Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 3
Vasari spune:
Of, acum mi-am dat seama ca am scris gresit. Doar de dim a scazut, dar nu de tot. Mai are 37,8. Anca, si eu i-am pus azi-noapte sosetute, dar a scazut doar 0.5 si apoi a crescut la loc.
Partea buna e ca e f vesela. Si azi-noapte canta si era foarte draguta.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
hai ca m-ai speriat cu febra aia asa mare,si 37.8 e maricica dar totusi nu trece de 38...nici nu stiu ce sa iti mai spun daca zici ii dai panadol si ai pus si sosetute
.
Mai fetelor ce fac eu cu Maria ca este constipata de vreo luna ,adica face la 2-3 zile si cand face plange de durere

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
Neata!!!
alina - eu zic sa iei in considerare si roseola. Daca zici ca nu are alte simptome decat febra mare, ca e vesela, vioaie, mananca etc. Roseola inseamna febra mare pt. 3 zile si apoi apar pe corp niste pete/bubite rosii, care trec si ele de la sine in decurs de 3-4 zile. Poate e doar asta si e bine. Iar febra nu poti decat sa o tii sub control cu supozitoare de paracetamol.
la micuta si sa-i treaca repede.
anca - nu stiu ce sa-ti zic ... cu alimente ajutatoare ai incercat, nu? Eu la Silvia (ce-i drept, sunt episoade rare si trecatoare) folosesc micro-clismele cu glicerina si musetel din farmacie, ca sa o ajut. Dr. l-ai intrebat de ceva remedii??
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
ancadragoman spune:
Am incercat cam tot ce tine de alimentatie,lichide bea f multe insa nu mai vrea sa manance supe si ciorbe
,i-am dat laxativ si cat a luat a facut bine dupa iar a aparut constipatia
...abia lunea viitoare am facut rost de o programare la dr pediatru si azi merg cu ea la dr de fam sa imi dea trimitere pentru un examen coproparazitologic...sincera sa fiu nici nu stiu ce sa fac ca parca as face si o ecografie,oare se vede ceva la eco?
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
vali_delide spune:
Salutare!
AncaD, si noi avem aceeasi problema cu constipatia, de mult timp...la noi functioneaza oarecum ceaiul Baby Tea de la Fares si un praf preparat la farmacie, cu reteta de la pediatru, ceva cu magneziu. Numai ca dupa ce nu-i mai dau, revenim la problema si mi-e teama sa nu inceapa sa se abtina de teama durerii, pt. ca tipa si plange rau cand face. Inainte functiona si para, acum nu mai are efect...si oricum, indiferent ce-i dau, merge pe moment...
Oare e cazul sa-i fac si eu coproparazitologic? Voi le-ati facut analize de sange? Eu nu i-am facut deloc, doar in sept. cand am fost in spital i-au facut cateva, sa vada de ce a facut febra 40...
eladea2005 spune:
neata!
si noi ne-am trezit la 6 !
nu-i sta in obicei, nu stiu ce-a avut astazi...
Alina, eu mai auzeam de felii de cartofi bagate in ciorapeii pe care ii tragi apoi pe picioruse...dar na...tot cehstii babesti...paote totusi medicul sa te lamureasca...
Anca, stiu ca este la Erba vita acel sirope lass baby...n-ai incercat sa vezi? auzeam ca ar fi bun...
sanatate multa puilor...
pupici si o sapt. minunata!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Vali eu acum ii dau un sirop laxativ pe baza de plante si sa vedem cum reactioneaza,maine ii duc copro la analiza (asta in cazul in care face azi
)si sa vedem ce iese si la asta ca am inteles ca sunt anumiti paraziti care duc la constipatie
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
Andreea i-am dat lass baby cand era mai micuta si nu prea a avut efect
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Vasari spune:
Anca, eu sper sa gasiti explicatia la analize. Cred ca si paraziti daca ar fi, macar se rezolva si stiti cauza. Vali, ati inceput procesul de intarcare?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
Buna!
Noi am avur un we f plin, sambata am fost la show aviatic, iar duminica la ponei, gaste si pui. Poze, mai pe larg, de aici.
Alina, n-as sti ce sa-ti zic, Eva a avut o singura data febra peste 39, i-am facut impachetari si cum ascazut am alergat la urgente. Avea enteroviroza. Prin februarie a avut viroza, dar febra nu a trecut de 39, i-am dat antibiotic (la sfatul medicului) degeaba.
Mariei, sa treaca repede, e bine ca e vesela, a mea era foarte pleostita, se simtea vizibil rau.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce