Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni abia acum am vazut mesajele tale, se pare ca nu am refreshuit pagina. Si eu am avut burta mai mare cu Ioana, dar de ingrasat cu 2 kg mai putin desi ea a fost mai mare ca Tudor. El 3600, ea 4200.
Alina trebuie sa ma dascalesti si pe mine cu jocul asta, ca noi in afara de oua si udat iarba nu am facut alceva. Ne-au ajuns banii de inca o gaina , nu am ajuns la 1000 sa cumparam porc care e shpilul? Nu am avut timp sa studiez, si nici nu am vazut instructiuni. Eu nu prea am rabdare la jocuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ouale le vinzi si faci bani. Vezi ca ai masina in stanga jos pe care poti s-o schimbi cu una mai mare cand ai bani. Ursii care vin sa manance gainile ii prinzi (dai click pe ei de multe ori) si cad in depozitul ala de jos, ii vinzi si ursii cand vine masina. Apoi cumperi fabrica unde duci ouale si face faina. Le vinzi, apoi cumperi fabrica unde duci faina si face placinte(cmperi in functie de bani). Trebuie sa le dai apa gainilor sa nu moara. Cand ai bani cumperi porc care face sunca si aia ii mai scumpa, mai face si salam din sunca...tortul se face din faina si lapte, laptele il duci cu avionul...nici eu nu le stiu pe toate, le mai descopar pe parcurs. Sper ca ai inteles cate ceva.
Hai ca nu mi-o imagineze Ioana nicicum fitzoasa, pare asa cuminte. Si Adelina se crizeaza cand nu-i convine ceva...si e incapatanata...

Moni, si eu am avut burta mai mare cu Ade, greutatea a fost aceeasi (a copiilor).
Vai ce fain ca ramai acasa, te invidiez. Vei sta in CIC 2 ani?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA daaa stau doi ani macar de data asta,ca la Diana cand a implinit 3 luni eram deja intoarsa la birou.Poate cu ocazia asta,cel putin in urmatoarele doua luni, ma bag si io la jocuri d-astea, ca ma sparg de ras cand citesc cu ce va ocupati
Noapte buna

MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, parca ai descris o scena de la mine de-acasa! Vlad are momente cand e foarte marait din cauza ca nu doarme destul la gradi. Si seara pica frant, dar nu mai repede de 10-10.30 ca nu apucam sa ne punem in pat mai iute. Au stat aseara afara pana aproape la 9. Pana au mancat, dusulit, pijama...10.30. Acum dorm dusi inca. Pe mine totusi nu Vlad ma termina ci Iulia. N-ar face ceva ce-i zic atunci cand ii zic pentru nimic in lume! Nu-si ia pijamaua cand ii spun (de 3 ori), nu vine la masa decat daca tot urlu dupa ea, etc. Ma oboseste sa tot repet asa...
Alina, ai uitat sa-i spui ca din faina se face painea, abia apoi prajiturile alea. Noi am dus laptele cu camionul, nu cu avionul. Merci de pont. Si daca nu iei "aurul" la toate nivelele nu poti trece la altele mai tarziu, se blocheaza drumul. Si chestia cea mai nasoala e ca ai un timp limita.
No, haideti repede sa facem o cafea bunaaaa!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu astept mesterii.

Ada, eu nu stiu cum se duce laptele cu camionul, numai cu avionul. Poti trece la alt nivel si daca iei cupa de argint, asa cred.

O zi buna va doresc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Neatza neatza!

Eu zic pas la cafea ca se activeaza Dora prea tare, in schimb acum bag un bol cu orez fiert in suc de mere si amestecat cu salata de fructe. Am uitat sa spun ca de 3 zile tin o mini dieta si am slabit deja 1,6 kg.

In ceea ce priveste copii incapatanati, am si eu un exemplar acasa care sta zilnic la colt de cateva ori, dar tot degeaba. Nu stiu ce sa mai fac...cred ca asta e perioada cu NU.
Am reusit sa o inscriu la gradi, la Postei, dar nu mai erau locuri la grupa de germana cum vroiam noi, asa ca e la grupa normala. Sa vad daca in august cand se fac grupele am noroc, poate poate se mai elibereaza ceva la germana.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Gabi, am gasit www.cnet.ro/2008/07/18/farm-frenzy-2-viata-la-ferma/" target="_blank">aici cateva instructiuni pentru "Farm Frenzy".

Cristina M, n-am mancat niciodata orez fiert in suc de mere, pare interesant. In ce suc, facut de tine sau cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, daca am luat la mai multe nivele doar argint mi s-a blocat drumul respectiv si pana n-am luat aurul la toate nu s-a deblocat. Avem probleme serioase de povestit, nu gluma. Numai ca n-am timp sa ma joc, ieri m-am jucat un pic ca m-a rugat Iulia tare de tot.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina, stors de mine dimineata, totul natural inclusiv orezul, integral sa fie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Alina, stors de mine dimineata, totul natural inclusiv orezul, integral sa fie.

Aha, am inteles. Mai pui ceva in el?

Mergi la inceput