Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 21
codrutaa spune:
Ramo, imi venea sa iti raspund un nu hotarat, nu e rupt!. Dar la fracturi nu cred ca merge cu gandire pozitiva si autosugestie
. Mai bine mergi la medic sa vezi ce e!
Lala_D spune:
Codruta eu pentru desenat am asa :
- bloc de desen A3 sau coli normale
- carti de colorat
- creioane normale de lemn dar groase
-creioane cerate cu invelis de plastic ( din Austria)
- creioane cerate giant cu winnie the pooh
- tablita magnetica mica de la chicco, mostenire de la Bogdan cu pix si stampiluta
Vreau sa ii iau una mai mare dar mai spre toamna asa : http://www.jucariidejucarii.ro/imagini/1019.jpg
Marca: Fisher Price
Descriere:
Aceasta tableta grafica, inspirata din filmul de animatie Disney Cars / Masini, ajuta la dezvoltarea creativitatii si simtului artistic al copilului.
Folosind stiloul special si cele 2 sabloane incluse (Lightning McQueen si The King), copilul poate desena personajele sale favorite si multe altele. Cand a terminat, poate sterge totul prin simpla folosire a cursorului special.
In plus, se poate distra lasand urme de roti cu ajutorul masinutei Lightning (Fulgerul) McQueen (incluse).
McQueen, Sally si Mater (Bucsa) decoreaza aceasta tableta iar manerul incorporat o face usor de transportat.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Am uitat sa spun ca si noi o mai patim cu trici; dar nu cazatura, mai degraba, se 'scurge' pe sub cadrul ala de protectie.
Nici trici a noastra n-are centuri, dar asta este, ne descurcam.
Oricum, vreau sa-ti spun Helene ca, trici nu mai prezinta asa mare interes; buburuza mea vrea doar sa mearga/alerge si nicidecum sa se plimbe cu trici.
Asa ca asteapte-te ca, in curand, Eva sa te-alerge prin parc.
M-am carat acasa!
Pupici.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Vreau sa ii iau una mai mare dar mai spre toamna asa : http://www.jucariidejucarii.ro/imagini/1019.jpg Marca: Fisher Price Descriere: Aceasta tableta grafica, inspirata din filmul de animatie Disney Cars / Masini, ajuta la dezvoltarea creativitatii si simtului artistic al copilului. Folosind stiloul special si cele 2 sabloane incluse (Lightning McQueen si The King), copilul poate desena personajele sale favorite si multe altele. Cand a terminat, poate sterge totul prin simpla folosire a cursorului special. In plus, se poate distra lasand urme de roti cu ajutorul masinutei Lightning (Fulgerul) McQueen (incluse). McQueen, Sally si Mater (Bucsa) decoreaza aceasta tableta iar manerul incorporat o face usor de transportat. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Nu plec pana nu intreb ceva (ca eu ma mai inspir din jucariile voastre):
Tablita de-aia au si pt fetite? Nu chiar cu printese, dar cu ceva, 'neutru' gen personaje de desene animate?
Saru'mana de raspuns.
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
iulia82 spune:
Ramo sorry pt deget...cred ca ar fi bine sa ti-l vada si un medic,asa pt siguranta.
In Ungaria am fost la Nyiregyhaza.Acolo e cel mai mare zoo de la ei din tara,plus ca au si ceva gen Aqua Magic;e ca o statiune,langa Nyiregyhaza unde sunt pensiuni,hoteluri,gradina zoo si strandul cu piscine int si ext.Era plin de romani,chiar si prin magazine.
Hainute pt Iris cumpar din Ungaria,de la Tesco din Mateszalka,dar si din Nyiregyhaza de la Tesco si C&A(sunt fata in fata)...si acuma i-am luat sandale nike si adidas la 60 ron in banii nostri si adidasi nike la 80 ron,plus seturi de 5 body-uri la 20 ron.Gasesti hainute super faine si ieftine(cu greu m-am abtinut sa nu-i mai iau) la Tesco din Mateszalka,care e la vreo 40 km (cred..)de Satu Mare(noi de acolo ne facem cumparaturile pt casa o data pe luna)
Daca n-ai fost inca pe-acolo,eu iti recomand,chiar merita.
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE
uite cum cresc
mami Iulia si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Lala_D spune:
Roxana uite nu am vazut tablita gen "fetita" ar sunt convinsa ca si Adela s-ar bucura de masinute :)))
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Roxana uite nu am vazut tablita gen "fetita" ar sunt convinsa ca si Adela s-ar bucura de masinute :))) O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Si eu cred.

!Buburuza de 1 an
Albume
ramonab spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Ramo sorry pt deget...cred ca ar fi bine sa ti-l vada si un medic,asa pt siguranta. In Ungaria am fost la Nyiregyhaza.Acolo e cel mai mare zoo de la ei din tara,plus ca au si ceva gen Aqua Magic;e ca o statiune,langa Nyiregyhaza unde sunt pensiuni,hoteluri,gradina zoo si strandul cu piscine int si ext.Era plin de romani,chiar si prin magazine. Hainute pt Iris cumpar din Ungaria,de la Tesco din Mateszalka,dar si din Nyiregyhaza de la Tesco si C&A(sunt fata in fata)...si acuma i-am luat sandale nike si adidas la 60 ron in banii nostri si adidasi nike la 80 ron,plus seturi de 5 body-uri la 20 ron.Gasesti hainute super faine si ieftine(cu greu m-am abtinut sa nu-i mai iau) la Tesco din Mateszalka,care e la vreo 40 km (cred..)de Satu Mare(noi de acolo ne facem cumparaturile pt casa o data pe luna) Daca n-ai fost inca pe-acolo,eu iti recomand,chiar merita. POZE IRIS 0-13 luni POZICI NOI ![]() www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE uite cum cresc mami Iulia si IRIS- MARIA (19.12.2007) |
La tesco am fost, i-am luat si eu hainute la Razvi de acolo.Eu ma aprovizionz de acolo cu deserturi si cereale pt el.Mai incolo nu am mers.Dar sa stii ca cu gradina aia zoo m-ai convins si nu o sa ratez sa merg acolo.
Despre dormitul Iuliei pana la 11, si Razvi mi-a dormit azi pana la 10 jumate, un record absolut pt ca el se trezeste pe la 8 jumate cel mult.Ieri s-a trezit la 7 jumate iar alaltaieri la 10 si un sfert.Inca nu mi-am dat seama de ce asa ore diferite.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Am vrut sa zic despre dormitul lui Iris, nu Iuliei
Scuze!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ioanact spune:
Buna!
In primul rand:
LA MULTI ANI!MIRI_MIK
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 2 copii si de sot!
In al doilea rand: referitor la triciclete..asa e cum zici tu Elena tb sa avem grija.. si Ioana se ridica in picioare pe sa cu toate ca avem centura
, se apleaca si era sa se rastoarne tricicleta, am avut noroc ca eram pe faza si am indreptat-o.
Am o intrebare: voi cat lapte le dati copiilor dimineata si seara ? Ioana bea cate 430-500 ml numai dimineata (cam in 30-40 ' il bea) si seara la fel (cam de 1 sapt).
Nu va m zic ca dupa ce mananca ,inainte de a se culca (somnul de zi) m bea 150 ml de lapte.
Am vorbit cu o prietena si cand i-am zis, mi-a spus ca e mult..ea ii da fetita (m mare cu 3 sapt decat Ioana ) 210 ml dimineata si seaar la fel..
Ioana tot 2 reprize de somn are, cam 1h jum - 2h repriza.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!