Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
ellis, multi pupici!!! mie dor de tine cand scriai zi de zi...
iasmi si-a reglat fff bine tranzitul in italia. acum nu stiu daca de la laptele pe care l a baut sau de la portocalele mancate zilnic...![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Salutare! Pe noi ne mai tineti minte? ![]()
Am vazut poze f f frumoase de BB si Ank. Bine ati revenit, fetelor!
Ellis, bine ai revenit din vacanta.
Referitor la speriat, pana acum nu am trecut prin nici un episod de genul asta, dar ma astept sa se intample vreodata.
Problemele noastre apar in parc. Matei nu suporta sa vada ca vreun copil tine in mana vreo jucarie. Le ia jucariile la toti copiii si le arunc ape jos sau in fantana arteziana
. Sunt pur si simplu disperata. I-am explicat de n ori ca nu e frumos, bla-bla, dar nu pare sa inteleaga. Pe mine ma uimeste faptul ca nu-l intereseaza jucariile in sine ci faptul ca nu trebuie sa le detina decat el.
Ma bucur ca inca nu e violent. Reuseste sa le ia jucariile fara sa-i impinga sau loveasca. Si desi au fost copilasi care au dat in el, nu a ripostat dar a perseverat pana i-a reusit planul
.
O alta preocupare este sa le ia palarioarele de pe cap fetitelor
.
Deci, sunt binevenite sfaturi pt indreptarea situatiei
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 20+
Roxxy80 spune:
Vroiam sa intreb si eu de Adina, Lala si Cami. Chiar li se simte lipsa acut pe forum. Fetelor, de ce nu mai dati si voi un mic semn de viata?
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 20+
Vasari spune:
Ank, Lavi, Ellis, bine ati revenit ! Am vazut si eu marmotica dragalasa foc si fratiorul grijuliu si pe Iasmi cu floricele. Si mie mi-au placut mult cele cu margaretele !
Vreau sa scriu de mult, dar tot au fost multe de facut si bineinteles ca intre timp am uitat ce mai voiam sa spun, iar acum trebuie sa ajung langa Maria.
Va doresc noapte buna tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
popbianca spune:
buna seara!
wow ce de noutati cu infarixul asta!...bai, dar oare cine minte, cine are dreptate si cine nu...cum o fi mai bine...sunt buimaca....sa-l ia naiba! poate de la el are fata mea transaminaze marite....desi ma strofoc nu cred ca voi sti cu adevarat ce se intampla...
andrabell, la matei bals nu am pe nimeni....
e ceva spital,nu?
ank83...merci de pontul cu helpnet...voi incerca maine
am vizionat cateva fragmente din clona asteptand sa vad cum doarme pituca mea, cam fonfanita, dar suzeta nu o lasa din gura, deci nu e foarte grava obstructia nazala ....acum ma retrag la patut ca maine sunt de dimineata la servici...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
Neataaa!!!!
un pic lipseste omu' si deja apar atatea noutati...![]()
sa zicem Bine ati revenit cu forte proaspete pt. ellis, lavi si ank!!!!
am vazut poze cu Cecilica grasunica si blondutul fratior...
adorabili....
ellis, vrem pozeeee...![]()
lavi, n-am avzut pozele voastre...unde sunt???
alina, felicitari!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
buna dimineataaa!

....pt. cine e amator !
noi am avut o noapte linistita....au fost cateva caraieli, asa , in somn, nimic grav....ramanem inca la ser fiziologic...mama lor de muci!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi![]() ![]() heellloo _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ciao
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
popbianca spune:
mai...se raceste cafeaua!
aaa...am nimerit dimineata la o farmacie alta decat helpnet si am aflat ca au infarix...acum o si sun pe fina mea sa ma interesez de ce ea nu-l poate comanda cand in restul farmaciilor exista...
in concluzie ....fata mea va avea parte de o intepaturaaa!
ancadragoman spune:
Neata
Unde vad pozele cu Iasmi si Lavinia?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI