Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 10
mamica oana spune:
Salutare,burtici!
In primul rand vreau sa le felicit pentru albinute pe Baby_First si Catalina_B.
Cutremurul eu l-am simtit bine de tot,dat fiind ca Buzaul e foarte aproape de Vrancea,noi nu prea ratam nimic in zona asta.Faza ciudata e ca eu il asteptam de ceva timp,chiar cu o seara inainte incercam sa-mi fac un plan de actiune in caz de cutremur.
Asa ca pot spune ca nu m-a gasit nepregatita.
Ca sa nu mai spun ca am si ghicit magnitudinea imediat.![]()
Anda_Magda,tin pumnii ,mai ai atat de putin!
La Sarmisa si eu m-am tot gandit,poate reuseste totusi sa ne dea de stire ca e bine.
Maria_bunica,nici eu nu mai dorm bine de vreo luna,dar de fiecare data incerc sa ma consolez cu faptul ca oricum vor veni nopti cand voi duce dorul orelor de stat cu ochii in tavan.Abia dupa ce a implinit baietelul meu 3 ani pot spune ca am mai prins si eu o noapte de somn fara intrerupere.Asa ca incearca sa savurezi la maxim aceste saptamani "lipsite de obligatii".Sau poate bebe Darius va fi un cumintel si te va lasa sa dormi...
Strunfita,tie voiam sa-ti zic ceva,dar am uitat
.Daca imi amintesc,revin.
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!
Oana,mamica de Robert Darius
(27.10.2004) si
36+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
cosminica spune:
catalina, felicitari pt bebe Dragos George. Sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!

38+
Eliza
http://bd.lilypie.com/zoHP0.png
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamica oana Strunfita,tie voiam sa-ti zic ceva,dar am uitat Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 36+cu Sofia Ioanabebe2www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank"> ![]() "Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg |
De bine sau de rau?
Carmina
35+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
strunfita spune:
Pe mine ma ingrijoreaza si Bebe Beca si Sarmisa. Sper ca e totul in regula.
Anda Magda, sigur nu mai apuc sa intru astazi, asa ca iti urez de acum nastere usoara si bebelus sanatos!
Am scos si agitatele un pic pentru tine si un mare
:

Noi mergem cand se trezeste copilul la niste prieteni la gratare, in plus sunt fericita maxim ca diseara imi revad cel mai drag prieten, sta in Munchen si nu ne-am vazut de aproape un an.
Maine imi pleaca sotul in State, noroc ca nu sta decat o saptamana, oricum va rog tineti-mi pumnii sa nu nasc chiar in perioada asta.
Va pup si va doresc o duminica placuta (atat cat a mai ramas din ea)!
Carmina
35+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
cosminica spune:
anda magda, nastere usoara si un bebe exact cum ti-l doresti!

38+
Eliza
http://bd.lilypie.com/zoHP0.png
ganesha spune:
Buna fetelor,
Catalina b felicitari pt bebel si tot binele din lume sa fie cu voi
.
strunfitamerci pt incurajari
.
Cris82super tare faza cu baba, bravo tie!
nicuratze
merci
Maria tie cum iti este in Spania, esti de mult timp acolo, te mai intorci acasa in Rom? Banuiesc ca acolo este mai bine decat acasa, cel putin nivelul de dezvoltare e mult mai mare, pe cand aici sunt in urma Rom asa ca eu abia astept sa ma intorc acasa.
Ca tot spuneai tu ca ai dormit rau aseara, eu cred ca am batut recordul la trezit si dus la toaleta, fara sa exagerez cred ca am facut vreo 10 drumuri, cred ca mi-a apasat bebe pe vezica ca altfel nu-mi explic atat de multe drumuri.
33+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
happymum spune:
catalina fe;icitari!
sanatate si tie si bebelusului.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
Bebe Beca spune:
Dragele mele, va pup pe toate cu drag. Suntem bine, Sara a avut doua nopti mai cu "limbrici". Am scos-o afara si ieri si astazi putin, a inceput sa se decoloreze, insa mai este icter. Maine merg la scos fire si am programat si fata pentru masuratori. sa vedem daca i-a priit ultima saptamana. va multumesc pentru grija

Catalina, felicitari pentru micut. Sa fiti sanatosi amandoi!
Mihaela, daca ramai la Niculescu iti pot spune ca nu o sa regretati. Aveti grija de voi, sa mai stea bebe la loc inca macar 1 saptamana.
Maria, poate recuperezi la noapte somnul. Eu una am avut ultimele saptamani inainte de nastere foarte aiurea din punct de vedere al somnului. Si acum...
. Asa ca sunt intr-o oboseala continua![]()
dani3lla, ai mai aparut si tu... In sfarsit...
. Bataita pentru absenta lunga.
Dici, tu pe unde esti? Nu ai mai intrat de o multime de timp.
Alina, cum se simte mama? Multa sanatate
Carmina, distractie placuta la gratar! Si chiar ca iti tin pumnii sa nu te apuce nascarea cat timp e sotul plecat.
Bun venit noilor gravidutze! Sa aveti o sarcina cat mai frumoasa mai departe.
Cris, tare faza cu babutza din masina.
La noi s-a simtit bine cutremurul. Eu o alaptam pe cea mica, andrei si rebeca se jucau. Eu m-am speriat cel mai tare, Rebeca s-a distrat si andrei incerca sa ma linisteasca pe mine
De Sara nu mai vorbesc, ea manca linistita, nu a avut nici o treaba. 
Ioana,
Rebeca si
Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Liana30 spune:
Felicitari Catalina, bun venit Dragos George!
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
oanaalex spune:
Catalina felicitari pentru bebe Dragos George
Clody nasol ca nu se mai termina necazurile
Alberta eu nu m-am putut acomoda niciodata cu adevarat aici nici cand stateam in Chicago si aveam gramada de prieteni, aici nici nu mai vorbesc. Nu-mi place de nici o culoare asa ca nu o sa-mi lipseasca Kansasul. Ce sunt sigura ca o sa-mi lipseasca e customer care aia e clar. Decate ori mergem in Romania ma scoate din sarite comportamentul celor care vand sau care ar tr sa te trateze ca si client. In fine, cum mai ziceau fetele pt noi familia a intrecut restul neplacerilor de care suntem f constienti. Noi cel putin ne simtim cumva asa seci aici, lipseste ceva ce nu putem inlocui cu bani si acel ceva numai in Romania il putem gasi. Imi pare rau de tatal tau, stiu ce nasol e prin spitale ca am avut si noi experiente in familie. Multi
su putere pt tine si tatal tau.
Ioana nasol cu noptile agitate, ma bucur ca a mai trecut icterul.
Nicuratze mortale replici
Oana
36+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21