Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 6
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Astazi am aflat ca am castigat primul premiu, si anume locul III, la primul concurs la care am participat. E doar meritul Mariei si al lui Bogdan, poate si al meu ca am pus la bataie blogul. Felicitari, Adra ! Ca sa fiu putin carcotasa, cred ca tu ar fi trebuit sa ocupi primul loc. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Multumesc! Felicitari si tie
Eu ziceam ca voi meritati locul 1, dar cred ca Irina a dat premiul 1 copilului mic gandindu-se ca el are nevoie de scaunul de masina mai mult decat gagicile noastre mari, care trebuie sa-si imbogateasca bibliotecaCum a fost noaptea voastra? Ce face Maria?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Ank83 spune:
Avem si noi niste poze ...de aici in colo ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
adra_bell spune:
Ank,
puisorul galben si grasunel, e normal sa fie cu 500g in urma lui Raul, doar e fetita. Am pierdut mesajul sau n-ai scris, sunteti in Ro?
Ce-mi plac locurile alea de joaca cu pardoseala aia speciala, anti-vanatai, noi n-avem in Gr, dar are Sophia la Bz.![]()
Mihuta, ce mai faceti?
Adina?
Petro, imi pare rau, nu va mai slabeste ploaia aia pe voi, si pe noi vantul, dar se pare ca azi e frumos. Jucati-va de-a fantomele, noi ne-am distrat copios duminica seara, eu am fost fantoma care l-a atacat pe tati, spre deliciul Evei. Cand am atacat-o pe ea, s-a cam speriat.
Noi am fost ieri la o manastire de la marginea orasului, care are un parc mic si o ingraditura cu fazani, pauni, bibilici, iepuri, porumbei si o caprioara. M-au alergat aia micii (Eva si clopotelul Matei), ne-am jucat ascunsea, erau incantati tare cand ma gaseau, si cel putin Evei i-am scos cei 5-6 dracusori care nu o lasau sa doarma noaptea, ca azi-noapte a dormit bustean fara nicio trezire.
(Asa-i ca nicio, niciun, se scriu acum legat conform normelor Academiei Romane?)
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Avem si noi niste poze ...de aici in colo Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Aici sper ca nu avea de gand sa faca ce cred eu ca vroia http://entertainment.webshots.com/photo/2895757840102983850dKndRb

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Aici sper ca nu avea de gand sa faca ce cred eu ca vroia http://entertainment.webshots.com/photo/2895757840102983850dKndRb ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
relaxeaza-te

Adra... da suntem in Ro acum... de vreo saptamana..

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Ancule pana nu ajunge cumnata-mea acasa de la servici nu stie sa imi zica ce magnesia e
.O sa postez mai tarziu sau te sun
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Stai linistita ca nu e chiar urgent,adica acum ii dau un sirop laxativ si vad ca face bine ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
ank - ai niste puisori tare dragalasi .. aici sunt ata de scumpi!!! 
adra - gasim noi cum sa ne umplem timpul ... e ca m-am plictisit si eu de timpul asta bacovian ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:

heellloo
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
Iesi de dupa canapele, cucoana
!!!! Povesteste cum a fost in vacanta, poze ... tot, hai la raport!!!
Aaaa, uitam, bine ai revenit!!! 
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???