Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 19
laurraa spune:
Buna fetele!
Sunt treaza de la 7 si tare rau e; m-am trezit cu niste dureri de burta imense care m-au tinut vreo 3 minute; ca niste crampe dureroase de ziceai ca sunt stricata la burta, rau tare.Am stat asa si pe la 9 m-au luat iar
.L-am sunat pe dr speriata si mi-a zis sa iau un ginipral (eu am luat in sarcina dar maxim jumatate de pastila o data din cauza palpitatiilor) si sa stau linitita.Acum pe la 12 iar m-au luat dar foarte fin, nu ma durea asa tare.Acum slava Domnului nu ma mai doare, dar oare sa ma alarmez?
Alynta, si pe tine te ia asa deodata durerea tare?
Maria, tu cum te simti?
Anda, tinem pumniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Nu stiu cat am reusit sa fiu de explicita, dar poate mamicile cu experienta mi-au inteles "durerea".
Si pe deasupra, daca ma chema la spital nu eram pregatita deloc (epilat) caci astazi am programare si asta grija aveam eu in durerile alea.uof
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Fetelor vineri este 1 Mai si incepe practic si oficial
periaoada albinutzelor.In doar 4 zile
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
laurraa spune:
Fac o cafelutza si va poftesc cu drag; sa ma mai trezesc un pic
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Buna fetele! Sunt treaza de la 7 si tare rau e; m-am trezit cu niste dureri de burta imense care m-au tinut vreo 3 minute; ca niste crampe dureroase de ziceai ca sunt stricata la burta, rau tare. |
laurraa si eu am avut niste crampe de imi venea sa ma urc pe pereti.. a durut asa tare ca numai puteam sa ma misc..dar nu am luat nici un medicament, pt ca am avut doar o singura data...ca. acum 4-5 zile..

36+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
blue77 spune:
Lauraaeu zic ca au fost contractii dureroase...ca asa dor ca la ciclu sau ca atunci cand tre sa mergi latoaleta....daca s au calmat nu i bai atunci...
NOI
Cristina
35 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 4 saptamani
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Ely..si aici se recomanda la fel,bebe sa stea pe spate si sa ii intoarcem capul pe ambele parti,ca sa nu ramana capul tesit..
Carla..ai dreptate ca vom primi multe hainute...mama fiind constienta de chestia asta vroia sa ne trimita pe langa hainute pt bebe si un sac de pampersi din tara..
(chiar a zis ca pampersii ne-ar fi mai utili decat hainutele,dar am calmat-o...nici chiar asa)![]()
Laurraa..acum ca zici si tu de durerile astea..incep sa cred si mai mult ca sunt normale,eu pana acum nu am avut parte de asa ceva..deci se pregateste organismul pt marea intalnire..
si sa treaca repede!!
Ramona
,de data asta ai reusit sa postezi si morcovul..![]()
Oana_Mvt..mi se pare foarte interesant ce spui tu despre compania respectiva,e de incercat..
Nu m-ai speriat,stai linistita,sunt constienta ca trebuie sa stau mai mult intinsa,daca nu vreau sa il grabesc pe bebe!!
Eu pariez pe 3 albinute saptamana asta..![]()
Cristinamaria..felicitari pt vestile bune de la eco si pt bebe grasunel!!
Clodyac..ma bucur ca sunteti mai bine tu si tatal tau!!Multa sanatate!!
Oana_du..sper din suflet sa fie totul bine cu tatal tau,multa sanatate!!
Spor la corectat lucrari!!
Kiralina..ma bucur ca te-ai odihnit!!
Cris..se pare ca intepaturile astea apar pe la 33-34 de sapt..daca spui ca si tu ai asa ceva..o fi normal..ca doar daca era ceva de rau nu aparea la atatea fete deodata!!Uite asa ma incurajez eu..![]()
si sa treaca repede!!
Nicuratze..multumesc!!
Bebe_Beca..eu sunt innebunita dupa mirosul de bebelus...
Cam cat doarme Sara noaptea?
Dani3lla..sper sa patesc si eu ca nasa ta si bebe sa mai stea in burtica macar pana la 38 de sapt...Ai fost tare cu "imitatia de laptop"

35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Laurraa..eu ma simt mai bine,ms de intrebare...am dormit si foarte bine azi-noapte,abia la 7 am mers pt prima data la baie...
Au disparut si durerile deocamdata..Sper sa scapi si tu de ele mai repede!!
Apropos de vise...verisoara mea mi-a zis ca m-a visat rau sambata noaptea(exact cand au inceput durerile)!A visat ca nascusem foarte greu si era fetita,nu baiat..
Saraca nu a indraznit ieri sa ma sune sa imi povesteasca visul,ca sa nu ma sperie...si sa ma gandesc ca voi naste..![]()
Eu nu am vrut sa stie nimeni din familie ca nu ma simt bine,ca sa nu ma streseze cu telefoanele si sa ii pun in alerta,dar aseara,ca un facut,m-au sunat toti sa vada cum sunt,ca presimteau ceva,ca nu as fi in regula..plus ca nu i-am putut minti,ca se simtea din vocea mea ca nu sunt bine!!Asa ca de cand m-am trezit,suna tel intr-una..
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Anda_Magda,sa ai parte de o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!!Fii curajoasa,noi suntem alaturi de tine si te asteptam cu vesti bune!!

35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Nu stiu cat am reusit sa fiu de explicita, dar poate mamicile cu experienta mi-au inteles "durerea". Si pe deasupra, daca ma chema la spital nu eram pregatita deloc (epilat) caci astazi am programare si asta grija aveam eu in durerile alea.uof 35 + minune de Maya Teodora ![]() AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Apropos de chestia asta...eu eram stresata ieri ca nu eram proaspat epilata(daca trebuia sa merg la spital),ca nu aveam capotul calcat si nu era zugravit dormitorul...eeee,griji mari pe mine in momentele alea..
35+
Darius NicholasAMR 4 saptamani

Buburuza noastra