Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele....catalina vrei bataita?Zi?Sa-ti traiasca BB Dragos George,sa fie sanatos,mancacios si sa va bucure viata de acum inainte,refacere rapida si hai cu pozele alea ca si asa ne esti datoare cu varf su indesat

melania bine ai venit,nastere la termen si BB sanatos si sa nu cumva sa faci si tu cum a facut cata ca ma infurii rau si eu si fimiu

DANA 33+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Felicitari, Catalina!!! Bine ai venit printre noi, bebelas Dragos George! Asteptam si poze, ma bucur ca sunteti ok.

Bebe Beca, cum e Sara? I-a mai trecut icterul? N-ai mai scris nimic ieri, da te rog un semn ca sunteti bine.

Carmina 35+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Catalina felicitari si toate cele bune pentru bebe Dragos George!!

oana_MVT foarte tare ca acum te poti plimba. :)
Mai am si eu putin pana la 36-37 si apoi o sa devin si eu om normal.

roxi2000_ro merci mult pentru lamuriri!! Incep sa ma indoiesc din ce in ce mai mult de "abilitatile" medicului meu de familie. Neaparat o sa il schimb.

nicuratze super tare pustiulica al tau.

ely2304

Eu m-am cam speriat la cutremur. Am tras un tipat ca saracu sot a crezut ca a cazut ceva pe mine. :))

32 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Catalina, felicitari, refacere parida, mult laptic si asteptam poze!!!

Bine ai venit Dragos George, sa fii sanatos, cuminte, mancacios si necolicos!

O duminica placuta tuturor

33+

AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetelo,

anda magda..........super taremai puteai sa mergi si pe jos?. Si eu mai visez uneori ca salvez elicopterele de la a face cunostinta cu pamantul.Si dupa aia incepe o serie de cosmaruri...

Clody..............sa iei note mari la referate.Ii tinem pumnii

ganesha............sa folositi cu placere cumparaturile.Cat despre oamenii astia rautaciosi...din pacate o sa-i intalnim la tot pasul.Si eu de cate ori ies din casa dau peste ei.Joi cand am plecat la cumparaturi am urcat in masina si am gasit si eu un loc liber si m-am asezat(sincer nu mai puteam stau in picioare)simteam cum mi se rupe coloana daca nu stau jos.Si sa vezi minunatie....mai urca o tanti de varsta a treia in masina si baba langa care stateam sa imi faca vant de pe scaun ca sa stea femeia care tocmai urcase si ea.Eu nu am stat pe ganduri si am luat-o la rost "dupa ce ce platesc bilet tu te plimbi moca toata ziua..ia sa te ridici si dai locul tau daca esti atat de darnica!!".Am lasat baba cu gura deschisa si eu am coborat la statia care trebuia.si daca mai ai vin oameni cu remarci rautacioase..trimite sms ca vin si tii linistesc imediat

34+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

catalina.....felicitari si refacere usoara si cat mai rapida
Multi lu' bebe Dragos,sa fie sanatos,papacios si necolicos.
Sa-ti traiasca puiul

34+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyka314 spune:

Sal fetelor de ieri ati umplut la pagini...ce mai faceti ,chiar daca nu ne cunoastem as vrea asa incet sa ma integrati si pe mine ...mai ales ca voi naste in luna mai ca si unele dintre voi....mai scrieti-mi si mie.......

36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Eu nu am stat pe ganduri si am luat-o la rost "dupa ce ce platesc bilet tu te plimbi moca toata ziua..ia sa te ridici si dai locul tau daca esti atat de darnica!!".Am lasat baba cu gura deschisa si eu am coborat la statia care trebuia.si daca mai ai vin oameni cu remarci rautacioase..trimite sms ca vin si tii linistesc imediat

34+MIRUNA-ALEXANDRA

Am spus eu ca esti tare nostima!

elena, s.33 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

CATALINA,felicitari,sa ai un bebelus sanatos si cuminte!

MELANIA,bine ai venit,"ne-ai luat" pe noi cele mai coapte.

GANESHA,imi pare rau ...macar acum stii de cine sa te feresti pe viitor.Foarte `frumos patutul,e vesel si are si loc pt infasat

MAGDA,eu nu cred ca mai intru azi,stiu ca maine te duci la spital,am sa ma gandesc la tine marti,iti tin pumnii sa ai o nastere usoara

Va pup,noi mergem un pic la padure,a venit fi-miu la noi sa zica:Hai pregatirea,gecile,caciulile,si afara cu voi

elena, s.33 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

catalina da-mi un pm pana diseara sa-mi zici la ce salon esti ca vreau sa-l vad si eu pe dragos si pe tine. eu vin maine la polizu sa ma internez.

Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput