*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am reusit sa recuperez!
vazut poze cu copilasii,am citit ca Simonetta va avea bb 3,Blanka va mai avea inca un fecior,Oana are ajutor nou in casa si azi e in mare pregatiri,Luny se pregateste de intarcatul Mufarinului,Kya pleaca la munte,Nicoleta de aseara tot pregateste ceva bun-abia astept sa vad ce,Cuscra e din ce in ce mai activa pe crenguta,Cata e ocupata pana peste cap,Mihutza mai are putin si vine acasa,Zoze s-a linistit , si pe Ariel care e cam obosita,m-am intristat sa aflu ca Iulia iar e in spital-multa sanatate,Ramo harnicuta ca de obicei,Nicol care "umbla"prin discoteci iar Liana sunt convinsa ca e suparice pe mine... si pt Olga,Clau,Tonic,Cami,Cleme,Roxana,Miha,Vali-e frumusel foc Matei,Mikky

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cris cum a fost noaptea? A facut febra-Deea?

Pidana de tratatie! Distractie placuta!

Brr..Ce liniste e pe-aici..

Mergi la inceput

La noi e tare urat afara:ploua si e frig!
Am reusit sa fug de dimineata pana in centru ca sunt Zilele Brasovului,maine sunt Junii,si am cumparat cateva castroane de lut,cani,cescute,camasi de in la baieti,am gasit si niste vaze minunate si cateva decoratiuni pt bucatarie,plus turta dulce!
Copii dorm amandoi,am curat in casa,am mancare facuta-ma duc sa trag si eu un pui de nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uite ca nu e!!
Simo! Deci fu frumos la cununie?! Ptiu,ptiu-avusei gura auritaSuuuperfini!!

Hai acasa Miha!

De Elara mai stiti ceva?! Ariel?!

Mergi la inceput

La multi ani DIANA!
La multi ani MATEI si TEODORA!

Mergi la inceput

Da,Zoze a fost tare frumos!Abia astept sa imi trimita poze sa vi arat!ti-am zis eu ca ai gura aurita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare...

- ez andreiutza vaccinata ...

-ez si mami tuchita petrecareata...distractie placuta

-ez lianam care tace tace ...si io nu stiu de ce...

pidana mersi pt tratatie si distractie placuta azi ,sa aveti o petrecere frumoasa si multa bucurie

si o mami zozelita care vad ca s-a mai linistit...

kya distractie placuta sunt supeer plecarile astea intr-o clipita..

si pe simo care si-a facut temele..auzi nasic-o da nu ne servesti si pe noi cu niste pozici?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, nu mai stii nimic de naty?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI ANA TEODORA! Dana, sa-ti traiasca printesa, sa fie binecuvantata ca si numele ei! Multumim de tratatie, totul a fost delicios
Cand sa scriu azi-noapte urarea pt ea, a murit netul! Bine totusi ca am mai apucat sa intru acum, ca iar trecea ziua.
Noi tot cu muci, cu tuse productiva, febra nu mai face asa rau, adica cedeaza la paracetamol/nurofen/8 ore, deja se vede ca e spre bine.
Sper sa inceapa si sa manance, sa-i treaca iritatia oribila de la fundulet si sa fie bine cat mai curand. Azi l-am imbracat cu chilotei de panza si l-am lasat cate o ora dupa fiecare schimbare(ca el face pipi cum il dezbrac) a fost baiat de treaba, nu s-a pisulit prin casa. Era asa simpatic in chiloti, ca sunt de la Antuca, cu desene de fetite si croiala respectiva, ii cam ieseau podoabele prin laterale

Sper sa aflam vesti linistitoare de la Naty, Iulia sa te faci repede bine!

Luny, mai ai doar o zi pana la "marea intarcare/incercare". Multa bafta!

Simo, frumoasa scrisorica ta! Ce mai fac baietii?

Nicol, nu ne-ai spus cum a fost la disco. Si am citit povestea nasterii Antoniei, ai descris tare nostim, desi cred ca nu a fost chiar dixtractie pt tine!

Kya, drum bun si excusie placuta va doresc! Cu vremea asta poate macar nu e aglomerat pe drum.

Ela, bine ca ti-ai revenit si te-ai convins ca Mihaita e perfect normal.Rabdare si vei vedea ca lucrurile se mai schimba cu timpul.

Ma duc sa salvez aspiratorul ca Luki vrea sa-l manance dupa ce a "savurat" cateva felii de hartie igienica. Acum cand face kk va avea gata si hartia, poate se sterge singur!
REvin

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tonic mi-l imaginez pe oaca imbracat in chilotei cred ca e mortal... si sper sa treaca repede repejor mucisori si iritatiile

luny daca stii ceva de naty sa ne dai un semn...sper sa fie bine iulia mica off saracutza...

eu am navigat un picutz prin bebearicel sunt multe chestii interesante acolo..sotiorul isi amenajeaza o noua locatie pt birou..s-a mutat pe veranda ca e cald si bine ...ce bine ca ma scapa de hartogaraiele care le lasa insirate prin dormitor...yupii!!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput