Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 18
kiralina spune:
Neata fetelor!
Bebelina mea a devenit din ce in ce mai puternica. Daca se foieste, ba trebuie sa fug rapid la baie ca altfel e de rau, ba regurgitez depinde in ce parte da. 
Si am descoperit cum sa fac sa dorm :)
Am stat aseara si m-am uitat la filme pana nu mai puteam de somn si atunci m-am culcat. Si am dormit neintoarsa vreo 5 ore
Ce bine e!!!
Abia astept joi sa merg la eco sa o vad pe bebelina.
32 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
cris_82 spune:
neata fetele,ce mai faceti?
Bebe Beca...............super,inseamna ca o sa fie o adevarata balaceala acuma![]()

Carla...................ce bine ca ai deja hainute pentru pici
...si 3 sacosi..

anda magda..............gata..am scos agitatele

nastere usoara

In curand o sa avem un ditamai stupul plin cu albinute

cristinamaria...........felicitari pentru vestile de la eco!Bebel cat mai la termen

clody...................ma bucur ca te simti mai bine si ca tatal tau e mai ok.
Chemarea naturii ne ucide somnul noaptea
...si ca o completare..nici bebeii nu stau tocmai cumintei![]()

Si eu am de saptamana trecuta dureri jos,simt cum ma apasa pitica si niste intepaturi de mi se taie respiratia si nu pot sa mai stau in picioare
34+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
LauraOana spune:
`neata fetele! cine imi face si mie o
??
anda_magda

maine pe vremea asta iti ti bebele in brate

eu am inceput sa am tot felul de vise trasnite
..azi noapte am visat ca am nascut o fetita
..si era micuta, in vis avea 2900gr si mie mie sa parea tare mica! si eram asa "suparata" pt ca eu crezusem ca o sa primim un baiat si toate hainutele pe care le aveam erau de baiat..
...si ii pusesem numele "clara" ..un nume la care eu niciodata nu m-am gindit pina acum 
36+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana `neata fetele! cine imi face si mie o ??anda_magda ![]() ![]() maine pe vremea asta iti ti bebele in brate ![]() ![]() ![]() eu am inceput sa am tot felul de vise trasnite ..azi noapte am visat ca am nascut o fetita ..si era micuta, in vis avea 2900gr si mie mie sa parea tare mica! si eram asa "suparata" pt ca eu crezusem ca o sa primim un baiat si toate hainutele pe care le aveam erau de baiat.. ...si ii pusesem numele "clara" ..un nume la care eu niciodata nu m-am gindit pina acum ![]() 36+GUGU ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Saby s-a nascut cu 2,850 kg si era fix la termen, era micuta dar dragalasa.
Cine stie, poate faci si o fetita si o botezi Clara...?
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nicuratze spune:
Buna fetelor,
MAGDA,nastere usoara,ne gandim la tine!

MARIA,imi pare rau ca ai dureri,
ca sa treaca.
CRISTINAMARIA,felicitari pentru vestile bune!
CLODY,ma bucur ca esti mai bine
ELY,PICKY, ar trebui sa urmati voi,nu?
ANAMARIA,VOICU BEBI,ERTINA,SIMSOF,MOTIANA,OTILIAP,BETTY,
,ce mai faceti?
elena,
s.33 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
alynta27 spune:
Anda succes!
Ely, Anda ma bucur ca v-a placut povestea nasterii!
Carla felicitari pentru nasii mezinei!
Am activitate de ceva timp: David a golit o crema de papuci neagra pe el, covor si patura! Ca sa-l scot la lumina am uns si baia!
Parca avea namol!
Intentionez sa spal si calc sacul de haine si accesorii de la David si nepot pentru Matei!
Am ocupatie zilele astea!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Ioana, voiam sa te intreb demult: Sara miroase a lapte? Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Miroase...
. Nu stiu cum sa explic, miroase a bebelus, dulce de tot. Mi-am amintit cu mare drag ca si Rebeca mirosea la fel. Chiar si Andrei a remarcat intr-o zi ca "miroase iar a bebelus la noi in casa..."Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Buna dimineata burtici! Mai aveam o multime de scris, dar a inceput chiraiala, trebuie sa ma conformez si sa ma duc la copil plangacios. uuuf, azi noapte iar a avut limbrici ![]()
Anda!!! Succes!!!!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
dani3lla spune:
bebebeca accept bataita dar absenta este justificata...renovez camera pt BB si nu am calc instalat.De ieri i s-a facut mila fratelui meu si mi-a dat un laptop(de fapt imitatie de laptop) de pe care pot intra doar din sufragerie pt ca ma conectez prin wireless de la el(avem sufrageria perete in perete).Ma bucur ca Sara e mai bine si va
pe amandoaua ...pardon ...pe toate trei.Si i bafta la scufundari si felicitari
buni stai linistita si incearca sa nu faci efort.Asa intepaturi avea si nasa mea tot pe la 35-36 sapt si a ajuns cu bine la 39.Marti intra in 40 de sapt si ,daca nu se intampla pana atunci, sambata naste
DANA
33+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
blue77 spune:
Eu am folosit perna aia speciala pana la 3 luni la Marc, si cum se scula la 3 ore de fiecare data ii schimbam pozitia, are capul rotund rotund acum...oricum la inceput nu prea misca el, cum il puneai asa statea.
Eu am fost foarte multumita de ea....Se insista mult aici pe faptul sa se foloseasca perna asta si chestia aia ca un sac de dormit si nimic altceva pt diminuarea procentului mortii subite...
Anda Magdatinem pumnii
totul va fi bine...
NOI
Cristina
35 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 4 saptamani