*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Aaa, Ursulico, miercuri la ora 16 e un seminar culinar, intra pe bucataras sa vezi si sa te inscrii. Pana acum vine Kya, Luny, Vali si moa ![]()
Si nu mai stiu, parca Miha intreba de maselute...Stef n-are deloc, dar rontaie cu dintzosii din fata ![]()
Clauuuu, Mimooooo, Lianaaaaa, Natyyyyy!!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
am uitat sa va spun un lucru ff important...Mufulinul meu a adormit aseara in fund, la tata in brate, uitandu-se la tv, dupa o zi plina de joaca si voie buna, intr-o casa mai mare ca a noastra, iar spatiul asta si-a spus cuvantul...mi-au zis ca nu a stat locului o clipa, a explorat fiecare coltisor, alrga razand dintr-o camera in alta si se juca cu ei!
ptr mine, asta e senzational, ca nu e suparat pe mine...
iar azi noapte s-a trezit de 2 ori, ultima data s-a miorlait nitel, dar l-a culcat mami meu la loc...sau, cel putin, asta mi-a spus ea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Bubulino
cred ca i-ar sta super tuns periuta!!
Iubirea mea,
luny spune:

nu va zic ce citesc eu acum pe un forum de AP, unde activeaza multe fete de aici...si cum ma simt...

in viziunea lor, as fi o tradatoare idioata care nu-si iubeste copilul si l-a abandonat, privandu-l de dreptul lui...futu-i...
Iubirea mea,
Simo27 spune:
Luny,nu mai plange 

!trebuie sa fi fericita ca i-ai dat laptic pana acum!hai,capul sus
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
pucca spune:
Luny iti faci rau singura....renunta sa mai intri pe acel forum cateva zile, si gata. Nu iti fac nici un bine postarile acelea. N-ai altceva mai frumos cu care sa-ti ocupi timpul? Iesi la shopping! Curaj mami, Mufy e foarte bine, chiar daca dorul te seaca. 

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
simo, pucca
as fi afara, la shopping, in oras,ca asa era planul zilei...dar a aparut 'printesa si zana-surprizelor' in peisaj, ca trebuie s-o duca iub nu stiu unde,ca kurul ei nu serveste metrou.. dar liviu a spus ca vine repede de tot...si e plecat de la 9,30, mobilul e acasa descarcat, si-s un car de nervi...
Iubirea mea,
bitza037 spune:

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
simonette spune:
Sunteti mortale!!
De unde aveti voi atata timp sa scrieti ca eu as vrea si nu-mi vad capul iar seara cand imi propun cad franta! Nu apuc nici sa intru si nici sa ma uit la tv.......Adorm!
Va multumesc ptr cuvintele frumoase despre copkiii mei!
M-am uitat si eu la copiii vostri si simt nevoia sa repet ceea ce am mai spus deja.......Randunicile au cei mai frumosi copii din lume!!! Pe bune!!! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi...si la toata lumea!!!
Va doresc o saptamana frumoasa!
O.s. legat de intarcare..desi cred ca v-am mai spus....la noi a mers f usor si eu nu am suferit deloc. Si intr-adevar mult timp mi-a mai curs daca strangeam.....
Va
pe tyoate cu drag!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Simo27 spune:
Hai sa va cinstesc ca poate asa va mai dati drumul la glascior
:

si o strigare::Simo-Mimo
,ia vino sa cinstesti si tu![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008