Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

Am vazut ca ati intrebat daca se iese cu copiii mucosi afara, daca li se face baie sau nu? Aici copiii ori se infofolesc ori se lasa dezbracati sa se caleasca, ies afara cu mucii la nas, aer trebuie sa ia oricum si daca nu au febra, sunt imbracati corespunzator cu vremea de afara e ok. MI-am dat si eu cu parerea

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

neatza tuturor!
sunt supermegaextranervoasa....unul dintre clientii sotului i-a venit cu textul "e criza...ne e greu..." si vrea sa-i reduca la jumatate valoarea contractului (care oricum era mult sub piata)...m-am inecat de furie si i-am spus ca pt ca-l inteleg sunt de acord sa-mi plateasca jumatate iar de diferenta sa vina sa-mi faca menajul....a fost randul lui sa-i iasa ochii din orbite (mai ales ca nu-i roman si i-am spus in engleza)... am ajuns la concluzia ca numai daca iei pielea de pe om esti apreciat...ai pret mic ...esti "ieftiiiin". tin minte cand vindeam programul de contabilitate cu 150E eram intrebati daca face ceva...de ce e ieftin...la fel, aveam un prieten stomatolog care avea pretul pt dinti de portelan la 60% fata de piata si il intrebau clientii daca nu-i SH

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi, multi ani, frumosi, sanatosi si luminosi iubita mea Miri!
Iti doresc sa'ti fie viata o primavara, ca ziua in care te'ai nascut.
Sa te bucuri inca 100 de primaveri de acum inainte de familia frumoasa pe care o ai!
Te imbratisam cu drag si transmitem un buchet de virtuale si o gramajoara pufoasa de !

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Iulia, am savurat toate pozele cu Irisuk. E delicioasa micutza cu ochi albastrii. Am vazut ca ati avut o vacanta de Paste frumo, va si spor la spalat dintzisori. E asa haioasa!!!

Elle Evita a facut bufff! Daca ea, care merge super bine si e independenta pe cele doua picioruse s'a aruncat de pe trici, nici nu vreau sa ma gandesc cum are face Iulia. Ma gandeam sa ii comand si eu de pe net una, dar mai las trici pt la vara, cand macar va merge singurica.
fata nazdravana si mamoasa!

Gratzi asa e prin toate domeniile de activitate. Pe unde auzi, criza. La chirii la fel....sa renegociem, ca e criza. Parca pt noi nu ar fi
Dudu si Ozi. Chiar, ce mai fac frumosii tai?

Si acum despre noi:
Fata mea nu mai mananca nimic, toata ziua. Nu stiu ce sa ii mai fac, avand in vedere ca tre' sa fie si de regim. Azi la orez cu legume vreau sa adaug si carnitza, fiarta separat.
Sper sa nu dam iar in "10scaune/zi".
Si azi m'a anuntat sotu' ca tre' sa mergem la o petrecere de pici, de ce nu mi'a spus mai demult nu stiu , sa fi cumparat si eu cadou din vreme. Sper sa se distreze Iulia, chiar daca de mancat nu va putea manca cot-la-cot cu ceilalti copii.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati asa e peste tot din pacate .. criza asta mama ei sa fie .. trebuie sa ne adaptam, nu avem ce face ..

shose da .. asa e .. eu nu-mi puteam reveni .. am vazut impactul cu asfaltul .. dar asa de speriata am fost ca nu mai stiu daca o fi dat si cu caputul .. eu am verificat-o si n-avea semne .. chestia e ca avea si cadrul ala care o tine cica sa nu cada .. a trecut, sper sa nu fi patit nimic .. im pare rau ca pipe nu papa .. lasa ca isi revinea ea .. ai vazut si noi, ca oameni mari ca n-avem chef de mancare cand suntem bolnavi .. da' un copilas .. pupam printesa

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti, multa sanatate, belsug si voie buna Miri alaturi de cei dragi !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani fericiti, multa sanatate, belsug si voie buna Miri alaturi de cei dragi !

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Lala bun, frumos si drag unde ai ascun pozicile cu Pletoselul si Bogdan, ca nu sunt la vedere.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Shose pozele sunt pe blog.

Elle sorry de buf,bine ca nu a fost grav, pupam fetele, de aia eu il tin pe Andrei numai cu centuri atat in carut cat si in tricicleta .

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI MIRI!!!

Sa fi sanatoasa, fericita alaturi de frumoasa ta familie si vesela si optimista mereu (asa cum te stim noi)!!!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Grati nu va mai suparati cu toti idiotii.... Misto faza cu dintii SH
Shose offf imi pare rau ca nu papa micuta Iulia. Lasa ca se face ea bine si o sa-i revina si pofta de mancare. Distractie placuta la party!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput