Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa!
acum si Ana a dobandit niste muci... nu stiu unde sunt ca de auzit ii aud dar de scos cu pompita ...nimic...azi noapte a cam suferit din cauza nasucului infundat,asa ca ii bag din greu apa de mare si tre sa ii iau bioptal sau cum s-or numi picaturile alea de ochi care se pun si in nas(diluate cu ser) ....sper sa nu ajungem la febra...
ancadragoman...felicitari pt. distinctia primita!ref. la constipatie , nu stiu ce sa zic ca la noi probleme de genul nu sunt..
andrabell...[pup] Evei,umblata fata ta, nu gluma!pozele si comnetariile...excelente!asa sta treaba cu "nici o" " nici un"...tare naspa
ank83...sa-ti traiasca marmota grasunica si papacioasa!aveti niste poze superrrrr...niste copii adorabili!spatiile de joaca sunt tare faine....la noi este decat un parc care are pe alocuri pardoseala ...
bb, bine ati venit acas!aveti niste poze foarte "exotice"...
vasari...felicitari!
abramburika....3 zile cu ploaie....deprimant!
geoionita...eu stiu ca se face acelasi fel...erau ceva discutii ca intra pe "gratis"....eu inca nu i-am facut Anei infarixul de 1 an(poveste lunga)si de vreo luna tot incerc sa-l comand dar nu am reusit pt. ca ar fi ceva gresit in prospect si pana cei de la minister nu refac prospectul vaccinul e oprit de la comercializare..faza proasta e ca refacerea /corectarea prospectului poate dura si 1 an......

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Georgiana, eu i-am cumparat Infanrix si la un an.
Bianca, daca ai pe cineva la Matei Bals, ei sigur mai au vaccin acolo.
Bb, superbe pozele cu margaretele

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca... vad ca este infanrix la farmaciile helpnet
chiar si in timi
.Eu stiu ca ar fi o problema cu imunizarea ..exact contra hepatitei B
Si s-ar fi demonstrat ca nu imunizeaza contra Hepatitei tocmai din cauza ca e incorporat vaccinul intre alte vaccine.Si in cartile de specialitate se spune ca vaccinarea contra Hepatitei B se face separat,... pt ca altfel nu se formeaza anticorpii.Adica se poate face la aceeasi vaccinare dar in 2 intepaturi diferite...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Chiar?? cum ai rezlovat-o pana la urma cu patutul???

Poze pitici

am cumparat unul acolo si l-am lasat, nu l-am adus cu noi. poate il mai folosim la anul...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Am vrut si am avut si rabdare ... fff frumoase poze si se vede ca v-ati distrat printre portocali, maslini si alte alea. Si ca te-ai mai rotunjit se vede ... la Iasmi!!!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

multumim frumos.
chiar se vede??? :(( :((

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

bianca, adra, multumim!!!

de adina, cami, ce mai stiti??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

Am vrut si am avut si rabdare ... fff frumoase poze si se vede ca v-ati distrat printre portocali, maslini si alte alea. Si ca te-ai mai rotunjit se vede ... la Iasmi!!!

_

multumim frumos.

_

vrea sa te necajeasca ..de fapt e invidioasa

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Bine v-am regasit! ..in sfarsit!
am venit de sambata din plimbari, dar nu am avut ragaz sa intru, iar aseara nu a functionat ceva pe dc sa nu am reusit sa deschid...

a fost superb la bunici, Alessia a stat numai prin curte, a alergat si hranit gainile, i-a placut catelul, a alergat, a fost minunat si a mancat continuu;

la serv am lucrat din zori in noapte, nu am timp nici sa respir;

nici de citit nu am citit din urma...sper ca sunteti bine si ca ne-ati simtit lipsa!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIE MI-A FOST TARE DOR DE VOI!
citesc pe la inceputul capitolului...

ALINA - a mea nu prea se sperie, dar acum de sarbatori s-a speriat de bunicul meu, dar ce rau, urlete si el saracul i-a mai dat si vreo 2 mil de iepuras...e drept ca el e in varsta si are si barba mare alba...cred ca asta a spariat-o; desi in februarie am stat la ei o zi intrega si nu a plans; la 39.2 eu i-am facut impachetari fetei, era f moale parca dadea sa lesine si mi-a fost frica sa o mai las...MULTA SANATATE!

Azi Alessia a zis "KIKI" la kiwi! era asa haioasa!

ANCA - lass baby ati incercat? la noi a avut efect; si mai e un siropel cu struguri la plafar, nu mai stiu cum se cheama...sau poate ar fi bine sa incerci sa o treci iar pe un lapte praf, ex nestle 1+, are bifidus;

FELICITARI CELOR DOUA MAMICI BLOGARITE PREMIANTE!(si taticului)

uau ce poze frumoase! super , LAVI!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

_

multumim frumos.

_

vrea sa te necajeasca ..de fapt e invidioasa

Poze pitici

eheiiii....are si ea ceva dreptate....am pus vreo 2 kg....

_

Mergi la inceput