Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 17
beinazutza spune:
helloo ,helloo
pup toate mamicile si clopoteii!
rog sa imi spuneti daca ati dat la copii pana acum ridichi.eu i-am dat lui Beatrice sa guste si vreau sa zic ca este innebunita , si a mancat cam o ridiche imi era frica sa nu ii fac rau. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beinazutza helloo ,helloo pup toate mamicile si clopoteii! rog sa imi spuneti daca ati dat la copii pana acum ridichi.eu i-am dat lui Beatrice sa guste si vreau sa zic ca este innebunita , si a mancat cam o ridiche imi era frica sa nu ii fac rau. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns |
Eu i-am dat. Si "natur" si in salata ( cu otet sau lamaie). Mananca tot cam una odata, maxim doua. Nu a avut nimic.
I-am dat si ceapa/usturoi si uscate si verzi. Si salata verde.Si rosii. Si cam tot ce punem noi intr-o salata amestecata.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Laura Ioana spune:
Salutare
Fetelor, spuneti-mi, va rog, daca am voie sa-i fac baita, in conditiile in care-i tot cu mucii-n gura.
LalaD
sar'na pt explicatii.
AlinaK
multumesc si tie. Deci as putea sa-i pun si seara. Eu ii pun seara colargol, i le mai intercalez, ca nici nu mai stiu ce sa fac. Noroc ca micuta doarme bine: ieri mi-a dormit doua ture a cate 2,5 ore (ultimul somn l-a avut pana la ora 20,10), iar la 22,30 era adormita, pana dimineata la 8.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
codrutaa spune:
Ema, multumim
.
Laura I, eu vreau sa ii urez printesei sa se faca bine repede. Eu cred ca poti daca nu are febra, dar asteapta sa vezi ce spun mamicile mai experimentate. Noi inca nu am trecut prin experienta vreunei raceli.
gattasalvaje spune:
Buna seara dragelor !
Am vazut pozele cu Irisuka - copie fidela a taticului ei si cu minunata gradina zoologica de la unguri...uuff , oare catzi ani vor trece pana cand se vor putea bucura si copii romani de un parc zoologic adevarat ? Cel de la Baneasa era de plans ...am inteles ca fac unul pe la Chiajna , dar cred ca nepotii nostri vor avea parte de el , la cum se misca lucrurile in Romanica 
Am mai vazut poze cu pletoselul catzarator ...mi-e dor sa-l vad live ! Ce zici Lala , bagi maine o tura de IOR ? Noi iesim pe la 10.30 si cred ca va veni si Miki cu Luca ...poate ne vedem .
Alina Kalos , si Sara este disperata sa stea afara ...azi am avut un intreg circ in parc cand am pus-o pe trici sa plecam acasa. Mi-a urlat de m-a zapacit. La tara nu ma indur s-o las nici eu , nu cred ca as putea suporta sa n-o vad 5 zile. Mama a insistat s-o las cu ea la Campulung...era in stare chiar sa-si plateasca o femeie care sa-i faca treburile ca sa poata sa stea cu nepoata , insa nu m-am indurat ...poate , pe la jumatea lui mai , cand se va mai incalzi , sa merg sa stau acolo mai mult si astfel sa impac si capra si varza.
Elle , tin pumnii ca bebe sa aiba putzulica , dar incearca sa te pregatesti psihic si pentru o pasarica...sansele sunt 50-50 %. Eu , nu stiu de ce , dar nu ma vad mama de baiat ...daca as mai face un copil , tot fetita as vrea .
Shose , eu nu i-am dat Sarei niciodata lapte fara lactoza ...de fapt , am incercat dar mi l-a refuzat vehenment. In perioadele de kkceala , ii fac laptic normal cu apa de orez.
Laurici , eu ii fac baita Sarei si cand e racita , insa nu pe cap. Ea are parul lungut si se usuca greu si as expune-o prea mult daca as uda-o si pe cap.
Ema , suna interesant ce zici tu cu piesa de teatru , dar crezi ca vor sta zgaibele noastre cuminti intr-o sala de teatru ? Ar fi totusi interesant sa merg si sa vad ce reactie are .
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
roli25 spune:
Seara buna,
V-am gasit tocmai pe pagina 2...unde sunteti?
M-am adunat de pe drumuri pe seara, l-am si dus pe Marc o tura scurta prin Kiseleff, desi pe el il tin mult afara la gradi, ori in Kiseleff, ori in curte...
Am reusit sa reparam si cealalta masina, asa ca acum am si eu ce conduce.
L-am culcat pe Marc, am pregatit cina si acum astept sa vina tati de la birou...asta-i viata...
Va doresc o noapte frumoasa!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
neata,
poftiti la
!!
iulia ce papusa frumoasa ai tu acolo!! e tare dulce si are niste ochisori de-ti vine s-o papi .. tare frumos v-ati distrat in ungaria si mi-a placut enorm gradina zoo dar si viluta unde ati stat. in budapesta era?
ema nu .. din pacate nu am nicio pila la cmu .. vroiai o programare la eco? spune-mi la cine, poate incerc totusi. ma bucur ca milan e mai bine. pupam baietii!
roli asa e .. e tare bine ca avem un colt de verdeata departe de bucuresti unde putem evada .. eu o s-o las pe eva la tara, la vara .. o sa-i fie mult mai bine ca-n bucuresti. si la o adica, e aici, la 20 km de bucu .. d la job ajung in 20' la tara ..
laurici eu i-am facut baita cand avea muci cu conditia sa nu aiba febra.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
La multi ani, Miri_mik!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:

MIRI

La multi ani, scumpa si iubita! Iti doresc sa ai parte numai de zile luminoase, cu bucurie, fericire, cu sanatate si cu tot ce iti doresti tu! Sa fii iubita si rasfatata de baietii tai, sa se tina departe de voi relele si sa aveti parte numai de bine si de bucurii!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
fetelor .. aveti mare grija cu tricicletele si fiti cu ochii in 4 pe nazdravani .. ieri cand ne intorceam din parc, eva a facut un flick flack din trici si a aterizat pe astfalt direct pe spate .. eu ma uitam sa vad pe unde sa ma strecor printre masinile parcate pe trotoar .. ea nu stiu cum intr-o secunda s-a ridicat in picioare si s-a aruncat jos .. nu stiu cum a facut ca s-a rasucit in aer si a aterizat pe spate .. nu stiu daca s-o fi lovit si la cap .. ea nu avea niciun semn .. a inceput sa urle dar nu a plans mult caci s-a repezit sa dea "na-na" asfaltului ..
de vreo 2 zile, s-a facut tare mamoasa .. cand sunt acasa, e numai dupa fusta mea si daca incearca s-o ia cineva de langa mine se tranteste pe jos si incepe sa urle ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun