Sezatoarea canadiana (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, multumim, un pic mai bine. Inca nu avem o parere oficiala despre infectie ( la urolog ma refer) infirmiera (caci cu ea a fost primul R-v) mi-a aratat ca colonul este f plin si ca nu goleste vezica si i-a prescis un laxativ, un antib ptr un an si cica va fi chemata la teste in 2-3 luni; insa eu am obtinut, peste ea, r-v pe 25 mai. Si dupa avem parerea unui urolog. Eu n-am fost multumita ca dupa atata asteptare sa o vada infirmiera care sa-i prescrie laxativ si sa ne oprim aici cu investigatiile ptr moment, iar i-a mi-a replicat ca e '' rezonabil'' ca alti copii asteapta si un an pana sa obt r-v pe care eu le-am obtinut slava Domnului intr-o luna. Asa ca acum trebuie sa-i duc manacare la pachet dar nu paste, nimic cu faina alba, nu orez, nu banane si educatoarea ei imi spune (la vederea listei) - pai noi asta mancam

Miikon, este o gradi langa Premier Moisson, nu observi decat daca te uiti f atent. LA cea de langa metrou nu putem intra, cica sa ne inscriem pe lista, pai suntem deja pe lista ... si acolo ramanem. Daca ei au legume multe e bine, la gradi unde merge C astea cred ca sunt rara avis

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Nelia, eu i-am facut Theei un tort exact cum vrei tu. Trimit un mail cu poza in contul comun. Daca vrei detalii despre cum l-am facut, spune-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, vreau! Si poza si tot-tot, ca eu la prajituri ma descurc, dar la torturi nu am mai facut de mai mult de 10 ani in afara de doua-trei pentru sarbatori. Imi tot propun sa ma apuc, ca am trei copii si nu vreau sa manince orice de prin oras, sa-mi cumpar ustensile si tot ce-mi trebuie, dar uite ca a mai trecut un an si n-am facut nimic... desi sotul e convins ca m-as descurca daca m-as apuca... Daca trebuie sa cumpar ceva, ma duc miine, ca nu am curs si iau tot ce-mi trebuie si am timp sa-l si fac, stau noaptea si tot il fac. Multumesc!

Am vazut poza!!! Ina, e super! Auzi, da' in forma de cal nu stii sa faci, ca aseara am intrebat-o daca ar vrea un tort in forma de printesa si mi-a spus ca da, dar mai bine ar fi sa fie cal! Ai forma speciala pentru copt? Hai, te rog, daca ai timp, pune reteta si vad eu ce fac.

Uite, asa ceva cred ca ar vrea Tudora!
http://coolest-birthday-cakes.shippony.com/images/animals/horse/horse-cake-10.jpg

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

In forma de...cal???? Nelia ma omori tu pe mine...
Deci,uite aici un videoclip mai bun decat orice explicatie a mea: http://bzoxygen.magnify.net/video/How-to-make-a-princess-doll-bir
Singura diferenta este ca eu am facut tort clasic cu blat de nuca si crema de ciocolata si ca l-am si insiropat si am pus si crema asa cum se pune. Ce este ff important este crema aia de pe afara care este frosting. Se intareste fff repede ca un fondant. Se face din 2 cups icing sugar ( adica zaharul pudra de aici, ca numai din asta este), 1 stick butter ( care e 1/2 cup sau 113g), 2 lingurite de vanilie si 1/4 cup heavy cream (sau lapte). Se amesteca toate astea la mixer la turatie medie. Faci o portie o intinzi pe afara ( eu am avut un cutit special, asa cum arata si in videoclip), dai pe urma tortul la frigider si cand s-a intarit dai cu a doua portie (eu chiar am facut a doua oara portie dubla, dar mi-a si ramas crema) si faci ornamentele alea pe deasupra. Eu i-am pus si niste stelute, dar alea le-am pus cu...penseta ca erau tare mici.
Daca vrei si reteta de blat/crema:
Blat de nuca
12 oua intregi,75g pesmet,75g faina, 250g nuca pisata,250gr zahar,vanilie,rom,lamaie.Se bat cele 12oua cu zahar pana se topeste zaharul,se adauga faina,pesmet si nuci.Se pune 1 plic praf de copt
Crema
300gr zahar,200g cacao.Le amesteci,adaugi 7-8linguri apa,coaja lamaie,portocala.Se pune la fiert pana se leaga bine sau se topeste cacaoa si se amesteca cu un pachet din cel mare de unt (de 400g),insa untul se freaca spuma inainte.Se pune crema in unt,nu invers.
Spune-mi daca mai ai nevoie si de alte lamuriri, ok?

Mergi la inceput

Ina, multumesc, mai ales pentru crema pentru ornat. Pai, daca asta vrea fata, ei nu-i plac printesele (papusile, desenele - nu s-a uitat la nici un desen pina acum cu ele), ea e printesa... In schimb, are camera plina de cai, ponei, unicorni... si vrea tort in forma de cal! O intreb pe una dintre educatoarele ei, care face torturi pentru copii, ca poate scap. Daca ea nu face torturi sub forma de cal, incerc sa-l fac eu miine, daca nu-mi iese, ma duc joi si cumpar unul cu fructe de la patiseria Pierre Moisson, ca e cea mai aproape.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacanada2005

Maru, merci ..."te astept" maine ...cu sufletul la gura. Am luat biletele, plecarea e pe 20 mai, in Cancun. Cel mai frica mi-e pt Thea. Daca ai putea afla si ce medicamente pot fi luate, ca am citit ca ar fi bun Tamiflu, ca tratament.

Tu te duci pregatita in infrunti swine flu cu doo tamiflu si-o aspirina in inima focarului de infectie in Cancun?
Nu te supara... e funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ina, sincer.. nu stiu ce sa te sfatuiesc cu plecarea in Mexic. uite ce am gasit http://www.phac-aspc.gc.ca/tmp-pmv/2009/hsf-mexico-090427-eng.php

In plus pe aircanadavacation scrie ca-ti permit sa-si schimbi rezervarile daca pleci pina pe 6 Mai.(de asemenea si Westjet are aceeasi politica) Voi cu ce plecati/zburati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai ina, e cam de rau, am primit email de la marry jo haddad, ceo-ul spitalului ca e de jale cu gripa. Fii precauta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina- nu sunt panicata de felul meu,stiu ca pin ain 20 mai mai este si e posibil sa fii ok,dar eu as suna si incerca sa schimb macar biletele-ori pt dupa 15 iunie(desi e vara si la noi atunci) ori pt oct-noiembrie dc se poate.Dc erati doar voi 2 mai ziceam, dar pt ca esti cu Thea- eu nu as risca nimic,pe bune.
Bafta multa cu toate!
Nelia-spor la torturi-curajoasa sa te bagi sa il faci calutz la cat amunca e,riscuri,etc.
Ica-sanatate fetitzei si bafta cu doctorii!
Miki-bafta cu gradinita care o vrei!
Katrinelu'-cum esti mama?
Eu as avea de zis si de "vaitat" dar parca nu e momentul acuma-o saptamina buna la toata lumea, sper maine sa vedem soarele dupa ploia trpopicala care nu se mai termina pe aici prin ON cel putin

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Ica, sanatate multa soricelului tau, sper sa-i dati de cap pina la urma. Cu mincarea voi reveni cu un mesaj, ce-i puneam eu Tudorei cind ii dadeam mincarica de acasa...

Moamamaaa! L-ati vazut? Asa... cu totu', de la saxofon... pina la caciula! Sa nu ma bateti... da' mor de dragul lui!

De emotii am uitat sa pun linkul (dubluclick daca nu intra direct si se duce pe youtube):

Mergi la inceput