Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...
Raspunsuri - Pagina 15
adablackcat spune:
Poftiti la poze de la ziua lui Vlad. Pana la urma n-am scapat si ne-a si plouat.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
LA MULI ANI GABI!!!
MONI
26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Claudelu spune:

La multi ani, Gabi! 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
niko_26 spune:

La multi ani Vladutz!
La multi ani Gabi!
Noi suntem singuri de vineri seara, ca Cipri a mers in Cehia la Campionatul de Ciobanesc Belgian, si n-am apucat sa bag ochiu pe forum de piticii mici si nazdravani.Bogdi are deja 2 dinti si probabil ii cresc toti acuma
ca-i miorlait mai ales seara.Ma mir ca a adormit acuma mai repede. Si eu vreau la zoo cu tot cu tatici.
Vreau sa vad poze dar nu prea reusesc ca se misca calc asta tare greu.Poate maine merge mai bine ss ma uit cu Maia si Bogdi![]()
Somnic usor.
maria_rubi spune:
La multi ani, Gabitzico!
Cu intarziere... 
Vazut pozele de la ziua lui Vladut
, ce mari sunt toti copilasii! Ada, tortul cu pricina arata bestial, pune si tu o reteta te rog! 
Vrem si noi la ZOO cu tot cu tatici. Pe cand sa fie?
Ne-am intalnit aseara in Kaufland cu Ildi care arata tare bine, pacat ca nu era cu piticii sa-i mai fii vazut si pe ei, pe Ivett doar din poze o stiu.
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
Ada, am vazut toate pozele
, le vreau si eu!! ![]()
Vreau si reteta de tort.
Niko, cum te descurci singura cu piticii?
Gabi b., de ce nu mai dai pe-aici?
Acum am vazut ca nu esti pe listuta de pe prima pagina, daca vrei baga aici datele sa te "inscriem".![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am mai studiat listuta...
Ada, scoate
de la Ducky.
Ducky, in ce data s-a nascut Elena?
Cristina M, in ce data s-a nascut Dora?
Vrem sa adaugam la listuta.![]()
Daca mai vedeti ceva lipsuri anuntati.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Am facut Cd cu pozele pentru fiecare, chiar ca-s faine. Cat despre tort...io va scriu reteta, dar nu-i mare branza: un blat obisnuit iar crema se face din galbenuse cu lapte si zahar fierte la abur pana se ingroasa, lasata sa se raceasca si amestecata cu frisca. Capsuni cat cuprinde!
Batalie mare a fost pe ultima bucatica asa ca tre' sa mai fac odata cat de curand (nu spun cand, sa nu dati navala!
).
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)