*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u randunici!
Sunt din nou in urma, incerc sa recuperez...
Va multumesc pentru preocuparea pentru Andreuta, totul a fost bine dupa vaccin, fara febra, fara maraieli, noaptea linistita. Insa, ca si data trecuta, s-a inrosit si s-a umflat locul, cu toate compresele reci si cu lamaie, dar ea nu zice nimicuta, saraca. Cred ca se va face un nodul mic, insa sper sa-i treaca. Si la celalalt piciorus a avut de data trecuta si inca se mai cunoaste... Sper ca ati inteles ca n-a fost vorba de trei vaccinuri (cum au inteles ai mei), ci de acelasi vaccin dar cu trei intepaturi, ca a tras piciorusul. E puternica, manca-o-ar mama!
Zilele astea ne-am plimbat, ieri am fost in Ikea si azi la Zoo. I-a placut mult la Zoo, era foarte curioasa si incerca sa imite toate sunetele pe care le scoteau animalele. Din pacate, am uitat aparatul foto acasa, insa am facut cateva pozite cu tel. randunoiului. Om vedea ce-a iesit. Le descarc maine, nu ma bateti.
Ma duc sa mai citesc din urma.
P.S.: Liana, ai tu ceva de taci, ai avut vreo polemica pe ramurica si mi-a scapat, se vede din "tonul vocii" tale. Sincer, mi-e dor de postarile tale vesele, tu cu Mimo, Gecko si Zoze, parca aduceati un aer fresh si vesel pe ramurica!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Noroc cu Zozelina (), ca si mie mi-au scapat pozitele lui Sovi cu Sashone scump la un anisor (haideti si voi cu vesti, Sovi! Mai, da ce curaj ai avut sa-l lasi la pielea goala!).
Off, saraca Iuliuta, asta mai lipsea! Sanatate multa!
Apropo de ce spun copilasii, Luny iti doresc sa ai cu Mufa norocul pe care-l am eu cu Andreutza, ca desi zice si ea intr-una tzitzi, a uitat de ele, ii mai aduce ta'su aminte aratandu-i-le pe ale lui!, dar fara rezultat. Cu sanii, stau ff bine, mersi de sfat. Nu ma dor si nu sunt plini, desi a trecut o saptamana. Inseamna ca mare lucru nu mai era de ei.
Aaa, Kya, dixtractie placuta la munte!
Am vazut si ca v-a speriat cutremurul, noi nu l-am simtit eram la Ikea, cred ca tocmai eram in mers, in drum spre masina, n-am simtit nimic. Ne-a sunat cumnata'miu, speriat tare si ne-a zis!
Ramo, ce scump e Andru si ce veteza baga!
L-am vazut si pe Mateiasul scump de Nico, ce ochisori albastri are!
Dau send sa nu pierd mesajul si revin.

Mergi la inceput

Am vazut si pozite frumoase de la motzul lui gineri-miu! Ff frumos, barbatelu! Mama, si ce de bunatati!

Mergi la inceput

Ramo, Andrutu mic, sa-i treaca buzita!
Aoleu, mai Nico, o sa am laptic inca un an?
Am vazut si baietii superbi ai lui Simonette, sa-ti traiasca!
Ursulet, sa va fie de bine plimbarica!

FLORIIO, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Gata, sunt la zi, va pupez de noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza, neatza!

Luny ce faci mami? Hai zi repede ce face Mufy?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ma primiti si pe mine la o cana de ceai de salvie,amar, comprese reci, foi de varza, ameteli si alte alea?
Mufa e bine pana acum, ieri l-am dus la mami, l-am culcat eu la tzitzi, ultima oara, la ora 11, apoi noi am plecat...am stat la niste prieteni la un gratarel, toata ziua, si a trecut repede!..Mufa a papat TOT ce i s-a dat fara comentarii, si a baut si 70 ml Milumil, din bibe!! cred ca i-a convenit bibele, curge toturi mai greu, chiar daca nu am avut decat tetine ptr cereale...fata de cana lui fara supapa...uite-asa, parca il vad ca invata cu bibele la batranete... dar in situatia data, zic mersi si asa, numai sa bea laptele ala!
Eu pe seara, am simtit sanii mai tari, nu cine stie ce, m-am culcat, si la 7 m-am trezit ca ma dureau, erau bolovani si curgeau.. maine ma duc la gineco sa vad ce tratamewnt imi da ptr inflamatia aia si sa vad ce zice de ablactare,,,dar azi caut o farmacie homeopata si poate gasesc un remediu ptr asta, pastile d-alea nu vreau...pana atunci, ceai, comprese reci si varza..si ce dor mare mi-e de puiutul meeu.......
am vazut steful demotat, super pozele si ce de bunatati:)))
simonette ce au crescut baietii, tare frumusei sunt! si tu arati infloritor, mami!
pucca

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Offffff Luny, din pacate pentru dor nu exista remedii , lasa ca trece timpul repede si o sa vina Mufy inapoi la mamica lui. bravo Mufy, ai facut deja un pas mare!!!!
Luny bafta multa la dr!!!

Naty!!!!!!!!!!!!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Luny, ce rau imi pare ca suferi dupa Mufarin..si e normal si te inteleg
Daca sanii sunt suportabili, adica durerea, poti sa-i lasi si asa. Si o sa mai curga din ei, dar daca te masezi putin la baie si pui comprese reci in doua zile se duce tensiunea din ei.
Si multumim pentru aprecieri la adresa lui Stefu dezmotzat. I-am indreptat bretonul si are o fata haioasa , parca l-asa tunde periuta...ca n-are nici o forma...

Cuscra, multumim

Eu sunt putin fonfanita, parca ma ia raceala...
Iesim afara ca trage Stef de mine, e miorlau si e somn...va pupic

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput