Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_bunica spune:
Catalina,felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!!

Dragos George,bine ai venit,sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume!!

Asteptam cu nerabdare poze cu bebe!!
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
roxi2000_ro spune:
Catalina felicitari pentru bebe Dragos!
Sa te refaci repede si sa savurati intoarcerea acasuca!
Pup toate albinutzele!
Roxi,
35 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
laurraa spune:
Neatza si de la noi gagici!
Catalina ma bucur ca sunteti bine, multi pupici pentru Dragos George
BebeBeca, multumesc de indicatii, deja mi-am comandat de la Chicco "bureteii" si am mai comandat o perna antisufocare foarte faina.Abia astept sa ajunga; pupici.
kiralina, asa intrasem si eu panicata cu analizele; e normal; ale mele iesise mult mai rau
Dimineatza m-am trezit cu o durere mare de burta de eram la un pas sa sun dr sa merg la spital, dar am luat un nos-pa si au cedat; din acest motiv, dandu-mi seama ca nu am mai nimic pregatit, astazi mergem la Carrefour si in oras la shopping![]()
Aseara nu am simtit cutremurul, ma sunau toti sa ma intrebe ce fac si eu habar nu avusesem de el ca eram in masina meream la niste prieteni
va pup pe toate, bun venit noilor burtici, am vazut ca avem o noua "sefa"
(apropo, didi ce face? Carla mai stie de ea
) si o sa raspuns si la restu; mesajelor cand ma intorc caci acum tipa tati ca a pus masa si sa merg sa nu mai stau sa o tin pe Maya
flamanda![]()
pupici
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
blue77 spune:
Catalinafelicitari si bebe George sa fie fericit si sa aiba o viata plina de bucurii

Oanaalexnasoala aventura cu mama ta bine ca s a terminat cu bine...vorba lui AlexMateise intampla peste tot asta...cat despre revenitul in tara subscriu si eu la ce a zis AlexMatei...multa rabdare, chestia e ca ai tendinta sa te enervezi mai rau pe chestii minore pt vei face tot timpul diferenta...daca traiesti in Ro esti imunizat cat de cat...E u una stiu ca incep sa ma enervez de la vama deja....
Nasol cu cutremurul...bine ca nu a fost prea puternic totusi...tare mi e frica si mie, am prins vreo 2 mari in Bucuresti.
Azi cred ca merg si eu in parc, nu e frumos afara dar nu mai rezist...si cred ca contractiile le am mai mult de la stres decat de la plimbat...
NOI
Cristina
35 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 6
blue77 spune:
Clodyimi pare tare rau ca nu s au terminat necazurile...
lasa ca tre sa vina soarele si pe strada ta...
NOI
Cristina
35 +
(28.08.2004)
AMR 5
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Nicuratze...va trece si perioada asta,incet,incet va constientiza ca nu e bine sa se comporte asa si mai ales sa vorbeasca asa cu cei apropiati..Stiu ca nu e deloc placut..
Raluca_Ioana..eu stiam ca se pot lua 3-4 no-spa pe zi!!Ai grija de tine!!
Ganesha..sa foloseasca bebe sanatos patutul..e tare vesel..Cat despre rautatea oamenilor,incearca sa nu pui la suflet..asta nu se va schimba niciodata!!
Alberta..ce se mai chinuie si tatal tau prin spitale..mi se pare inuman..

Melania..bine ai venit,sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!
Carla..distractie placuta azi in vizite si spor la sortat hainute!!Deci ai avut o presimtire in legatura cu cutremurul...![]()

Cris..
tare faza cu baba!!
Nicuratze..distractie placuta la padure..scump tare Radu..da niste replici!!![]()

Laurraa..pofta buna si spor la cumparaturi!!
Blue..plimbare placuta si sa te relaxezi..mai stai pe o bancuta..poate nu te obosesti prea tare!!
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Azi ma inscriu si eu in clubul fetelor care nu au dormit prea bine azi-noapte...am avut un somn tare agitat,cu multe treziri...ba muream de cald,ba imi era sete,ba trebuia sa merg la baie,ba imi batea inima prea tare si abia puteam sa respir...etc..

35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
blue77 spune:
fetele din Bucurestiam si eu o problema care ma nu mi da pace, aveti vreo idee de cum as putea face sa gasesc adresa unei persoane ?
am ultima adresa si numarul de tel dar se pare ca s a mutat intre timp ....am incercat pe pagini albe...fara succes
merci
NOI
Cristina
35 +
(28.08.2004)
AMR 5
mh spune:
Neata!
Ramona, Maria, Elena, multumesc
. By the way am gasit ceaiul de frunze de zmeur la plafar in piata Matei Ambrozie, n-am baut inca...ma simt destul de rau imi vine sa
intr-una si am contractii din ce in ce mai des noaptea in special, nu cred ca mai am mult
si facem cunostinta cu bb.
Catalina felicitari! BB Dragos bine ai venit!
Mihaela 37 Dorotea & Irina nov 2005
oana_du spune:

Felicitari Catalina!
Bine ai venit bebe Dragos! Sa fii sanatos, norocos, sa ai o viata frumoasa, in care sa reusesti tot ce iti propui si sa iti bucuri parintii!

Melania, bine ai venit printre noi! nastere usoara si BB sanatos!
Va pup si merg sa recuperez!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du