Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

offff sunt cu nervii la pamant din cauza vecinului care ne trezeste pe un fond "placut" de bormasina.... si de ar vb doar de mine...dar iasmi plange si tremura toata cand incep astia... cred ca la amiaza si diseara mergem sa dormim in apartament la mami meu....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Poza asta e marfa rau http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/sicilia%2016-27%20aprilie%2009/?action=view¤t=APRILIE09SICILIA304.jpg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

'Neata ...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumim de complimente ...

...Raul nu ii lasa nici o zornaitoare Ceciliei... Se merge pe aceeasi schema ca Matei... ii ia din mana jucaria sa o dea pe jos.. nu sa se joace el cu ea ...

de carusel la patut sa nu vorbim... sare intr-una ca un cangur pe langa patut pana il smulge ...
La capitolul suzeta sa linistit in schimb..Daca ii gaseste suzeta ei vine si io da ei ...si daca nu o vrea ...oricum io da cu forta

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis....... daca esti "pe fir" la voi cum s-a reyolvat problema coalescentei? ca la Ana se formeaza din nou.......nu mai vreau sa ma duc la dr. de la timi si cu cine am vb de chestia asta m-a indrumat la chirurgie infantila....dar eu nu vreau acolo...oare gresesc?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna si buna cafea ai facut Bianca!

Ne laudam si noi cu o maseluta, e posibil sa fi iesit si a doua, dar mai are de tras, are mai multe umflaturi inclusiv la canini.
Procesul de intarcare decurge binisor, de o saptamana nu mai suge noaptea deloc.
Alta realizare ar fi ca spune caca demult inainte sa faca, am intarziat noi sa-i cumparam olita, i-am cumparat in sfarsit si nu vrea sa stea pe ea. Sa-i iau alt model?

Ellis bine ai revenit, da, asteptam poze. Multumim pentru felicitari, pe acelasi blog, este acum un alt concurs, daca lasati un comentariu interesant puteti castiga o salteluta de joaca.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Adra mai bine ii iei reductor pentr wc ca nu cred ca acum o sa iti mai stea pe olita,sau sa o lasi cateva zile sa se invete cu ea ..

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Adra mai bine ii iei reductor pentr wc ca nu cred ca acum o sa iti mai stea pe olita,sau sa o lasi cateva zile sa se invete cu ea ..

SA IL AJUTAM PE ANDREI

saru'mana, asa ma gandeam si eu la reductor. Olita o are de cateva zile, se joaca de mama focului cu ea, dar nu vrea sa stea pe ea

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Adra cam asa reactioneaza copilasii pusi tarziu la olita.

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele si copilasii :)
Nu am mai scris de mult timp, sper ca ne iertati
Va citesc insa nu mai apuc sa scriu, cu toate pe care le am de facut.
Am vazut poze cu o multime de frumosi mici, sunt absolut superbi, si ma tot minunez cite pot sa faca cind ma uit la poze si la video-uri
BB, am vazut pozele cu voi ultima data, sunteti niste frumoase amindoua :)
Aaa, am citit si despre generalul Maria, felicitari taticului :)
Nu mai zic, ca atitea poze am vazut si uit pe cineva si nu vreau :(
Am pus si noi poze cu noi, daca aveti timp sa va uitati

www.lijfering.tk

Am vazut ca se dezbate subiectul intarcarii, si eu am o problema cu el acum. Eu inca alaptez, cam de 3 ori pe zi si noaptea o data, uneori de doua ori.
Joshua de cind il stiu e disperat dupa sin, acum e f explicit in ceea ce vrea :) Adica vine si ridica bluza sau pune mina pe sin :))
Si nu scapa nicicum nici o masa.
Va aud ca ati reusit sa ii intarcati si ma bucur, mie imi e groaza sa nu il fac sa sufere, etc etc.
Ma gindeam sa incep ca de pe la 18 luni si sa inchei procesul intarcarii pina la 2 ani.
El nu a primit lapte praf deloc, de cel de vaca e incintat si nu prea.
Pe de alta parte sper ca ar minca mai bine daca o sa il intarc incet incet.
Eu ma gindeam sa incetez sa ii dau sa suga intii la prinz, apoi sa ii scot suptul de dimineata si apoi cel de seara. Cu cel de noapte nu stiu cum sa procedez, cind sa il scot, chiar la sfirsit sau cum? Alta intrebare, cu ce il inlocuiesc, sa ii dau un biberon cu apa in schimb sau doar sa incerc sa il linistesc in brate?
El adoarme la prinz si seara la sin, voi cum ii adormiti pe ai vostri mici acum, cind nu mai sug?
El nu accepta nici suzeta, e drept ca m-am si bucurat ca nu a fost mare fan suzeta.
Alta problema de care ma lovesc e ca acum ba ii ies masele, ba canini, si tot timpul imi zic ca in asemenea momente dificile sa nu poata sa suga ar fi o trauma in plus.
Andra, cum ai reusit cu suptul de noapte?
Alina, la voi cum e cu Maria?
Mihuta voi cum sunteti cu alaptatul?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput