Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

noapte buna fetelor..sa aveti o noapte cat mai linistita,ne "auzim"maine..numai cu vesti bune,sper!la toate burticile,mamicile si bbii

ely 38+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
in primul rand felicitariiiiiiiiiiiiiii pt noile albinute, Deea si Cristina sa dea Domnul sa fiti sanatoase si voi si bebeii.
Am auzit la stiri ca a fost cutremur acasa, sper ca nu v-ati speriat prea tare si ca bebeii stau cumintei la caldurica.
Eu ieri am avuto zi oribila,totul de la niste mizerii pe care ni le-au facut niste romani, eram si eu sotul meu socati, nu ne venea sa credem pana unde poate ajunge rautatea gratuita a unora, si totul generat de invidie.Noi ne-am gandit tot timpul sa inchidem ochii la greselile altora numai pt a nu le face rau si ei nu stiu ce sa-ti mai faca din rautate, fara sa le fi gresit cu nimic.Asta este am fost socata si m-am gandit tot timpul la bebe sa nu-i faca rau starea mea, simteam ca-mi plesneste naibi un vas de sange de la tensiune.Sincera sa fiu nici acum nu mi-a trecut, dar noroc ca va am pe voi, asa pot si eu sa ma mai descarc.:(
Astazi am fost si mi-am facut analiza din nou pt albumina, toxo si acidul uric, sper sa fie ultimele, ca m-am saturat luna de luna de analize, luni vad rezultatele.
Si tot astazi am fost si noi la cumparaturi, am cumparat patut(unul simplu si usor ca nu stiu cat o sa mai rezistam aici, am pus poze), cadita, sterilizator, o paturica, primii pampersi si cate ceva pt spital pt mine, oricum data viitoare imi fac lista, ca astazi am uitat de niste chestii.
Sper ca nu v-am inebunit de cap...am scris cam mult.
pupici

33+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Oana cum se numeste compania care a dat faliment? Si soacra mea vine pe 8 Mai si nu as vrea sa aibe probleme ca e tare prapastioasa.
Cat despre intorsul acasa...o sa ai parte de..."Dorothy, you are not in Kansas anymore"....Pana la anul va mai ganditi voi.
Eu ma gandesc doar la tata care are cancer si cand merge la chimioterapie sta pe scaun ca paturile sunt ocupate, cu capul sprijinit de perete. Tratamentul il face la etajul 2 si bineinteles ca nu exista lift. Majoritatea pacientilor abia merg sau sunt transportati cu targa zguduiti bine...Plus ca de cate ori se duce nu au niciodata toate medicamentele si trebuie sa mearga si ziua urmatoare..ca poate il primesc maine.

Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania67 spune:

Buna fetelor,

V-am gasit cam tarziu, dar vreau sa ma alatur si eu odiseei voastre.
Sunt o gravidutza in 31 saptamani, vitoare mamica de bb Matt. Va rog sa ma treceti si pe mine in "plutonul" vostru:

DN-28.06.1967
UM-23.09.2008
DPN-30.06.2009

Melania mami de Matt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Am de recuperat din urma dar va zic in 2 vorbe ca suntem bine, n-am simtit cutremurul deloc, desi stam la etajul 9 si eram pe fotolii in balcon, n-am auzit nici zgomot, nu s-a miscat nimic. In schimb Saby a fost extrem de agitata toata ziua, nu stiam ce sa-i mai facem, s-a linistit dupa cutremur. Si cu o noapte inainte, cand era furtuna mare in Bucuresti si ea a venit la noi in pat, i-am zis sotului prin somn ca probabil vrea sa fie cu noi la cutremur . M-o fi crezut nebuna, dar n-a zis nimic.

Noi mergem la nasii Sabinei, apoi la nasii de cununie o fuga si la maica-mea, sa sortez in sfarsit hainutele Sabinei, sa vad ce aduc acasa sa spal si sa calc pentru Lary. Ne auzim mai pe dupa-amiaza, daca primesc vreo veste de albinutza sau bondar pe telefon, intru de la mama si va dau de stire.

Melania, bun venit!

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Fetelor, in sfarsit am reusit sa intru si eu sa va dau vesti.

Pe 23 aprilie, la 8:55 dim s-a nascut bebe Dragos George, prin cezariana (pentru sa s-a nascut de Sf Gheorghe, ne-am hotarat sa-l numim George). 3.400 Kg, 52 cm, Apgar 9-10. M-a amuzat ca a inceput sa tipe direct din burtica, nu iesise decat capul si el deja avea ceva de comentat.

Noi suntem foarte bine, luni cred ca ne da drumul acasa.

Ma apuc sa mai citesc din urma, ca nu mai sunt la curent cu nimic. Cand ajungem acasa o sa punem si poze.

Felicitari noilor albinute, si multumim tuturor ca ne-ati tinut pumnii.

Catalina, 37+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Mi-am schimbat si semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Felicitari Catalina, bun venit Dragos George!

Ne-ai cam tinut cu sufletul la gura, n-ai lasat numar de telefon, nu stiam de tine... ma bucur ca totul este in regula .

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata, fetele!!!
Va servesc cu o ?
Mi-e asa de somn de mor, mai nou nu stiu ce am ca ma duc in pat doar pe la 12 si la 7 da copilul trezirea. Se pare ca 7 ore de somn pe noapte nu-mi sunt suficiente.

Monyka, bine ai venit! Eu stiu ca sarcina e considerata la termen incepand de la 38 de saptamani, am mai auzit de medici care fac cezariana la 37 de saptamani si mi se pare mult prea repede. Poate reusesti sa convingi doctorul sa mai amanati cezariana.

Melania, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Sa inteleg ca avem o noua sefa de stup???

Oanaalex, sper ca a ajuns cu bine mama ta!

Ganesha, sper ca ti-a trecut supararea! Din pacate, cu oameni de genul asta ne intalnim toti, cred ca e inevitabil. Sa folositi cu drag cumparaturile!

Elena, e mortal Raducu mic!

35+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput