Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va multumesc tuturor pentru urari.
Ada foarte faine pozele. Am mancat ca o sparta la tine. Sunt disperata ca m-am ingrasat, nu stiu ce se intampla...cred ca mi s-a schimbat metabolismul. M-am ingrasat 3 kg, am tot sperat ca se dau de la sine jos, fara sa fac prea mari eforturi. De dieta nu am chef si nici nu sunt in stare sa tin... ar trebui sa fac sport dar nici de ala nu am chef.
Carmen am vazut si pozele voastre. Sunteti tare frumosi. Ce imi place poza in care se tine Serban de floare, dar si poza cu voi fetele.Si Ioana are pijamale ca ale Melaniei.
Cristina Rubi esti scumpa si tu cu pozele ca Nico.
Ildi!!! De ce nu mai scrii nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, tu te-ai ingrasat? Nu se vede...

Ada, pai cate oua, zahar, lapte...la crema? Cum ai taiat blatul ca era bucati, nu era intreg?

Ildi, Cristiana70?...absente nemotivat...

Clau, Ioana, Diana,Gabi b., nici voi n-ati dat demult pe-aici?!

Pe fetele care n-au scris de ani de zile nici nu le mai strig ca ragusesc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi

si in avans ca cine stie cand mai intru pe aici Vladut , Ildi, Teo si Timi!
Va doresc la toti din suflet sa aveti parte de o viata frumoasa cu sanatate si zile senine!

Super pozele de la ziua lui Vlad, ma bucur ca v-ati simtit bine...si imi pare rau ca noi n-am putut veni....Ada !

Alinush io-s aci...tot in viata dar extrem de ocupata...

Miha te-am sunat azi....in legatura cu declartiile alea de 2% daca le mai ai....pana in 15 se mai pot depune...

Flavia te sun sapt asta si ne vedem...

va pe toate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, arati tare bine, nu se vede ca te-ai ingrasat.

Ioana, astept sa ma suni candd esti acasa si nu lucri.

Ada, scrie reteta klumea, ca si io vreau sa fac, doar ca in cuptoru meu nu iese bine blatul asa ca o sa-l fac cu piscoturi.

Da chiar, ia poftiti la apel toate fetele care nu ati mai scris de mult.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Tort cu capsuni:
blat din 10 oua care se lasa la racit si se taie(cu cutitul de sus in jos, nu paralel cu masa) in fasii cam de un deget grosime
Crema: 5 galbenusuri se amesteca cu 150ml lapte, 200gr zahar, vanilie. Se fierbe la bain-marie(sau in oala cu perete dublu) pana se ingroasa, se lasa la racit. Se bat 3-400ml frisca si se amesteca cu crema.
Intr-o cratita sau forma de tort se aseaza capsunii (taiati in prealabil in doua) pe un rand peste care se pune (cu greu) un strat de crema peste care se aseaza frumos fasiile de tort in asa fel incat sa acopere toata suprafata (adica se rup fasiile unde e cazul, ca eu am facut blatul dreptunghiular iar tortul rotund de tuta ce-s). Se insiropeaza blatul cu ce ai la indemana (eu am pus apa, zahar si vanilie) si se aseaza iar crema, iar blat...cat ajunge, va orientati si voi. In mod normal ar trebui sa ajunga pentru trei straturi din fiecare, si se termina cu randul de blat. Se lasa pana a doua zi ca sa se inchege bine si apoi se rastoarna pe platou.
Hai ca v-am zapacit...Si eu mai fac o tura saptamana asta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina sunt si eu pe aci dar fara chef...acum seara ne-a sunat soacra sa fim pregatiti ca numa o minune il mai poate tine in viata pe cumnatelu Asa ca dormim iepureste cu telefoanele alaturi

Va pup pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Ada, tortul asta seamana f bine cu tortul Diplomat (reteta Ioanei). Trebuie sa-l fac si eu, ii super cu capsuni . Oh, n-am mai facut blat de-un secol, poate fac si eu cu piscoturi ca Flavia.
La crema nu pui si gelatina s-o intareasca?

Ioana, ocupata cu serviciul? Ce fac piticii?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Alina sunt si eu pe aci dar fara chef...acum seara ne-a sunat soacra sa fim pregatiti ca numa o minune il mai poate tine in viata pe cumnatelu Asa ca dormim iepureste cu telefoanele alaturi

Va pup pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Clau , cumnatul tau merge la biserica Parneava? Chiar aseara vorbeam cu cineva, in timpul discutiei mi-am dat seama ca de cumnatul tau e vorba. Imi pare tare rau! Cumnata ta cum se simte?
Nu te-a sunat Adelina pe mess azi? Am prins-o la calculator, auzisem ceva sunand si cand ma uit era deschisa fereastra ta de mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Da, de el e vorba Cumnata mea cum e? disperata! Desi unii nu o vad asa...dar n-are sens sa discut de asta aici ca iar ma umplu de draci... poate te sun maine, daca sunt mai libera...
Deci Adelina a fost cea cu mess-ul? faceam curatenie si n-am fost pe faza, apoi m-am gandit ca a fost o greseala, ca de era ceva important m-ai fi sunat.

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Multumim de aprecieri .
Gabi La multi ani! cu intarziere.Mela e de pomenit cu pijamalele alea.Cred ca in toate albumele e tot in pijama

Am intrat scurt sa va spun ca la gradina zoo ajungi trecand pe langa Kappa,mergi tot inainte inspre aeroport si acolo in loc sa faci dreapta mergi tot inainte.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput