*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi am fost la o mica shopaiala. Mi-am luat 2 maieuturi si o bluzita. Vroiam sa-mi au ceva rochite si incaltari, dar zanica a plans si nu am avut timp de cautat.

Mai fetelor aveti grija cu carucioarele ca nu e de glumit. Bine ca nu ati patit nimic si copilasii sunt ok.

Eli, bafta la sofat! si dc tot iti iei carnet, te astept la mare.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, Iza, pe unde sunteti? Va refaceti dupa petreceri? Asteptam poze.

Mai stit ceva deDIANA21, Diamisha, Alexa ? Ele erau active, dar de ceva timp au disparut.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Julia,Eli multumesc!
Aleinad,multumesc pt intrebare .Sunt mai bine,insa "productia " de laptic nu mai e ce a fost...Asta e,incerc sa gandesc pozitiv,cat o mai fi,e binevenit.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Cameliam,eu am depus dosarul in februarie si am primit indemnizatia acum cateva zile,pe 23 aprilie parca...

Mergi la inceput

Bertha,multa sanatate!
Eli,mult succes cu Sunt convinsa ca o sa fi o priceputa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus de aprecieri , est o draguta !
Eli bunica s-a bucurat tare ,acum a vazut-o prima data pe viu , o vazuse numai in poze .Bravo tie cu sofatul !
Camelia nu-s toti asa inceti , eu am depus dosarul in 15 ianuarie si am primit pe card cei 85% in 18 martie ...deci dupa 2 luni iar cei 200 lei au fost virati incepand din februarie ..asa-i la Deva .M-au atentionat de la inceput ca dureaza 2-3 luni pana ii voi primi iar pt. trusou si prima de nou-nascut m-au sunat ei sa merg tot la inceput de februarie cred...sau sf. de ianuarie ..tre sa iau lecitina . Oricum tin pumnii sa-i primesti mai repede .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, Iza, pe unde sunteti? Va refaceti dupa petreceri? Asteptam poze.

Mai stit ceva deDIANA21, Diamisha, Alexa ? Ele erau active, dar de ceva timp au disparut.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Sa-ti fie de bine cumparaciunile.

Si eu ma intrebam ce e cu ele. Pe Diana o am in lista de mess dar nu mai raspunde (cred c-am suparat-o tare atunci cand nu se stransesera bani pt acel baietel, si-a murit, si eu, idioata, i-am zis sa vb despre cazurile astea la umanitare, cand de fapt noi vb aici de toate), Diamisha era prinsa pana peste cap cu socrii, parinti in operatii, nu mai stiu exact. Si de Alexa chiar n-am idee.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Alenaida, mersic de pupici, poate te aude si dormim la noapte.

Ramo, ce bine ca e doar atat. Si eu ma panichez la fiecare bubitza, pata, dar spal cu taratze si trec, face de la caldura, mai roade una-alta, si mai face pe langa guritza.... Cat despre bolduri si italicsuri, poate ca folosesti Mozilla, si de aia nu merge. Eu le bag manual ...[ b ] ....[ /b ] ...dupa caz. Pe Internet Explorer merg.

Criss, nu e schimbare majora, doar ca mi-am luat din varfuri ceva mai calumea. Ma bate gandul sa-mi bag suvite sa para mai gros. Am ceva poze si la album, cele mai recente, in camasa verde. Si mai am una cu sor`mea tot acolo, complet necoafata, doar intinsa cu placa, undeva printre ultimele.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

A fost frumos la botez. Vreme placuta , ceremonie restransa asa cum imi place , slujba frumoasa .Atita doar ca ma simt anesteziata.
Ferice de cele care avem mame pe linga noi si ne pot ajuta cu Piticii. Eu ii sunt datoare vinduta maica-mii.
Am pus citeva poze aici http://good-times.webshots.com/photo/2738013100104281140RJHPgI

Vazut poze Criss , Corina , Aleinad , frizuri noi la fete .Am pus citeva poze la nimereala , mai vin in seara asta citeva dar nu cred ca mai am puterea sa mai stau in fata pc. Simt o nevoie urgenta sa vegetez in nestire.

Bertha pupam dulce Darius. Sanatate ! Zilele astea chiar constatam ca imi lipsesti de pe forum, uitasem de mini-concediu. Imi pare rau ca nu a fost bine dar poate repetati altadata figura.

Diamisha multa sanatate ! Sper ca sunteit din ce in ce mai bine tota familia! Pupam Sonia.

Dian21 astept sa revii pe forum ! Sper ca Ianca si Tudor sunt ok.

Alexa vad ca nici tu nu mai dai semne de viata ! Banuiesc ca Alexis e ok si tu la fel .

Pt. costume de baie deocamdata optez pt. 2 piese. Daa...cu tot cu sunci vreau din 2 piese. Sunt modele interesante la Quelle.Oricum prin magazine nu am nici timp , nici chef sa alerg asa ca ceam mai comoda alegere ramine Quelle. Sunt oferte interesante si pentru pantofi , sandale , rochii etc. Imi plac extrem de mult niste balerini MARIA BELLESI, sper sa reusesc sa ii achizitionez pina la urma. Au Cod produs: BS1005926.

Si mai sper sa reusesc sa reiau dieta de la 01.05 si sa merg si la sala iar printre vai si printre dealuri la o sauna si la un solar - sa numerg blanka la plaja.

Va pup merg sa vegetez.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Anca 27 m-am topit dupa pozele in care dormea la tine in brate scumpa mica! Sunt asa frumosi ca-ti vine sa-i mananci...merita oprit timpul in loc pentru asa momente.. Tare dulce si filmuletul in care adormise la tati in brate...draga de ea ce a ripostat cand a pus-o in patut..si-n 2 secunde a tacut malc.

Dac-as putea, as opri timpu-n loc de zeci de ori pe zi, sau sa o multiplic, sau sa stochez undeva toate gesturile, toate zambetele smecheresti, mangaierile pe barbie in timp ce suge, zambetul de imediat ce intra in lumea viselor, tipetele de fericire c-a reusit sa-l prinda pe Dino, chinul de-a se intoarce si fundi nu vrea si pace, gangurelile....nu mai stiu...stiti voi ....

Mersic Amalia, da, cu somnicul, eram la bunici, nimic familiar decat mami si daddy, adormea mai greu, na, ca-n deplasare. Mare dreptate ai Bertha, si eu cand ma-ntorc acasa imi vine sa pup dusumelele si peretii, si n-am stat decat 4 zile, si-a fost cea mai rasfatata, dar.... home sweet home, nu e nimeni sa-mi dea sfaturi gratuite la fiecare gest de parca imi scrie pe frunte `incapabila sa-mi cresc copilul`, nu ma-ntreaba nimeni
`da de ce o lasi cu mana-n gura?`,
`da de ce tine gura deschisa, ca nu-i frumos `,
`da de ce nu-i dai nimic sa manance.... vezi tu ce patesti`,
`nu mai sari cum incepe sa maraie, las-o sa planga un pic`
`vai ce manute reci are, n-o imbraci destul`
`cum s-o lasi fara sosetute? racesteeeeee`
`cum, nu-i dai apa deloc? pai de aia plange`
`vai de mine, tot pe burta doarme, rau ai invatat-o`
si lista continua......

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!