Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...
Raspunsuri - Pagina 14
adablackcat spune:
Alina, ai vrut sa scrii 999 asa-i? Ca 9.999 e cam multisor pt. un pat etajat!
Iulia este in "sonet", ca n-a mai fost la gradi de aproape doua saptamani...
Carmen, n-am apucat sa ma uit la poze.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Buna dimineata !
ADA sper ca te-ai calmat,ca n-o sa ploua azi 
ALINA am ochit patul ala in pliantul lor.E super.Cat despre sonetul ala tare fain,ai deja baiat maaare! De Adelina ce sa mai zic
Ce pacat ca n-ai lasat-o sa vezi ce perle mai scoate ![]()
ALINA.A cum mai esti? Tot in varful patului? Sa stii ca si eu am avut dezlipire de placenta cu Diana,prin saptamana 7 ,am avut doar o pata mica roz pe chilot.O saptamana am stat in pat,inca trei pe-acasa aiurea - dar nu in pat ,dupa care m-am intors la birou bine mersi pana la sfarsitul lunii a opta.Sper sa fie ok pana la capat si la tine.Imi pare rau de Eli saracuta,dar ce sa faci?
Mai nou am si eu o "vedeta" pe-acasa
: http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-05-08/14:18:01
Nu stiu cum de-i pusera taman pe ei in Jurnal Aradean ...
MONI
26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
CARMEN super faine pozele.O sa i le arat si Dianei.Ca de cand l-a vazut asta toamna in poze pe Serban leganat de Mela i-a intrat in cap clar ca fratior vrea,nu surioara.Spune-i mersi lui Ovi.As vrea sa il vad in actiune cu strumfii din dotare
dar dupa cate il cunosc,va face fata.Stie vestea ca pe fostul director de unde lucraram l-a tzapat italianul de cateva luni bune?
Ma pun sa caut din urma si pozele Adei ca nu apucai pana acum ...
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
X-ray spune:
multumesc de urarile de bine si incurajari,sunt muult mai bine,nu mai am dureri(astea m-au terminat cel mai rau psihic) si gata si ouatule de pete maro.acum voi vedea saptamana viitoare ce e dupa....voi sta cat pot eu de cuminte pana la 12 saptamani pana se matureaza placenta nu dealta dar vreu sa nerg cu fata la "tuci"...
mai moni ce vedeta ai tu acolo![]()
carmen super pozele cu copiii,gata ai "scapat"ai copii mari...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
8+
povestea noastra...
monica70 spune:
ALINA.A ce ma bucur ca esti mai bine
Eu atunci cu dezlipirea am fost fix cu cateva zile inainte la strand la Dorobanti si m-am balacit.Dupa aia nu m-a mai lasat maica-mea sa merg pe la stranduri,de mare nici atat
Faceam spume ca dero 
CARMEN intre Mela si Serban sunt aproape 3 ani jumate, cat or fi si intre ai mei.Cred ca e buna Mela de baby sitter,nu? Ii da sa pape?
ADA am vazut pozele,ai niste frumuseti de copii
Mi-ai facut pofta de umblat teleleu pe dealuri/munti,prin padure
Oare cand mai apuc ? 
MONI
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Alina, ai vrut sa scrii 999 asa-i? Ca 9.999 e cam multisor pt. un pat etajat! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
Daaaaa, 999!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Am ajuns acasa de la Ada de putin timp, a fost bine, a plouat si ne-am refugiat in casa. Dupa ce a trecut am iesit din nou in curte si cei mici si cei mari s-au zbenguit in voie.
Carmen, inca nu s-a intors la lucru, dar o va face. Unde mai exact e gradina zoologica din Timi?
Fetelor ce ziceti, nu va tenteaza o iesire la zoo, bineinteles dupa 15 ca atunci iau salarul?!
Alina, de la Gemi de sus a luat soramea patuturile, sunt simple, din lemn, la Lisa ii place in el.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Ne-am simtit si noi super la Ada,
copiii au fost in largul lor, nu s-au stresat ca ploua, abia i-am bagat in casa. ![]()
Ada, sa ne scrii reteta de tort, ioi ce bun a fost!
alina.a, ma bucur ca esti mai bine. 
Moni, ce vedeta ai, sa-ti traiasca! 
Carmen, frumoase pozele de la Timisoara
, copiii au crescut ca nu-i mai recunosti, mai ales pe Timi, pe ea n-am vazut-o tare demult.
De Serban ce sa zic ca nu l-am vazut deloc live si acusi are 1 anisor.![]()
Flavia, eu sunt de acord cu iesirea la zoo, dar propun sa fie si taticii.![]()
Fetelor, am gasit patutul de la Jysk, www.jysk.lv/downloads/Nr._8_2009_ro.pdf" target="_blank">aici mergeti pe pagina in jos si vedeti "Pat Atlantis".
La multi ani Gabi! 

Multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Gabi 
Sa ne traiesti si sa fii fericita! Sa ti se implineasca toate dorintele!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
adablackcat spune:
La multi ani Gabi! Sa ai in viata parte de impliniri si fericire!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)