Mamici cu 2 pitici (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Cristian!!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc mult de urari fetelor.

Cristian a primit multe cutii de lego ,vreo 3 mari si vreo 4 mici, asa a fost invoiala ca sa nu-i mai fac ziua cu copiii. Am dat cateva milioane dar macar are cu ce se juca mai serios. Oricum nu aveam chef de tambalau anul asta si oricum am iesit mai ieftin ca anul trecut.

Acum asteptam sa vina sora mea cu fiica ei la o felie de tort.

Va servesc si pe voi cu o feliuta de tort si un paharel de suc.

PS. Azi am fost in piata si am luat niste cirese delicioase, mari si nergre si super dulci. Aia mica s-a uns toata si i-am facut baie.

Maine mai revin sa citesc din urma si sa vad poze noi.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Gabi,se vede ca a fost super,de la hotel la imprejurimi,ce pofta de duca mi-ai facut...Copiii au fost cumintei?N-ati avut probleme la somn,cu mancarea?Celui mic i-ai luat borcanele?
Crengu,cred ca e mai indicat ca sa nu faci in fiecare an tambalau cu multi copiii,iese toata lumea in castig.Multumim de tratatieIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Unde ai vazut copii cuminti, mai ales cand sunt doi baieti care se incaiera tot timpul?
Au mancat din borcanele amandoi, inclusiv Andrei, care refuza sa manance in deplasare, oriunde am fi. Nu mananca ce nu stie, daca nu e obisnuit cu locul, cu masa. Mai mult de cereale cu lapte si biscuiti n-am reusit sa-l fac sa manance. A, si a avut mare succes Kurtoshcolacul (cum s-o scrie) din Bran.

Mergi la inceput

Gabi,in poze par cuminti Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iarasi Paul face febra... Joi seara a facut 39.2, fara nici un fel de alte manifestari in afara de scaun moale, cu un miros puternic, si nervrozitate (eu zic ca e de la mine ).
Am mers vineri la doctoritza - iar ne-a scris antibiotic cica aude nu-sh ce la plamani. Da' copilul nu tuseste, nu muceste....
Seara am hotarat sa nu-i dau antibiotic - n-a mai facut febra peste zi si n-avea nici un fel de semne de raceala, nici nasul, nici tuse, o stare ff buna - alerga prin casa intr-o veselie - asa ca nu inteleg ce a auzit doctora....
Ii dau totusi eurespal, eu sunt convisa ca e viroza, insa din pacate Ana mi-a facut febra si ea - de aseara am simtit-o mai calda, ieri toata ziua a fost tare agitata si nervoasa.
Azi dimineata avea 38.3 in funduletz... asa ca dai cu nurofen si cu eurespal si la ea... Sa vedem ce-o sa fie...
Of-of... nu-mi place ce usor se imbolnaveste Paul - si mai nou doctoritza asta a noastra sare rapid pe antibiotic acuma-s tare curioasa ce-o sa zica maine, cand ii zic ca nu i-am dat ... mai e varianta in care nu-i zic nimik pt ca oricum miercuri musai sa merg la alt medic - am inteles ca abia atunci e de garda.
Da' acuma nu merg doar cu Paul...
Vreau un medic bun care sa fie si accesibil usor
Si mai bine, vreau sa fie sanatosi copii
Gata, am terminat cu lamentarile...

Oana, mami de

Mergi la inceput

Of,Oana,te inteleg asa bine...Sper sa treaca repede febra.Sanatate multa prichindeilor!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Zsuzsu,La multi ani!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

La multi ani Zsuzsu!!!

Oana, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput