*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare, sper ca nu ne-ati uitat
Noi am avut preocupari serioase in week-end , ne-am dezmotzat
Ia priviti un baietel adevarat
De pe tava a ales asa:
1. Un pahar cu vin
apoi a lasat tava cu toate cele si a luat de langa el foarfeca cu care urma sa i se taie motzul , a gasit-o el I-am luat-o si a revenit la tava unde a gasit
2. UN CLESTE Pai nu e clestele perechea foarfecii?
3. Chei de masina cu breloc de Volkswagen (spre disperarea lu' ta-su)
Si am zis sa-i mai dam o sansa scolii, ca poate poate ia si el un pox, o carte...ce credeti ca a luat?
4. Mobilul
Tin sa precizez ca tot timpul a mangaiat banii dar nu i-a luat iar carte , caiet , pix nici ca i-au atras macar atentia Asta e, meseria bratara de aur si dupa cum se intrevede deja "mancarea e fundulie, bautura temelie"
De mancat nu mananca nimic, de ieri l-au ajuns si pe el mucii din urma dupa ce ca Teo e racita de vineri Si tot de ieri i-am schimbat si laptele , l-am trecut pe La Dorna semidegresat...Sunt curioasa daca se schimba ceva.
Petrecerea a fost reusita, voi pune si poze dar intai sa fac lumina pe aici prin casa.
V-am citit si v-am vazut ...baieti frumosi de Simonette curajoasa si Stef dezmotzat ...Iulia bolnaviaora si Mufa intarcat (curaj mamico, nu te mai invinovatii degeaba)
La multi ani cu sanatate Matei ochi-frumosi si Ana Teodora, sa cresteti mari si sa fiti cuminti! Va pup de doua ori ca sa scuzati intarzierea
La multi ani cu intarziere Floriio!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Hai sa va cinstesc ca poate asa va mai dati drumul la glascior:

si o strigare::Simo-Mimo,ia vino sa cinstesti si tu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Sf. Sfintit Simeon sa fie cauza cinstelii ? pa atunci hai LA MULTI ANI Simonelelor dragutelor, sa fiti sanatoase!

si tot in mesaju' asta mai zic o data, ca sigur nu apuc sa incep altul ca se trezeste "maseloasa" mea : NU SUNT SUPARATAAAA!!!! PE NIMEEEENI!!! na, ca s-a trezit, mai bine taceam ....deeeeci: nu sunt mai gagici randunici suparata, ca n-am de ce....mai am si eu toane, momente de "nezis nimic" interesant
si in plus, daca o vedeti pe Zana Maseluta, sa-i spuneti ca "am ceva de impartit" cu ea ... sigur ii dau la cocoasa ... deci zano, ferea din calea mea, ca "mi-ai mancat creierii"
am vazut, am citit ... daca sunt vie mai tarziu mai scriu

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo, gand la gand! Dar ce , iar e ziua noastra?
Eu va cinsteam oricum ca ieri a fost Duminica Tomii si Mimu meu e Toma 100%, adica si la nume si la structura

Sa traim, sa ne cinstim, sa ne veselim!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, mi-a zus pediatra sa-i fac acum la 1 an INFANRIX TETRA si eu n-am auzit de el...
Voi l-ati facut pe asta sau un alt INfanrix???

Luny, nu mai pune la suflet tot ce zice lumea..... Daca tu ai hotarat sa termini chinul, e decizia ta...Ai alaptat 1 an..e super bine...Gandeste-te ca sunt femei care nu pot alapta sau alapteaza mult mai putin.....
Du-te la shopping si ia-ti ceva misto!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi anisori, Robert de Somnorica!!!

La multi anisori, Simone si Simioni si Tomi!

Sa fiti sanatosi!!!

Vali, Infanrix cu chiloti TETRA este Infanrix Ipv+Hib, asta ceri la farmacie. L-ai mai facut si la 4 luni tot pe asta, deci e ok!

Luny, hang on! Lasa ce zic forumurile si gura lumii, important este sa fiti voi ( tu cu Muffy ) bine. Restul...chiar nu conteaza!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Eu i-am luat la un an Infanrix penta. De ce!!??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Raluca, stai linistita, este acelasi lucru. Infanrixul Penta este de fapt Infanrix Ipv+Hib, asa se numeste, nu pentra, nu tetra. Infanrix Hexa si Infanrix Ipv+Hib, astea sunt cele doua variante. Ipv+hib se face la 4 luni si la un an. I-ai facut corect, nu mai tii minte ce scria pe cutie? Ca sigur nu scria Penta...

Se intelege ceva ?

Mergi la inceput

Un pont, Vali: intra pe www.helpnet.ro , da cautare dupa Infanrix, alege varianta Ipv+Hib si vezi in ce farmacie Helpnet il gasesti mai ieftin ( pretul variaza intre 200 ron si 250 ron, la Sensiblu e pe peste tot pe la 260... ) Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Un pont, Vali: intra pe www.helpnet.ro , da cautare dupa Infanrix, alege varianta Ipv+Hib si vezi in ce farmacie Helpnet il gasesti mai ieftin ( pretul variaza intre 200 ron si 250 ron, la Sensiblu e pe peste tot pe la 260... ) Succes!

sarutmana, m-ai lamurit

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut un baietel adevarat,mimo sa-ti traiasca e un scump...

am vazut ca mami luny citeste prostioare pe forumul nu stiu care acu'cand tre sa stea linistita si sa nu plece urechile si ochii la nimic ...am citit ca mufarina pufarina s-a descurcat f bine la bunici,a adormit la tataie in brate..asa ca mami stai linistita ca mufa nu-ti duice dorul..vad ca deja s-a imprietenit cu biberonetulmufa...si mami sa-i treaca supararea...

si o mami simonetta cu 2 baietii mari si unul /una pe drum

si simo care face cinste...nu stiam ca azi e sf simeon..LA MULTI ANI DRAGA SIMONICI .. LA TOATE SIMONICILE DUPA CRACA LA MULTI ANISI PT IERI la multi ani tomicilor ...

si daca tot sunt la capitolul urari..

LA MULTI ANI ROBERT DE SOMNORICA!!!

si un lianam care nu e suparata pe stol ci pe doamna zana maseluta...

si ursuleata plimbareata...

criss ma bucur sa vad ca ati fost bine dupa vaccin..maine mergem si noi...off imi e f frica ...

bubu las-o incolo de raceala

io ma apucai sa fac un tort,de fapt de paste am cumparat 2 blaturi si nu am ornat decat unul ..azi ma uitai pe cel ramas si maine expira asa ca facui crema ,siropelul si glazura si le pusei la racit...cat ciripesc sa se raceasca si sper sa-l termin de ornat pana se terzeste andrutza...

de naty nu stiti nimic...clau pe unda umbla?sper ca sunt bine amandoua si puiutele lor la fel...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput