Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT
Una din prietenele mele si-a culcat fetita numai pe spate cateva luni si are acum capusorul tesit la spate.
Sper ca mamicile care sunt la al doilea copil pot confirma.

Pot confirma chestia cu capul tesit . Eu mi-am culcat fata pe spate: chiar daca sunt mici, intorc capul pe-o parte si pe alta. Din nefericire pt mine, fata intorcea reflex capul spre geam, la lumina. Dupa vreo luna, ma tentioneaza sotul ca are copilul capul tesit pe partea unde era fereasta . Am inceput sa o sucesc in patut, dar era deja prea tarziu - capul a ramas tesit, avea muschii de la gat blocati - am ajuns la ortoped, care ne-a trimis la osteopat pt vreo 2 sedinte. Muschii s-au deblocat, copilul a putut intoarce capul linistit in ambele directii, insa capul noroc ca-i fata si poate lasa parul lung.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Catalina, Baby first,FELICITARI!!!! Sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si frumosi!
Anda_Magda bafta multa maine!!!!!!Te asteptam cu vesti bune!!!
Noi am fost ieri la eco! piciul are deja 2300 gr si cica 34 saptamani!! Acum noul termen este 5 iunie! !

Am vazut ca au pe Babypoint produse de la Nestle Alete de care Rares este indragostit! Noi am mai luat din Viena mult mai ieftin dar acum cred ca voi comnda de la ei! :(

Cristina mami lui Rares & 31+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Bun venit noilor burticute.

Ramonaiani, ai noroc ca e fetita si ii lasi parul lung. Acum stii ce ai de facut la al doilea.

Andreea, ce baiat mare e Philip. Mi-am amintit ce emotii am avut cand a inceput Tudor gradinita. Atunci mi s-a parut ca s-a transformat in baiat mare peste noapte. Invatatoarea imi povestea cum o rugau copii sa ii lase sa doarma putin dupa masa de pranz ca asa erau obisnuti la camin

Andreea si Oana cum va mai ies numerele si ce mai mancati?
Eu am la diner paste cu piftele si sos. Sa vedem ce numere imi ies.

Eu am inceput sa ma mai misc, am fost cu Tudor la biblioteca si in parc. Afara e soare si imi vine sa ies iar.

burticute si albinute
Sa vedem cate albinute vom mai avea saptamana asta. Eu pariez pe 7. Voi ce credeti?

mami de Tudor si 36+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Ely, Maria si Ganesha parca voi spuneati ca nu dormiti bine noaptea. Intru si eu in club, eu am o noapte buna si una "nebuna". Sunt nopti cand vizitez baia de 7-8 ori, ma uit pe pereti cand ma intorc in pat si bebe nu se opreste din lovit. Are o problema cu coastele mele, saracele si asa ingramadite si da,si loveste si iar da

mami de Tudor si 36+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata si o

Catalina_b sa iti traiasca puiul si sa fiti sanatosi sa te bucuri de el

Bebe Beca ai o fetita e numai miere iti vine sa o pupi non stop si e asa dragalasa cand casca felicitari pt dl buric care a plecat si baite linistite de acum incolo

Anda_magda iti doresc curaj sa dea dumnezeu sa fie totul bine si te asteptam cu vesti si iti pun si agitatele pt galerie :

Carla
este foarte bine ca ai hainute de la saby te ajuta ma bucur ca te simti mai bine si imi pare rau pt greturi

Maria imi pare tare rau pt ca ai dureri si eu am dar rar simt asa ca niste ace foarte jos si inauntru daca sunt acasa tb sa ma intind dar daca sunt pe strada ma incovoiez de durere si tb sa ma opresc din mers ai grija de tine si odihneste-te sper sa mai treaca si bebe Darius sa stea la caldurica

Ganesha parca tu spuneai ca te simti obosita si nu mai poti face treburile casnice eu de abia mai pot da cu aspiratorul si cand tb parcama pune cineva la jug imi este foarte greu asta in conditiile in care inainte aveam o energie acum de abia ma misc nu sunt in stare de nimic

Bun venit noii mamici si nastere usoara

Eu ma simt astazi mai bine am dormit cred 5 ore azi noapte ceea ce e mult (bine.... intrerupte pt pisu la baie) nasul mi s-a desfundat deci s-ar putea sa scap
Tata am vb cu el si zice ca se simte mai bine si tare ma bucur

Ieri am fost cu chiu cu vai si am dus referatele (va multumesc celor care mi-au urat note mari sper sa fie ) si am aflat ca una dintre colege care era si ea insarcinata dar cu cateva saptamani mai micuta ca mine a nascut prematur cica avea uterul mic si nu se dilata ca sa creasca bebe bebe avea 1.800 la nastere sanatos numai ca acum tb sa stea in spital ca sa ia in greutate ceea ce spune ea ca e greu azi ia maine nu ... imi pare asa rau dar bine ca sunt sanatosi asta conteaza

Eu incerc sa ma imbarbatez singura si sa imi spun ca va fi bine si sper sa fie asa

Fetelor ce spuneti eu asta vara am avut vsh foarte mare 44 si tb sa imi scot amigdalele dar orlistul a spus ca pana nu scade vsh-ul nu ma opereaza ca e risc de hemoragie acum sa imi fac analiza asta ca stau cu frica sa nu fie iar mare si la nastere sa fac vreo complicatie?

Cam atat deocamdata va pup si sa aveti o saptamana usoara si plina de vesti bune

33 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
35 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT
Fetelor eu stiam de la Tudor si mi s-a spus si aici ca trebuie culcati bebeii pe ambele parti si pe spate, alternativ. Una din prietenele mele si-a culcat fetita numai pe spate cateva luni si are acum capusorul tesit la spate.
Sper ca mamicile care sunt la al doilea copil pot confirma.

David avea capul tare tuguiat de cum s-a nascut! Daca vroiam sa-l asez cu capul in sus nu putea sta! La inceput e indicat sa ti-i copilul pe ambele parti, iar pe spate cand il asezi sa fie supravegheat! Ei varsa des si se pot ineca cu voma- ceia ce la varsta lor le poate fi fatal! Si cu multa rabdare si dragoste l-am intors pe toate partile! Acum are capul rotund! Ca sa stea pe spate ii puneam 2 scutece de bumbac in stanga si dreapta capului! Cunosc si eu copii cu capul "patrat"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamaria
Noi am fost ieri la eco! piciul are deja 2300 gr si cica 34 saptamani!! Acum noul termen este 5 iunie! !

Felicitari! Creste micutul!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, ma bucur pentru vestile mai bune. VSH-ul este normal sa fie mai crescut in timpul sarcinii.
Cristinamaria, multumim pentru vestile bune de la eco.
OanaMVT, cu capul ai dreptate, fii-mea s-a sucit singura pe toate partile si acum este ok, dar am vazut la altii. Hainutele de la ea le-am pastrat fiindca sunt foarte dulci si stiam ca mai vreau un bebe, multe merg si la baietei, plus ca asta s-a intamplat abia acum 1 an si 9 luni .
Ely, Ramona, multumesc mult!
Lauraa, da, este bun Ikea in Bucuresti, desi mie-mi vine rau de tot peste mana, fac cam o ora pana acolo, dar tot nu este ca distanta Iasi-Bucuresti .
Ioana, voiam sa te intreb demult: Sara miroase a lapte?
Anda_Magda, curaj si bafta! O sa vezi ca fiind acolo o sa ti se para totul normal, iti trece si frica si te bucuri de "marea intalnire".

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
Ieri am fost cu chiu cu vai si am dus referatele (va multumesc celor care mi-au urat note mari sper sa fie ) si am aflat ca una dintre colege care era si ea insarcinata dar cu cateva saptamani mai micuta ca mine a nascut prematur cica avea uterul mic si nu se dilata ca sa creasca bebe bebe avea 1.800 la nastere sanatos numai ca acum tb sa stea in spital ca sa ia in greutate ceea ce spune ea ca e greu azi ia maine nu ... imi pare asa rau dar bine ca sunt sanatosi asta conteaza
Fetelor ce spuneti eu asta vara am avut vsh foarte mare 44 si tb sa imi scot amigdalele dar orlistul a spus ca pana nu scade vsh-ul nu ma opereaza ca e risc de hemoragie acum sa imi fac analiza asta ca stau cu frica sa nu fie iar mare si la nastere sa fac vreo complicatie?

Poate e mai bine ca a nascut acum, daca avea probleme cu uterul! Am inteles ca iti da copilul acasa la 2450g, dar mai exista si exceptii! E greu sa stai mult in spital! Eu am stat 4 zilke si vroiam mai repede acasa, a2-a zi daca se putea!

VSH-ul e normal sa fie crescut in sarcina, pentru ca inima pompeaza mai mult sange! Nu-ti fa griji!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata albinutelor!
Anda-Magda sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa, mancacioasa si necolicioasa! Abia astept sa ne spui ca totul e bine!
Clodyac, sanatate multa tatalui tau! Imi dau seama prin ce treci, pentru ca si tatal meu s-a internat azi-dimineata si deja simtim cu totii ca ne-am pierdut "bara de directie", el fiind sufletul familiei. Sa ii ajute Dumnezeu pe amandoi sa fie sanatosi si sa isi vada nepoteii mari
Felicitari pentru predarea referatelor! Eu sunt pe partea cealalta a "baricadei" si am de corectat lucrarile a vreo 400 de studenti pana vineri si nu am deloc chef de asta!!!!!
Incerc sa recuperez ce nu am citit pana acum si va doresc o saptamana perfecta (normal ca asa va fi, din moment ce stim sigur ca trebuie sa mai apara macar o albinuta)!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput