Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...
Raspunsuri - Pagina 17
maria_rubi spune:
M-am simtit cu musca pe caciula, dupa ce mi-a aratat-o Gabi cu degetul ca nu o vedeam prea bine
, asa ca am pus aici cateva poze cu fetele mele: regina si printesa Mara zice ca ea e regina si ca Dora e printesa L-a si corectat pe homeopatila cand am fost, ca i s-a adresat cu apelativul gresit: Nu, Dora printesa, Mara regina!!!
Si ca sa ne laudam si noi, de o saptamana face la olita, se pune singura, isi da pantalonasii jos si face ambele lucruri, iar de 3 nopti nu i-am mai pus pampers noaptea si patul e uscat. Face inainte sa se culce. Traiasca chiloteii, gata cu pampersii 
Alina, Dora s-a nascut pe 24 martie. Multumesc! 
Miha, inca n-a plecat respectivul la Deva, de-aia nu te-am sunat pt pachetul pt Simeria
Oare il mai ai sau au dat pruncii atacul la dulciuri? ![]()
Nico, felicitari pt cei 2 dintzuci! M-ai sunat azi dar am vazut tarziu, sorry, las ca ne conversam maine.
Si o ultima intrebare, ca apoi fug in pat, sunt in urma cu somnul oleaca: ce parere aveti de grupele mixte la gradi? Eu as vrea sa o dau la grupa de germana dar e grupa mixta, de la mica la mare, si inca sunt nehotarata.
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
maria_rubi spune:
Clau, acum am vazut postarea ta, Doamne ce necaz
Te pup si fii puternica! 
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
X-ray spune:
ce fain v-ati distrat la petrecere ada si mie mi-a plouat in gura cand am vazut tortul
cristina ai doua regine-printese intra-adevar,una mai frumoasa ca alta.abia astept sa ajungem si noi in formatia asta,eu cred ca-mi "inod" trompele la cezariana ,nici o sansa sa mai trec prin asta......
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
9+
povestea noastra...
adablackcat spune:
Clau
.
Cristina rubi, superbe altetzele tale regale!
Cat despre grupele mixte...depinde si cati copii sunt in grupa. Iulia si Dragos sunt in grupa mixta engleza si Alina o da pe Ade tot acolo. Deci n-avem o parere rea. Adevarul e ca nici nu stim (eu si Alina) cum e in altfel de grupa
, ca sa facem comparatie.
Carmen, am vazut abia acum pozele, foarte faine. Tre' sa mergem si noi acolo.
Alina, sa fii cuminte, cat poti tu de cuminte, ca stii ca poti!![]()
Miha, hai mai fa-ti timp si de forum! Daca de job, casa si patru prunci ai timp...tre sa-ti faci si pt. DC.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Ada, te-am visat azi-noapte, pe tine si pe tortul din dotare ![]()
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
Cristina M., ai cu adevarat o regina si-o printesa, sa va traiasca!

Ti-a raspuns Ada in legatura cu gradi, Dragos e la grupa mixta engleza...sunt mai multi decat intr-o grupa normala, dar nu stiu alte diferente. Noi pe Ade tot acolo am inscris-o ca ne-am obisnuit cu tot, va avea aceleasi educatoare, ingrijitoare...
Ada, trebuie sau nu gelatina la crema? ![]()
No cica de maine ne vin zugravii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, pune o gelatina in galbenuse la sfarsit, cat e fierbinte crema.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Neatza!
Poftiti la
sau la un shake cu banane si scortisoara. Azi merg sa o inscriu pe Mara la gradi 
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
Cristina M,multumim de shake.
Dau si eu o cafeluta. 
Unde o inscrii pe Mara, la care gradinita?
Eu is pe-aici cu mesterii, casa-i intoarsa si eu ma mut de colo-colo.
![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Salut, na mi-am facut timp si de DC dupa ce m-a
Ada.
Am mai vrut sa intru si aseara dar m-am impotmolit in ferma Alinei.
Noi suntem bine, avem perioada super incarcata cu concursuri, concerte, serbari si alte mascari de astea.
Vineri au avut si Alex si Daria concert de pian, sambata concurs de inot, unde Alex a luat locul 3 la bras. A concurat cu copii nascuti in 2001, asa ca e un loc super bun pentru el.Vineri merg cu Daria la batanya la concursul de pian ( poate mai gasesc si vreun pachet redoute printr-o tufa pe acolo
). Sambata iar are Daria evaluare in educatie la lb. romana, faza finala, peste toate astea mai avem si repetitii en gros la balet ca in 29 mai are spectacol.
Printre toate astea supravietuim si noi cu servici si restul de treburi si prunci. Matia are si el chiloti de baiat mare , doar ca nu stiu din ce cauza de 3 zile nu mai face lipsa mare decat pe el. Aseara a facut pe el si cum nu avea chilotei numai pantaloni scurti a cazut produsul pe jos. Susu era in geam la tigara , iar Vic s-a apucat si l-a intins peste tot. A avut ce sterge si curata saracul. Am zis ca DD nu bate pe viciosi cu bata ii bate cu KK.
Victor e tare prapadit, se catara si el peste tot, si pe topogan sus in parc, iar fac cu inima de fiecare data . Plus de asta s-a invatat daca nu-i faci pe plac sa dea cu capul, ca urmare is mai tot timpul cu buza sparta.
Sambata trecuta am fost la Gyula si dat fiind faptul ca a plouat am vizitat cetatea, care este foarte frumoasa si pe care v-o recomand .
Acum am dus copii de la gradi la Evetrix ca tin iarasi zi. Evetrixul s-a mutat in spate la Best mobila. E super nasol ca e mai mic , au mai multe incaperi , nu mai e deschiderea aia mare si nu mai poti supraveghea copii. Mesele sunt undeva in spate dupa colt. Si bineanteles mutre cat cuprinde, plus ca e cel mai scump .
Am vazut pozicile cu regina si printesa, Dora seamana enorm cu Maria a lui Cami.Am sa trec sa -ti duc pachetelul.
Flavia pacat ca nu ne-am dus sambata la concert. Am auzit ca a fost super. A fost chiar ziua lui Baniciu si iti dai seama ce a fost acolo.
Imi vine sa-i sparg si eu gura lui VIc din cauza asta. Nu am reusit sa-l culc pana la 12 noaptea, parca stia ca vreau sa plec.
Alina A iti tin pumnii sa stea bebicul bine acolo pana la sfarsit.
Mai vroiam sa spun muuuulte, da nu mai stiu ce ca m-am zapacit.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008