Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

codruta ba ti-a raspuns lala ca ea ii da lui andrei creioane ceramice .. pe ce deseneaza parca nu a spus.

eu ii dau evei pix sau carioca obisnuita si o coala de hartie .. dar mi se pare interesanta chestia de la quelle. acum depinde si cat astepti dupa ea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

codruta ba ti-a raspuns lala ca ea ii da lui andrei creioane ceramice .. pe ce deseneaza parca nu a spus.

eu ii dau evei pix sau carioca obisnuita si o coala de hartie .. dar mi se pare interesanta chestia de la quelle. acum depinde si cat astepti dupa ea ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Cel putin 3 saptamani - dak o au pe stoc in Ro; altfel cam 1luna juma'te - 2

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Miri sa fii fericita si sa te bucuri o mie de ani de cei dragi! (mai scrie-ne si noua, te rugaaaam!)
Multumesc pt raspunsuri Codruta Gatta Elle Ceska
Eu nu prea am cum s-o scot afara ca e un vant de numa si mi-e ca o pateste mai rau!

Aseara nu voia sa adoarma, plangea si m-am dus si am luat-o in brate si a vomat o gramada asa ca, de voie, de nevoie, i-am facut si baie. Apoi a dormit toata noaptea fara un scancet! Azi i s-au ingrosat mucii si nu mai curg asa des, dar i-am scos cu BB chestii vascoase (scuze)...micuta parca e resemnata si nu se mai zbate cand ii pun BB la nasuc, doar plange incetisor

Codruta, cred ca-i faina tablita aia; Thea are ceva asemanator la masa de activitati si ii place sa o stampileze Si eu vreau sa-i iau creioane si nu stiu de care, ptc le roade
Am admirat si eu frumoasa Irisuca Iulia, dar ati luat la voi toate jucariile alea sau le-ati cumparat acolo?
Vai de mine, Elle, ce patanie cu Eva Bine ca nu a patit nimic! Eu mereu ii tin centura de siguranta si la trici si la carut, dar am pus-o o data in tricicla unei prietene, cu bara de protectie, si Thea s-a ridicat in picioare pe sha
Shose felicitari pt mergareata, plimbareata, indrazneata Iulia
Elle nu ne "sufli" si noua reteta minunata de orez bob cu bob?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici trici a evei nu are centura de siguranta .. .. dar trebuie sa vad cum improvizez ceva ca nu se mai poate ..

orezul bob cu bob ..

in primul rand iti trebuie 2 cani (de cafea) de orez basmati (gasesti la supermarket), il pui la fiert fara sare, intr-o oala de inox sa nu se lipeasca. foarte important: nu amesteci in el! misti cratita cu totul din cand in cand. lasi apa sa dea in fiert si apoi il mai lasi 10 minute la fiert. scurgi apa, pui orezul intr-o sita si ii dai jet de apa rece. in alta cratita, topesti 50 g unt, pui orezul acolo si il aduni gramajoara in mijloc. cu o ustensila de lemn faci vreo 5 gauri in orez. apoi pui un prosop curat deasupra oalei si pui capacul. lasi la foc mic 15 minute si gata .. il rastorni intr-un vas de yena mai intins si pui sare si curry pe el ..

e delicios ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Shose,
Felicitari pentru primii pasi singurica ai Iuliei!

Legat de mancat, nici Benji nu papa mai nimic cand a avut entero, dupa ce i-a trecut ( mai avem mici recidive atata cat sa ne "ia foc funduletu") a inceput sa pape nesperat de bine. Acuma ca l-am laudat poate se suceste. Sper sa il tina naravu de acuma. Bea si lapte, am ajuns la 500-600ml/zi fara probleme. Cand goleste pana la ultimul strop 200ml imi zic ca trebuia sa ii fac mai mult dar pana nu demult nu bea atata.

Hm, criza, criza da nu e ea de toate cele vinovata!
Grati.ela are dreptate, ce la magazin mergi si spui: "pentru produsele astea platesc, pentru restul vin deseara sa dau cu matura?" Daca da, atunci Gratiela ai scapat de cautat femeie in casa!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau zuze

Oare acum reusesc sa trimit mesaju asta? (dimineata l-am scris si numa nu am putut sa il trimit)

Beinazutza eu nu i-am dat inca ridichi ca nu are cu ce sa-i mestece , dar daca ar putea i-as da sigur.

Eu mor de ciuda ca nu pot sa ii dau sa pape verdeturi crude din cauza ca nu are inca maselute.I-as da si eu ceapa verde, rosii,castraveti etc.
Abia are 6 dinti:primii au iesit cei din fata sus, apoi doi jos tot cei centrali, acuma ii ies aproape deodata unu sus pe stanga si unu jos pe dreapta.Ala de jos ma cam ingrijoreaza ca mi se pare ca iese cam aiurea, parca ar iesi pe ingustul gingiiei.Cumva perpendicular cu cel de langa el.O sa se indrepte?

Elle te inteleg perfect cum e cu dorinta ta.Si eu mi-a dorit cu disperare sa am fetita.Si nu voiam sa cred nici cand imi zicea la eco ca e baiat.Eu am tot sperat pana in ultimul moment ca e fetita.Chiar si cand m-am trezit din anestezie l-am intrebat pe sotul ce e.Am fost putin dezamagita, recunosc, dar acum mi-e asa de drag ca am uitat ce imi doream de fapt.
Asa ca fie ce-o fi, o sa il iubesti de numa numa.

Cu trici si noi era sa o patim ieri.Habar nu am cum s-a intamplat, eu impingeam trici si dintr-o data am simtit ca se rastoarna intr-o parte.Noroc ca am fost pe faza si am apucat sa o prind ca altfel dadea piciu cu nasu de asfalt.
Cred ca s-o aplecat tare intr-o parte dupa ceva, habar nu am.
Mai trebuie sa fiu atenta la el ca nu stiu cum face dar se ridica in picioare pe scaunu de la trici.Va dati seama cat e de subtirel daca se misca in voie pe ea.

Laurici eu i-am facut baie cand a fost mucos, de ce nu?Daca il tin mucisorii o saptamana, sa nu-i fac baie o saptamana?
Pupici sa se faca Thea bine repede !

Shose hai ca mai aveti un pic si scapati.
Distractie placuta la petrecere!

Codruta nu stiu sa iti raspund despre creioane, noi nu avem inca.Poate iti raspund fetele care au ce fel de creioane va trebuie.

Iulia am vizionat si eu pozele voastre.Doamne cat de frumos e la gradina aceea zoologica.Unde e in Ungaria?As merge si eu ca aici la noi nu avem asa ceva,in Baia Mare si aceea lasa de dorit iar n Oradea e si mai si.
Si ce haioasa e cu floricica aceea in cap.
Aha, deci asa va spalati voi pe dinti.

Eu cred ca mi-am sclantit/rupt un deget de la picior.Habar nu am daca e rupt sau doar sclantit stiu doar ca ma doare destul de tare cand calc.Si s-a si invinetit rau de tot, aproape ca e negru.Si s-a si umflat putin.
O sa vad cum se mai prezinta azi, daca tot asa e, ma duc la medic.Sper totusi sa nu fie rupt, nu cred, nu?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ellen-am observat raspunsul Lalei. Merci! Cred ca ma uit prin magazine un pic si daca nu gasesc nimic, dau comanda. Cam lunga asteptarea! Am mai vazut la ei niste puzzle-uri dragute pentru varsta picilor, daca tot astept, sa merite!
Ginette, LauraI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Netza fetelor!

Azi ne-am trezit la ora 11 ;nu-mi vine sa cred ca a dormit asta mica atat de mult,sper sa repete si maine figura ca-mi placeee...

LA MULTI ANI MIRI,SA AI PARTE DE TOATA FERICIREA DIN LUME,MULTA SANATATE SI O ZI MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!
PS: mai scrie-ne si noua una alta ca ne e dor

Felicitari Iulia plimbareata!!!Shose,acuma poti sa te relaxezi ...sau nu..?? Si petrecere placuta!

Elle,pupam si noi fetita scumpa.Musai trebuie sa-i pui niste hamuri(eu i-am facut la scunul de masa hamuri din lese de caini )
In Ungaria am fost la Nyiregyhaza,ca era mai aproape si acolo e cea mai mare zoo din Ungaria.

Codruta,noi avem creioane cerate;din fericire nu le baga in gura,dar si asa le foloseste doar supravegheata,ca mi-e frica sa nu-mi picteze peretii .Tabla aceea de la Quelle e f faina si ieftina;va fi buna si mai incolo,deci poate ar merita asteptarea(numai ca transportul e 20 ron...)

Laura si eu zic ca ai putea sa-i faci baie,chiar daca inca are mucisori,eventual cu apa mai calduta.Multa sanatate Theei

Multumesc fetelor care mi-ati admirat fetita

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelooorrrr, Iulia merge!
De 5 minute merge singura
Lalaaa I lav iu! Tu esti Mafalda undercover, crede'ma.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Felicitari!!!!!!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle pun orezul in apa rece la fiert?
Ramo am patit-o de 2 ori cu degetul de la picior, dar nu m-am dus la dr (acelasi deget - cel de langa degetul mic - la diferenta de 10-12 ani). Am incercat sa-l "trag" cat am putut (la fel era negru, ultima data am patit-o in Antalya cand am dat cu piciorul puternic de fundul piscinei; dupa aia am stat cu degetul intr-un pahar cu gheatza) si s-a vindecat de la sine. M-am dat cu antiinflamatoare si gata. E un picut mai umflat ca restul degetelor, dar cred ca doar eu vad
In alt an am cazut in camera in Mamaia pe gresia de pe jos (s-a dezghetat un rahat de minifigi de-al lor si cursese apa pe jos) si mi-am rupt degetul mijlociu de la mana dreapta Mi l-au pus in ghips aici la Piatra niste idioti care nu au stiut ca tre sa-mi puna si palma in ghips ca sa nu pot misca degetul, deci va dati seama cam ce caraghiasa eram Mai rau: a inceput scoala si, inainte sa intru la ore, imi bandajam toata palma pt a nu se vedea ce deget am in ghips ca va dati seama ce ras ar fi fost printre elevii mei Faceam prezenta si, in loc de absent, puneam un punct...abia in cancelarie puneam absentzele in catalog

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput