Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
fata trebuie sa respecte blazonul lu' frasu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
e in urma cu vreo jumatate de kg
hai ca pana pleci fac rost si de denumnirea celuilalt homeopat ca din cate stiu cina compus se gaseste greu.Eu l-am luat de la homeopata noastra
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Ankaaaaaaaaaaaaa...welcome back...chiar te dadeam disparuta.. marmotica ta e maricica, mai...daca continua in ritmul asta... ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
lasa ca nu scapi de mine asa usor
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Neata !! _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Neata Petro
Ank
Raul
17.10.2007 si
Vasari spune:
Neata ! Febra noastra a plecat la plimbare pe la 3-4 noaptea. 
Ank, sarumana pentru recomandare, ma bucur ca nu am deocamdata sansa sa folosesc belladona. Sa vedem cum va fi ziua de azi si de maine.
Astazi am aflat ca am castigat primul premiu, si anume locul III, la primul concurs la care am participat. E doar meritul Mariei si al lui Bogdan, poate si al meu ca am pus la bataie blogul.
Felicitari, Adra ! Ca sa fiu putin carcotasa, cred ca tu ar fi trebuit sa ocupi primul loc. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
Cata promptitudine
!!!
De obicei dadeam refresh de cateva ori pana sa scrie cineva ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Ank83 spune:
Vasari... ma bucur.. 
Felicitari pentru premiu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Cata promptitudine De obicei dadeam refresh de cateva ori pana sa scrie cineva ... _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Ank
Raul
17.10.2007 si
abramburika spune:
Felicitari alina si adra !!! Noi data (a)viatoare
!!!
_
abramburika spune:
Sa va spun o noutate??? PLOUAAAAAAAAAAAAAAAA
... de 3 zile continuu, cu mici intreruperi ... ooooffff ...
_

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)