Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Pufule, bataita mai, sa nu scrii tu atata amar de vreme.
Eu am mers pe principiul ca renunt intai la masa la care pare mai putin infocata. Initial, ma gandeam la masa de dimineata, dar am observat ca noaptea incetase cu trezirile, se mai trezea doar de 2-3 ori, asa ca m-am hotarat brusc intr-o noapte si am luat-o la mangaiat, in loc sa recurg la cea mai comoda solutie pt mine, alaptatul. Uimitor dar a tinut si de doua nopti nu s-a mai trezit deloc.
Dimineata suge doar asa de alint, mai motaie, mai se trezeste, ne mai mangaiem, asa ca o sa incerc aici sa-i bag lapte de vaca la canita. Pana acum nu a acceptat lapte decat cu lingurita, o sa vedem cum merge, trebuie sa-i cumpar o canita la fel cu ei, eventual laptele va fi cu miere si tot ma astept sa nu bea cateva zile-o saptamana.
Probabil ca vom merge cu intarcatul pana prin august.

Ideea este sa astepti un semnal cat de mic din partea copilului si sa mergi pe principiul "Nu refuza daca cere si nu oferi daca nu cere", dar aici recunosc ca am noroc, Eva nu cere, nici in casa, nici afara, in schimb nu poate sa adoarma fara san

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

wow, ce www.lijfering.tk/" target="_blank">seamana!. Bunicul matern, nu? Pupam blondul cretulus, asa scump doarme in poza aia. Aaa, si Eva e innebunita la market sa invarta de volanul la cosul ala cu masinuta si sa claxoneze

Edit Vad ca nu pune link, pe ultima pagina a albumui Joshua este o poza cu un bunic cu parul alb si Joshua sub un copac inflorit

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!

bb - glumeam cu rotunjelile, apropo de ceea ce te vaitai tu pe mess . Arati bine (inca) .. hahhahhaaaa !!!

ellis, pufu - bine ati revenit!!! Am citit, vazut poze cu piticii vostri .

Acu' chiar vin cu o veste buna .. nu mai ploua, e soare si cica asa va fi si in we, deci vom iesi .. nu stiu unde, important e ca iesim.

Aaaa si vine si finutul la noi .. are 5 luni si eu grasunel rotunjor, abia astept sa-l vad.

adra - nu stiu cu olita ... SIlvia se si joaca si face la ea. Doar daca o pun eu, ea nu o cere. Dar face daca o pun. Am zis sa ii iau si eu reductor, poate o sa i se para mai interesant si o sa ceara singura ...

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

salutare tuturor,

n+am mai scris de mult dar am continuat sa va citesc. Din pacate am luat+o si noi pe urmele Mariei de Vasari, cu febra mare 39,9-39,5 rectal care nu prea scade. Speram sa ne treaca repede.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, multi pupici!!! mie dor de tine cand scriai zi de zi...

iasmi si-a reglat fff bine tranzitul in italia. acum nu stiu daca de la laptele pe care l a baut sau de la portocalele mancate zilnic...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

iubita, si mie...insa, din pacate nici pe mess nu mai apuc sa scriu, cred ca ieri-alaltaieri am lasat-o pe Roxxy "cu ochii in soare"; nu vreau sa ma vait, efectiv la serv nu am timp sa merg la toaleta, programul meu de 6 ore s-a tramsformat in progam de 8-9 ore...maine iar am 2 sedinte, una la 10, alta la 15, iar ajung acasa cand o da Domnul!
in rest profit cat pot sa o iubicesc pe pitica, mi-e asa dor de ea si ei de mine, ca avem minute in sir in care imi sta in brate lipita de pieptul meu...ma opres sa nu inund tastatura

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ROXXY, scuze stii tu pt ce...
offf, copiii astia, a mea azi mi s-a trantit pe jos de cateva ori, ca fugea ca disperata sa iasa in sosea, nu alta, cum ii schimbam directia, cum se trantea in fund...urat mi-a fost de chestia asta si nu stiu cum sa o gestionez...la un moment dat ma bufnea si rasul ca ditamai namila nu poate stapani o gaza de asta...
super faza cu palariile...
si eu astept sfaturi!

va pup pe toate si multumim de primire

Andreea, poze doar cateva aici!

BIANCA - la chirurgie infantila am fost si noi si s-a format iar, desi am desfacut, dat cu crema...o mai las si mergem iar, tipul spunea ca tinde sa creada ca nu ii urmeaza parintii sfaturile de se reface, dar eu ii jur ca am facut ce trebuia!

ADRA - si a mea fige mai nou de oala, ii vine sa faca, o ia si incearca sa o ascunda, nu mai vrea sa o punem pe ea...si eu ii iau reductor!

FLORY - bine ati revenit! succes cu intarcatul!

MIHUTA - alte semne? panadol/nurofen la 4 ore, intre novocalmin la nevoie, impachetari cu prosape la temperatura camerei, sosete cu otet+ apa; of, of, ce greu e cand sunt bolnaviori;

am uitat sa va spun ca Alesiei i-au iesit in vreo 2 sapt 3 masele si un canin; nu a sangerat deloc la maselute, doar ca e nervoasa si febra 38-38.2.

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

si mai sciru unul, ca tot ziceati ca nu am mai scri!
azi am implinit 14 ani alaturi de sotul meu! toata ziua am fost fericita si zambareata, de nu stiau colegii ce motive de bucurie ascund(ca leafa am luat doar 50%); ce repede trece timpul!

va pup! noapte buna, ca la 6 "gongul"(goanga) da trezirea!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
am reusit si eu intr-un final sa mananc ceva...ca Ana a fost in seara asta "one man show"...s-ajucat si s-a distrat de mama focului ..era deja 22,30 si parca nu imi venea sa o culc cu atata energie si bucurie se juca....
andrabell, bravo fetei...cu olita...rabdare...eu de ex. astept caldura de vara sa o pot lasa la fundul gol...acolo sunt toate sperantele mele...desi Ana se aseaza pe olita tre sa o si dezbrac , sa ramana la fundul gol...dupa care se ridica si gata...nu face nimic(macar stie la ce foloseste)
pufulet74, tre sa zic ca ai un baietel adorabil......sunteti o fam . frumoasa!de intarcat nu stiu nimic....
mihuta...nu v-am vazut de multisor...si acum mai ai si vesti nu prea bune... si multa sanatate.
ellis...felicitari si multi ani inainte!si eu saptamana trecuta am aniversat 5 ani de casatorie...si in mai om avea 11 ani de cand suntem impreuna...ca de cunoscut ne-am cunoscut mai de demult...
merci de lamuriri....dar eu nu mai stiu ce sa zic sau sa fac....oricum am facut o programare la un ginecolog...pe marti....sa vad ce zice asta!la Ana e doar putin dar eu nu am curaj sa desfac....
acum inchei prin a va ura "o noapte linistita" tuturor...ma bag si eu la somn ca maine am zi incarcata....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

si mai sciru unul, ca tot ziceati ca nu am mai scri!
azi am implinit 14 ani alaturi de sotul meu! toata ziua am fost fericita si zambareata, de nu stiau colegii ce motive de bucurie ascund(ca leafa am luat doar 50%); ce repede trece timpul!

va pup! noapte buna, ca la 6 "gongul"(goanga) da trezirea!

MAMI IN BUCATARIE

La multi ani!!!! Cat mai multi ani impreuna, plini de bucurii si dragoste![s]

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Vad ca mai apar mamici doritoare de intarcat, ca mine....dar eu inca n-am curaj. In seara asta, am adormit fata apoi am intrat la dus. A-nceput sa plangaaaa...de am iesit in 3 secunde. Tzatziii....offff, cum o s-o dezvat eu oare de iubita ei tzatzi?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput