Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro, . a fost frumos si bine!! am pove pe mess si nu ma mai repet.... cu poze o sa revin!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

victo, ai ajuns??/cum a fost??
noi am nimerit-o superrrr...la toate zborurile am avut al 3 lea scaun liber si a stat iasmi pe el... in rest i a placut mult la iasmi cu "dodonul" avionul...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
am pove pe mess si nu ma mai repet.... cu poze o sa revin!!

_

Ce frumos te-ai fofilat ... pai poate vroiau si fetele sa mai stie de soarta voastra, cum v-ati distrat in vacanta ..

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

superbe pozele.... offf si marea aia... parca ma face sa nu mai am rabdare pana in vara ...
Si noi am avut 3 scaune la zbor... si raulica a dormit asa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

ank, am vazut si eu pozicile cu copilasii.....sunt asa scumpi!!! si seamana ceci cu raul asa de tare!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ank, am vazut si eu pozicile cu copilasii.....sunt asa scumpi!!! si seamana ceci cu raul asa de tare!!!

_

sa stii ca o si apara Raul pe Cecilia.
Eram afar zilele astea si o vecina mi-a luato pe Ceci putin in brate ...si Raul a venit din brate de la buni foarte suparat la ea si tragea de femeie sa o lase pe sora-sa...sa mi-o dea inapoi.Cand am luato eu inapoi in brate s-a potolit si sa dus inapoi la buni lui
Asa drag mi-a fost de el

Poze pitici

Mergi la inceput

Chiar?? cum ai rezlovat-o pana la urma cu patutul???

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am vrut si am avut si rabdare ... fff frumoase poze si se vede ca v-ati distrat printre portocali, maslini si alte alea. Si ca te-ai mai rotunjit se vede ... la Iasmi!!!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, la toata lumea!
Avem si noi o intrebare pentru cine se pricepe, stiu ca sunteti "pe faza" si ne ajutati cu un raspuns:
Pentru un copil daca pana la varsta de un an i s-a facut vaccinul Infanrix( la 2, 4, 6 luni) acum la un an medicul de familie spune ca nu mai e nevoie sa se mai cumpere niciun vaccin pentru ca acum se fac gratis de la stat...stiti cumva au aceleasi valente? Sau trebuie cumparat in continuare si acum la un an?

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

deci diferenta e urmatoarea..
Cei de la stat au bagat gratuit vaccinul Tetraxim ... care dupa denumire are 4 componente ..pe cand infarix parca are 6...
Eu fac pentaxim si mai cumpar pe langa tetraxim , ACT-Hib.
Pe langa tetraxim cred ca ar trebui sa cumpere acest Act-Hib(haemophilus influenzae) si cel pt hepatita B.(Engerix B)...pt a ajunge la infanrix.
Dar nu stiu sincer daca mai trebuie inca o doza la un an pt hepatita B..Asta poate pot sa iti spuna fetele care au facut copiilor infanrix

Poze pitici

Mergi la inceput