti idee ca de data asta chiar mi se pare ca am burtoi,cu Diana eram asa abia pe la 7 luni,nu la 5-6 ca acum ... Si la voi a fost burta mai mare la a doua sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina sunt minunate printesele tale.
Pe mine ma teremina Ioana. Atata e de maraita si crizata de ma scoate din sarite. Si are niste fitze! Ii place sa se spele mult si des prin urmare se si uda. De cand am venit de la gradi am schibat-o de 2 ori. A doua oara nu a vrut nici un tricou din trei. Daca ar fi toate "ioz" cu fetite nu ar fi nici o problema.
Dimineata ma termina , nu vrea sa se imbrace nu vrea coditze...sunt hotarata sa nu cedez. Ieri am zis ca plecam si o las singura in casa, baietii au iesit si abia atunci a realizat ca vorbesc serios. Am crezut ca e diferita de Tudor , dar se pare ca avem aceleasi probeleme. Deosebirea e ca acum sunt hotarata sa nu las dupa ea.
La gradi educatoarele o lauda foarte tare, a invatat o poezie destul de lunga, se imbraca si dezbraca singura. Doar chestiile mai greu de imbracat nu le poate singura.
O alta chestie care ma dispera e ca e la faza "eu-eu". Toate vrea sa le faca ea singura. Azi s-a pus sa faca curatenie si a uduat o laveta care o storcea pe gresie si era foarte mandra , s-a pus sa sterga tot ce a putut , dupa care a luat mopul si a spalat gresia.
Tudor s-a mai cumintit , dar nu de tot. Acum sunt in pat de juma de ora si se tot joaca. Cipri nu e acasa sa ii struneasca iar pe mine ma ignora. Azi am ragusit de cat m-am ratoit la ei.

Mergi la inceput