*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

fug ca s-a trezit zgatiutza..va pupacesc pe toate

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Si un special pt Rami, colega mea de ore mici, care a intrat si ea mai pe zi. Doarme Andru, nu-i asa?

Giani, nu mai zici nimic, ai adus baiatul acasa?

Cris, ce face Andreea? Pe Luki l-am tinut greu la a doua intepatura acum la 1 an si a facut un nodul mare, cu toate compresele si masajele se mai simte si acum putin!Aveti grija, mai ales daca zici ca a intepat-o de trei ori!

Mimo, cum arata uscatorul ala de rufe, ce dimensiuni are? Am innebunit spaland si rufele nu se usuca deloc! Noi stam pe partea cu umbra si balconul e inchis, degeaba deschid geamurile mari ca stau cu rufele cate trei zile. Cand aveam caldura mai puneam in casa, se mai regla aerul ca ne innebuneau astia, acum au oprit-o si e frig, stam cu caloriferul electric non-stop, nu pot pune rufe ca se simte umezeala. Singura solutie valabila e uscatorul ca altfel ajung la nebuni. Dupa ce ca sunt copiii bolnavi stau toata ziua in casa cu urlete, tipete vaicareli, siropele, BB si altele asemenea, imi mai fac nervi si cu rufele, ca n-am destule sa ma supar!
Chit ca-l folosesc doar 3/4 luni pe an cand am nevoie, tot merita banii!Please, zi-mi si mie de el, sa am mai multe argumente!

Clau, ce mai faceti? Sunteti bine, copiii OK? Ce face Rebe cu dintii/somnul?

Ma duc sa culc omuletul ca nu mai are stare si strica totul in jur. Sper sa reusesc!

Mamici si pitici si pe cine mai vrea (de-ai nostri,din stol, nu straini!)

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ne-am intors si noi dintr-o scurta plimbare prin parc,plimbare soldata cu barba julita si cap spart-nu sta suroarelor,o clipa-nu sta!ALEARGA incontinuu!! Din alergat se impiedica,pune mainile inainte si-din maini-direct in cap..ca deh,viteza e prea mare si mainile cedeaza A urlat,am incercat sa-l consolez,s-a tavalit,l-am lasat sa se descarce si abia apoi l-am luat in brate la sters,teorie,pupaceala Adevarul e ca sunt si foarte nervoasa,nu am rabdare cu el,m-am lasat coplesita de problemele existentiale si mi-am pierdut calmul.. Trebuie sa remediez situatia-ca nu-s eu asta..
..Gata-sunt fresh!

Simo abia astept pozele! Asa e viata,eu una m-am convins ca-orice e posibil!

Miha si Ramo!

Catalina-sanatate multa puiului!

Mergi la inceput

Eu cum am pierdut pozele astea?!Le-am gasit acum,butonand aiurea! Sashonelul delicios si zambaret si..intreg familionul,in frunte cu samburica mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

acum am primit un sms de la naty, contine un singur cuvant: rotavirus

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Zoze, nici eu nu am vazut pozele cu Sash...oare ni le aratase Sovi?

Mergi la inceput

foarte tare Sashone la pielea goala!!il caleste Sovi!

Mergi la inceput

Pai nu stiu daca vi le-a arat..Banuiesc ca da..Sper ca n-am facut o aroganta

Sa stii ca si eu l-am lasat ieri pe Mihai,in parc,doar in body cu maneca scurta Mi s-a parut foarte cald..Haios a fost-ca i se parea ciudat sa mearga descult pe alee
Sa-ti mai spun cum se uitau mamele si babetele la mine?!

Uuff..Saraca Iulia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Randunicilor ati fost la inaltime rau de tot cu urarile!!! IMI ESTE CHIAR F DOR DE VOI SI CRED SINCER CA NU A MAI EXISTAT SI NU O SA MAI EXISTE ODISEE CA A NOASTRA A RANDUNICILOR!!!
A iesit cu majuscule...o las si eu asa ca merita remarca.

Blanka, mai ce imi place Marc!!!! Daca ar fi sa am tot baietel o sa ii spun si eu asa, te superi? Oare eu de ce nu am remarcat numele asta inainte??? Poate l-am remarcat dar n-a vrut omul.....hm!

Fetelor...copilasii vostri vorbesc? Iannis doar mama, tata, da, bai si BAT! Nu imi fac griji dar eram curioasa! O sa-mi fac timp sa mai pun niste poze recente ca am si sunt superbe! Pot sa va spun ca Luca e baiat mare si discutam ca doi adulti iar Iannis e un dulce, e asa de dragastos si de lipicios!!!! Sunt topita dupa ei....

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

simonette, esti minunata! bravo mami curajoasa!

editez sa zic ca nu are nici Luca inca multe cuvinte in vocabular... in limba lui vorbeste destul. dar zilnic ma mai surprinde cu ceva: azi a repetat dupa mine titza, adica era shosetutza si nu intelegeam ce vrea.
Vlad de Mimo e in topul vorbaretilor de pe crenguta, cu TRACTOR

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput