Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman hai ca m-ai speriat cu febra aia asa mare,si 37.8 e maricica dar totusi nu trece de 38...nici nu stiu ce sa iti mai spun daca zici ii dai panadol si ai pus si sosetute .Mai fetelor ce fac eu cu Maria ca este constipata de vreo luna ,adica face la 2-3 zile si cand face plange de durere ![]() ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
anca iti eram datoare cu un raspuns.... pt asta
Eu i-am dat Ceciliei cate 1 granula de Cina compus. Remediu homeopat.Tu poti sa ii dai 5 granule seara timp de 5 zile.iar pauza 5 si iar 5 ii dai.Asa de 3 ori.
Parturi da???
Si poti sa incerci la lapte sa treci pe albastru ...sa vezi daca nu e o cauza... Eu tot timpul am avut probleme de la laptele gras.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Si am sa o intreb pe cumnata-mea care ii da tot ceva homeopat copilului pt constipatie...ceva magnesia si nu mai stiu cum
...ca sunt mai multe si nu as sti care e cel bun
.
Ea ii da copilului seara si a doua zi seara face...si e un copil super constipat 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
vali_delide spune:
Alina, inca nu am inceput,inca ma codesc,ca nu vreau sa sufere
...vreau sa-i iau un biberon nou, lapte praf (ea bea doar cereale cu lapte Humana acum) si sa incerc sa-i scot treptat sanul.
Maria ce face, a mai scazut febra?
Vasari spune:
Vali, acum pare binisor, avea sub 38, sa vedem mai incolo. In somn ii creste temperatura.
Cu intarcatul te inteleg, e foarte greu. :)
Tocmai am fost sa o verific si nu pare prea bine... ma pregatesc iar pt o noapte agitata.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Vali, acum pare binisor, avea sub 38, sa vedem mai incolo. In somn ii creste temperatura. Cu intarcatul te inteleg, e foarte greu. :) Tocmai am fost sa o verific si nu pare prea bine... ma pregatesc iar pt o noapte agitata. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
imi pare foarte rau.... Va pup pe amandoua ...pe mamica grijulie si fetita cea frumoasa si fierbinte

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
pt febra eu mai stiu ca remediu homeopat belladona ch 15 .Cate 3 granule la 8 ore.
Am un nepotel care nu a scapat de febra nici cu paracetamol...nurofen si nici novocalmin ...si doar cu belladonna ia scazut dupa o noapte de chin
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Aha si sa nu uit...azi am cantarit si masurat marmota...
Are 7.5 kg si 69 cm
la 4 luni jumate
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Aha si sa nu uit...azi am cantarit si masurat marmota... Are 7.5 kg si 69 cm Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ankaaaaaaaaaaaaa...welcome back...chiar te dadeam disparuta..
marmotica ta e maricica, mai...daca continua in ritmul asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
anca iti eram datoare cu un raspuns.... pt asta Eu i-am dat Ceciliei cate 1 granula de Cina compus. Remediu homeopat.Tu poti sa ii dai 5 granule seara timp de 5 zile.iar pauza 5 si iar 5 ii dai.Asa de 3 ori. Parturi da??? Si poti sa incerci la lapte sa treci pe albastru ...sa vezi daca nu e o cauza... Eu tot timpul am avut probleme de la laptele gras. Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
mersi mult ,o sa trec azi pe la farmacie sa cumpar si o sa trec si pe zuzu albastru

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Aha si sa nu uit...azi am cantarit si masurat marmota... Are 7.5 kg si 69 cm Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
fata trebuie sa respecte blazonul lu' frasu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI