*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI SIMONELOR!!!!
Mimo ce frumos e Vald tuns asa si ce mare e! Si foarte "interesant" ce a ales de pe tava
Luny lasa gura lumii, e simplu sa critici pe altcineva atata timp cat nu esti in pielea persoanei respective. Pana la urma ai alaptat un an si decizia iti apartine numai tie. fata suparata.
Beyyy eu m-am saturat de dinti, masele, canini si deranjamente stomacale. Iar sumb zombi si nu mai vreau , dupa ce s-a frichinit juma de noapte Diana s-a trezit la 5, a mancat, abia s-a culcat pe la 6 si la 7.30 s-a trezit plangand pt ca facea caca si cred ca o durea burtica. SI A FACUT DE 3 ORI! ufff nu mai vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata tortul ,andru doarme pupa mama pe el de copil cuminte...
cleme off diana frichinita..deja imi este frica la cate citesc aici depsre maselute,canini...noi nu avem decat 5 dintushi ,astia nu ne-au facut probleme dar vad ca meselutele si canini sunt mai rautaciosi...off

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olga multumesc mult pentru raspuns. Nu stiu ce scria pe cutie, eu am fost intermediarul. Medicul mi-a zis Infanrix penta, eu am comunicat la sot, l-a luat si eu desteapta nu m-am uitat pe cutie, l-am dus direct la dr si l-am executat.

Mimo, super baietel dez-motat am vazut .

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

252

Mergi la inceput