Sezatoarea canadiana (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ica, nu stiu ce sa iti zic, ce pachetel sa ii dai Christinei la gradi.
Incearca cu suc de portocale, compot de pere/prune, si ciorba acasa cat mai multa.
Poate ciorbita intr-un termos, daca o ajuta sa o manance.
Fructe cat mai multe.
Copiii nu prea mananca legume, cel putin Anca nu, dar in supa o mai pacalim.
Exista si un siropuri laxative ptr copii aici (cred).
Eu le dau copiilor: Lassbaby.(dar e adus din Ro)
http://www.terapeut.ro/commerce/lass-baby-p-1220.html

Sanatate multa, sa ii dati de cap problemei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Multumesc

Cge, soricelul are antib si laxativ prescris de infirmiera. Tocmai m-a sunat sotul meu, au fost la spital ptr un test de urina ca desi face testele pe 25 mai mai devreme de iulie tot nu o poate primi urologul si nici asa nu suntem siguri.

Oricum ceea ce nu inteleg eu este ca sub antib testele de urina ies clean, treaba confirmata de mai multi medici, de ce trebuie sa ia un antib care sa impiedice sa apara bacteria in urina nu inteleg, da testul iese buna dar problema e tot acolo. Sincer, nu prea stiu cum sa reactionez, sa rad sau sa plang?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

donia te-au sunat? nu mai stiu, a trecut o saptamana de cand le-ai dat referintele? in mod normal nu ar trebui sa le ia mai mult de o saptamana ca doar dau niste telefoane, dar nu ma pun cu hr-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ina, tocmai ce am citit in capital ca sunt 1000 de morti in Mexic, zic si io' n-ar fi sa schimbati locatia?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Plecarea e cu Sunwing. Am sunat la ei la prima ora. Si spun asa: deocamdata nu schimba bilete decat pentru plecarile pana in 11 mai. Si schimbarea se poate face asa: ori schimb destinatia, ori schimb datele, numai ca, conditioneaza sa plec neaparat pana la sf lui mai. Plus ca: daca biletul e mai scump trebuie platita diferenta (of course ), iar daca e mai ieftin...aia e...nu-ti dau nimic inapoi. Dar unde sa plec ca m-am uitat pe oferte si e...jale. Riu nu are NIMIC in mai, nici in Cuba, nici in Dominicana. Ca sa nu mai vb de preturi ca eu cred ca un bilet la 5* o sa ajunga la 2000$. Ma uitam la Florida, la St Petersburg. Nu au all inclusive, dar e plaja, e frumos. Dar n-am nici o informatie de acolo. Cum naiba sa aflu daca si acolo e pericol sau nu???? Cancelare de bilet nu se poate ca a fost oferta speciala si ...asta este...Simt ca o iau razna de necaz...ca am luat biletele tocmai ca a fost o oferta ca aveam in plan sa mergem in State vara asta si acuma trebuie sa caut ceva cam la aceeasi valoare nu ceea ce mi-ar place...Plus ca nu pot sa schimb decat cu o vacanta tot a lui Sunwing, nu pot cu alt tour operator. Asta in momentul cand vor extinde perioada de plecare ca in momentul de fata ...nu pot face nimic...
Am o stareeeeeeeeee...si mai si ploua afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ina, uite ca revin:
tipa asta de la infectioase a zis sa te duci linistita in Cancun. Focarul e acum in Mexic si din ce date are nu a atins resorturile.
Daca problema sa amplifica, si statul canadian ridica gradul de alerta, va interzice calatoriile in Mexic si iti vei primi banii inapoi.
Pe de alta parte, nu e nimic confirmat in legatura cu "porcu", sunt numai zvonuri!
tot ea mai zicea sa eviti calatoriile in afara resortului
Is there treatment available for the human swine flu?
Medicines such as oseltamivir (tablets) or zanamavir (inhaler) are active against this strain of flu. We are currently working with Health Canada to establish a uniform approach to treatment in Canada. The CDC currently recommends that clinicians consider treating any person with confirmed or suspected swine influenza with an antiviral drug. The Infectious Diseases team will assist with the choices of treatment and with the decisions about who needs to be treated. We will not be using antiviral drugs for everybody who has flu like symptoms and travel to affected areas, as most of these children will not have human swine flu, and most of the people who have had human swine flu have recovered on their own.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

intr-o nota mai vesela: Victor a venit acasa cu primele medii ( adica a terminat primele 2 cursuri) un A (88%) si un A+ (97%). Nu va zic cat e de mandru, oleaca cam decumpanit ca eu l-am intrebat: doar atat? eu te credeam mai istet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Buna fetelor,

Eu sunt in asteptare de bona din Ro si acum mi-a spus mama ca cei de la ambasada au trimis-o pe biata femeie la analize ca cica intra in contact cu bebe si mai bine sa fie ei siguri ca ea este sanatoasa.I-a oprit pasaportul la ambasada si mama i-a facut programare pentru analize dar eu nu stiu ce sa fac:sa-i iau bilet sau sa astept sa vad viza pe pasaport?
Si,am gasit un bilet rezonabil la pret dar are data fixa(nu e bilet deschis).Stie cineva daca pierd biletul in cazul in care ea se intoarce mai taziu si nu respecta data? Sau ne penalizeaza?

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Felicitari sotului, Maru! Toata lumea a terminat, eu abia incep si s-a lungit tot si se suprapun rau de tot sesiunile si cursurile la care sint inscrisa, tot caut solutii convenabile sa adun si credite, dar sa salvez si bursa... ne apuca toamna in scoala!

Simona, nu stiu sa-ti raspund, cred ca exist penalizari, dar voiam sa-ti spun ca ai niste copii absolut superbi!!! Baiatul e frumos, iar cea mica este o dolofana si o dragalasa, impreuna sint o pereche de nota zece! Cum ii cheama si cit de recente sint pozele, adica ce virsta au acum? Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Maru, mi-ai mai luminat ziua ...pe bune...s-a oprit si ploaia in timp ce citeam mesajul de la tine
Stau si vad...nici nu stiu ce sa mai zic, dar uite, Simona de-abia ce-a venit de acolo, cand deja gripa era aparuta...si nici nu se auzise de asa ceva. Ai mare dreptate ca daca se interzic calatoriile in Mexic (ceea ce inseamna ca ar fi fff grav)trebuie sa-mi dea banii inapoi. O sa mai vad cum evolueaza, mai e pana pe 20 mai. Oricum preturile au luat-o razna...e pur si simplu aberant : la hotel de 4* in Cuba ( care se stie ca e cam de 3* comparat cu Mexic, de ex) e acelasi pret sau mai mare cu ce-am platit eu in Cancun la 5*???? Bataie de joc, pur si simplu..... Keep in touch! Oricum tu ce mai afli...scrie repede aici pleaseeeeee

Editez ca sa-ti spun felicitari sotului...

Mergi la inceput