Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...
Raspunsuri - Pagina 13
alina33 spune:
Fetelor de unde imi schimb semnatura ca nu mai stiu?
Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina33 Fetelor de unde imi schimb semnatura ca nu mai stiu? Alina si Dragos-3 anisori http://www.dragos.inarad.ro |
Mergi la profil personal, apoi editeaza profil si jos pe pagina ai optiuni +, dai clik acolo si apare casuta cu semnatura.
Ma bucur ca ne mai scrii, astept pozele cu Dragos.

Cand mai veniti in Arad?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alina33 spune:
Merci Alina, ne intoarcem in august :)
Aveau mesaj ca se lucreaza la partea de profil. Sa vedem daca a mers.Am dat pe vizualizeaza si nu s-a schimbat. Inseamna ca trebuie sa mai astept.
Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
adablackcat spune:
No, io m-am pleostit rau ca m-am uitat pe vreme si maine se anunta ploaie! Pana azi, de cate ori am verificat, arata tot soare fara nori pe maine...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Ada, nu dispera, io ma uit pe accuweather si acolo zice ceva de niste nori da nu multi, io zic ca o sa fie vreme buna.
Alina, super fotoliile. Si soramea a luat pat supraetajat pentru copii, inca inainte de a naste
.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Ada, va fi cald maine, spre seara va fi mai rece, 10 grade am auzit.
Flavia, sora ta ce patut a luat, de unde? Doarme Lisa in el?
Voi stiati ca s-a inchis locul de joaca de la Gemi Center? Eu nu...a fost Calin acuma seara cu pruncii si... A adus-o pe Ade acasa (eu am ramas sa adun putin dupa astia cu balconul) si el s-a dus cu Dragos la folk. A mai mers cineva? In afara de Miha...
(11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Salutarica,
Alina.a imi pare rau de tine.Iti tin pumnii sa fie totul bine.Eli se va obisnui cu tine asa si dupa ce nasti te vei revansa.Asteptam vesti bune.
Flavia LMA pt 1an!Ce face sora ta s-a intors la servici?Oare mi-ai mai spus?![]()
Ada foarte fain cadoul.Nu ma gandeam ca poate sa stea pe masinaria aia.Nu are nimic ca iei in mana porumbelul asa de mic.Adica mama lui il mai primeste la ea?parca asa erasu povestile cu puii cazuti din cuib?!La multi ani Vlad !cu intarziere.
Alina vreau sa vad si eu patutul!!Fotoliile sunt foarte faine.Cine va dormi sus?
Gabi ce mai zice Ioana?
Moni, Ovi-ti transmite sarcina uasoara in continuare!
Alina33 bine ai revenit !Chiar ma gandeam cum a trecut timpul cand ai amintit de semnatura.Parca numai ce am fost in Gradiste la intalnirea cu voi
.
Cristinacsa pune niste poze cu camera fetelor.
Fetelor am scris eu gresit,Serban si-a luxat antebratul.Cum am observat?isi tinea mana inerta pe langa corp si daca-l pipaiai plangea.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Carmen, dupa ce montam patutul sigur pun poze, asta va fi saptamana viitoare la sfarsit probabil.
Daca ajungeti la Jysk ii unul montat, patut Atlantis cu 9.999 lei.![]()
Cum e Serban acum cu manuta? Of saracutul! 
Fetelor, am uitat sa va zic ce perla a scos Ade azi, am ras...
A primit Dragos la gradi un pliant...nu stiu cum sa-i zic, parca-i sonet cum aveam noi in clasa 12-a
. Se deschide, in stanga sunt pozele educatoarelor, la mijloc pozele copiilor din grupa si in dreapta poza lui mare, iar pe verso sunt mai multe poze din timpul activitatilor de la gradi. E super fain...ii tras in folie si se va pastra bine ca amintire, ultimul an la gradinita...
Ei, Adelina se uita foarte atenta la el, se uita la educatoare si deodata o aud: "A fot(fost) odata o tanti uita!"(urata, a se citi cu i de la inca)
. Imi pare rau ca am inceput sa rad si ea n-a mai continuat, eram curioasa...
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Hai ca am pozat "sonetul":
fatza, spate, interior.
Noapte buna! 
(11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Am uitat,Alina faine pozele de la gratarele din mijlocul drumului
.
E foarte draguta si ingrijita gradina zoo de la Timi.Merita iesirea pana acolo.Sunt ceva poze aici
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !