Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am uitat sa precizez ca ii dau lapte de vaca (nu din comert), ci direct de la 'sursa', cu 3-4 masuri de cereale de la Nestle sau Milupa.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab si eu zic sa te duci la Dr, sa nu m stai..mai ales ca ai zis ca s-a invinetit si s-a umflat.. sa treaca mai rpd.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani MIRIII!!!Sa fii sanatoasa, norcoasa si fericita (cred ca le ai deja pe toate, asa sa fie si in continuare!)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miri la multi ani zuzica draga!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi baietii tai!

Iulia felicitari, ai facut-o pe mami fericita!Acum Shose sa te vedem la alergat dupa Pipetu mic.Cu mancatu nici Sofia nu a prea papat cand a fost bonlava la cateva zile dupa a inceput si nu extraordinar pluc ca mai e si perioada cu eruptia dentara care-i da peste cap.Distractie placuta la party!

Iulia din BM ce frumos v-ati distrat voi acolo auzisem de zoo din Ungaria ca e superba cica cea mai tare din S-E Europei, cat despre hainute si noi luam tot de afara C&A, H&M, next, early days, mexx, roxy, din ro nu se merita sunt preturi f mari, barem in Ploiesti ma crucesc niste chinezarii de proasta calitate la pretul sau chiar mai scumpe decat afara, acum o luna a venit cineva din Anglia cu hainute pt copii i-am luat de 700lei hainute de vara si incaltari.

Laurici de PN, cand a fost Sofiuca banlavioara i-am facut baie cu temp din pacate pt ca a facut diaree si a vomat era murdara si pe par chiar nu aveam cum sa o sterg, cu mucii ii fac dar nu asa de des, la cateva zile 2-3.

Ramo sper sa nu ai degetul rupt, eu am avut in copilarie degetul mic de la mana si nu l-am bagat in ghips acum e cam stramb dar din avion nu se vede

Elle cred ca te-ai speriat cand a cazut Evita, a mea merge in picioare pe tricicleta nu vrea neam sa se puna cu fundul pe scaunel, deh e mai amuzant asa.Despre bulinuta din burtica eu am o presimtire dar nu ti-o spun ca arunci cu slapii dupa mine, oricum ce e sanatos sa fie asta e cel mai important!

Noi am facut azi vaccinul ROR-ul in sfarsit, v-am spus ca medicul meu de familie imi zise-se ca dc am facut infanrixul nu am dreptul la priorix gratuit , dar am sunat la sanepid si am intrebat s-au crucit aia acolo, au zis ca dc nu mi-l face gratuit sa ii fac plangere, si m-am dus la dumneaei cu tupeu, i-am redat tot ce mi-au spus la tel a inmarmurit incerca sa se scuze si imediat a scos vaccinelul gratuit, una peste alta avem 11kg, 84cm, circumferinta capului 47, circumferinta toracelui 55(era mancata) si nu a zis nici pas cand a intepat-o.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli asa e .. e tare bine ca avem un colt de verdeata departe de bucuresti unde putem evada .. eu o s-o las pe eva la tara, la vara .. o sa-i fie mult mai bine ca-n bucuresti. si la o adica, e aici, la 20 km de bucu .. d la job ajung in 20' la tara ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Excelent! Pai eu de la mine pana la mama fac 1 ora si chiar mai mult la ore de trafic intens si ea sta in "minunatul" Bucuresti. Cand sunt copiii la ea doar in weekend reusesc sa-i vad. Dar asta e, am nevoie de ajutorul ei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

La multi ani, Miri! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!

LalaD multumesc! Cu informatii complete, ca de obicei! Ia sa sap eu putin prin Austria (sora mea e in Viena )si sa vad daca gasesc si eu creioanele cu invelis de plastic, poate asa rezista la calcat si ros!
(Daca ai mai scris, scuza-ma ca te-am facut sa repeti! Eu am cautat in urma dar nu am vazut. )

Ioanact, Alexia bea 200 ml dimineata si, la fel, seara. Dar mananca cel putin un iaurt de 200 ml de la napolact (Numa bun) si unt, smantana in papica de la amiaza, uneori si branzica de vaci cu banana sau cereale dimineata. Eu sunt multumita si cu atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

ALina de CT, 500 de ml de lapte o data?

Eu ma chinui cu a meu ca nu vrea sa bea lapte, nush ce are, bea fix 150 de ml si gata.Nu vrea si gata.Trebuie sa i-l fac cu cereale si nici atunci nu il prea vrea.
Si eu ii dau lapte de vaca, i-am dat si UHT si doar pasteruizat si de la sursa, adica lapte de la tara.Nici unu nu-l bea.tare ma streseaza cu asta ca el oricum are un pic de lipsa de Ca.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor .. aveti mare grija cu tricicletele si fiti cu ochii in 4 pe nazdravani .. ieri cand ne intorceam din parc, eva a facut un flick flack din trici si a aterizat pe astfalt direct pe spate .. eu ma uitam sa vad pe unde sa ma strecor printre masinile parcate pe trotoar .. ea nu stiu cum intr-o secunda s-a ridicat in picioare si s-a aruncat jos .. nu stiu cum a facut ca s-a rasucit in aer si a aterizat pe spate .. nu stiu daca s-o fi lovit si la cap .. ea nu avea niciun semn .. a inceput sa urle dar nu a plans mult caci s-a repezit sa dea "na-na" asfaltului ..

de vreo 2 zile, s-a facut tare mamoasa .. cand sunt acasa, e numai dupa fusta mea si daca incearca s-o ia cineva de langa mine se tranteste pe jos si incepe sa urle ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ce patanie! Bine ca nu a patit nimic. Eu nu-s adepta tricicletelor pana spre 2 ani. Asa-s eu mai conservatoare, da mi-e mai usor sa ajung repede in parc, cu el legat in carut, decat sa am griji. Lui Marc i-am luat trici la 2 ani cand a fost in stare sa mearga pe ea. Pana atunci a stat frumos in carut. La fel voi face si cu frate-sau.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelooorrrr, Iulia merge!
De 5 minute merge singura
Lalaaa I lav iu! Tu esti Mafalda undercover, crede'ma.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Felicitari Iulia! Acum s-o alergi pe mami cat te tin puterile!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alina mie mi se pare f mult cat lapte cat bea Ioana, Sofia bea cam 240ml dim la fel si seara dar sunt zile cand bea mai putin niciodata mai mult.Pediatra mi-a spus ca dupa 6 luni un copil nu are voie sa bea mai mult de 500-600ml pe zi de lapte deoarece duce la pierderea fierului din organism deci duce la anemii, asa imi explic eu lipsa mea de calciu, fier in conditiile cand beam si un litru pe zi si eram anemica, acum cand beau o cana 250ml sunt ok si cu calciu.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput