Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 5
caramel spune:
Multumesc de raspuns. Nu-i o veste prea buna, dar asta este, de seif vom avea nevoie, ca sa nu mergem tot timpul cu toate actele si banii dupa noi.Sper sa nu coste prea mult.Anul trecut la Albena a costat 30 leva pentru 8 zile.
Abia astept fetele sa se intoarca de la Kaliakra cu vesti bune. Si eu merg in iulie acolo!
carla2005 spune:
Caprioara, noi pana la urma mergem la Sol Nessebar Mare! cam in aceasi perioada cu voi! Nu stiu de ce, cei cu care mergem, initial au zis de Sol Nessebar hotelul de 5 stele si apoi, cand au facut rezervarile au facut pentru Nessebar Mare...asa ca mergem unde merge toata lumea, noi zicem merci ca avem cu cine pleca :)! Ce sti de Nessebar Mare?, cum este? Imi poti spune cat ati dat voi pe bilet? Ca sunt curioasa... Mai vb.
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Caprioara spune:
Carla, e ok si acolo, asa au zis fetele care au fost. Camera am inteles ca e un pic mai mica si la masa or fi o idee mai putine feluri, dar restul e comun la tot complexul. Eu am platit pe 31 martie, si cu toate reducerile parca a fost 730 eur pentru camera dubla cu vedere la mare, 7 nopti. Voi?
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
carla2005 spune:
Noi am platit 760euro, camera dubla..nu stiu unde are vedere (:)), dar am dat doar avansul saptamana trecuta, restul nu stiu cand ii vom achita! Probabil voi ati prins oferte mai bune fiindca ati achitat si ati rezervat din timp....daca noi nu am fost hotarati ce sa facem...
Stie cineva cam cati km sunt pana acolo, sau cat timp facem pe drum din Bucuresti?
mama din 16 nov 2006
Draga mea
mcrissa spune:
Hello,
ma-m intors si eu din mini-vacanta din Bulgaria de la Hotel Grifid Bolero din Nisipurile de aur.
Total dezamagita
Am gasit baia murdara, fara sapun, gel de dus, etc...am chemat pe cineva, au facut curat, au pus gel de dus in dozatoare, care pe urma am constatat ca era sapun amestecat cu nisip si rugina de la dozatoarele metalice care erau cam ruginite.chiuveta infundata...camera era mai bine, dar am gasit par negru si lung prin toata camera.
piscina interioara incalzita avea maxim 20 de grade, piscina unde faceau toti copiii pisu si unul a facut langa mine chiar si kk(asta nu pot da vina pe hotel si pe turisti, care erau romani).
mancarea foarte buna, nota 10, dar teapa cu accesul gratuit la restaurantul asiatic, unde intrai doar cu rezervare si nu gaseai loc liber decat daca dadeai persoana spaga celui care facea rezervarile.
animatie cat de cat ok.
nu stiu ce sa mai spun, daca e ceva va rog sa ma intrebati voi.
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
camelia_daniela spune:
Mcrissa, imi pare rau ca ai avut o experienta urata la Grifid Bolero - din review-uri pare bine cotat!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
LYADA spune:
Si noi tot la Grifid Bolero unde am avut o minivacanta minunata. E drept ca am avut noroc de o camera mai mare, aproape dubla, probabil asa a "cazut" la alocare, noi nu am influentat cu nimic procesul. Era doar un pic mai greu de ajuns la ea, schimbam liftul...in fine, cand am gasit-o in sfarsit, dupa preumblat pe culoare si intrebat camerista, a meritat.
Probleme cu curatenia nu am avut, mancarea buna, noi am rezervat ultima seara la restaurantul bulgaresc care a fost slabut. Am fost la acest hotel si acum 2 ani si stiam de sistemul rezervarilor, dat fiind ca restaurantele tematice au capacitate mica.
Piscina interioara nu am folosit-o, au fost baietii si nu mi-au povestit nimic.
Cred ca e vorba si de noroc. Acum o saptamana am avut o actiune legata de serviciu in afara tarii si cineva din grup era f nemultumit ca mirosea in camera. In restul de 80 camere nu am avut nicio problema. Problema asta cu mirsoul neplacut am avut-o noi anul trecut, in Sunny Beach si ne-a cam influentat tot sejurul desi ne-au schimbat cei de la hotel camera dupa 3 zile. Deci, chestie de noroc sau ghinion.
Intr-adevar sapunul din camera la Bolero arata ciudat, eu am trait cu senzatia ca e gel de gomaj si chiar ma gandeam de ce e nevoie de gomaj la spalat pe maini. Pentru dus, l-am avut pe cel propriu si nu am mai analizat problema.
Caprioara spune:
Fetele care ati fost de 1 mai la Kaliakra, nu scrieti nika ? Eu va asteptam cu impresii ca sa ma decid daca rezerv un weekend prelungit la sf de mai... Please scrieti cum a fost .
pup you all,
poze
crangutalil spune:
Caprioara, de care kaliakra intrebi tu?Albena sau nisipuri?Pt cine e interesat, pot trimite pe mail poze cu kaliakra nisipuri facute acum de 1 mai ,special , cu hotel, piscine, baie camera, camera, apartament....bar, restaurant(fara mancare ca mi=-a fost jena sa pozez mancarea).Am fost cu un grup de 30 de copii, pot spune ca am vazut mai multe camere...noi am avut majoritatea la et 1. si doua camere la etajul 8(desi hotelul are 7 etaje)(Acele camere sunt la mansarda cam langa cabina liftului si se aude noaptea, plus ca urcai un etaj pe scari si ziceai ca esti in pod izolat).Hotelul a fost plin ochi numai de romani.Parcare mica, masini inghesuite la maxim, nu puteai scoate masina daca nu deranjai inca alte 10,de fapt cred ca nimeni n-a miscat masina.Camere si mai bune si mai proaste, in multe mirosea nasol, a umezeala, a mucegai...in unele nu...Nu au caldura, am cam tremurat de frig, in unele camere a mers aerul conditonat pe cald in altele nu...De curat era curat, dar baia(a noastra cel putin nu avea perdea de dus)si foarte mica,au fost sapunuri si tot ce trebuie, au facut cameristele curat...La cazare toti erau nemultumiti de conditii, de camere,ca nu arata de 4 stele, ca nu sunt de 4 stele, ca nici macar nu au cabina de dus(nu mai zic de cada)ci doar scurgere in pardoseala si o margine de gresie ridicata ca sa nu curga apa pe jos....In apartament super misto(ala care l-am avut noi,canapele de piele???, cada de dus pe colt), camerele au arhitecturi ciudate unele,unele sunt mai mici, altele mai mari, unele au canapea, altele nu...Telecomanda de la tv si de la aerul conditionat le cereai la receptie, noi am schimbat 3 la tv si n-a mers nici una.Posturi romanesti nu, doar tv international.Mancarea buna,tipica bulgareasca zic eu, nu fructe de mare sau altceva,dar gaseai ce sa mananci.Dulciurile de-alea gen metro la cutie, eu n-am mancat.fructe erau, banane, kiwi, portocale, mere, inghtetata la fiecare masa....Sucurile slabe, berea buna,vinul la dozator slabut, cel la sticla mai bun(am avut o masa festiva si am primit si vin la sticla).Buna crema de whisky,whisky de la AI slab am inteles, vodca bunicica(ziceau pustii nostri de liceu).Statiunea foarte frumoasa si foarte curata, gazon impecabil peste tot,doar sus undeva in statiune lucrau excavatoarele.
Piscina interioara ok,la sauna eu n-am stat decat 5 min si am inteles ca apoi la ceilalti le-a cerut 5 euro sa plateasca, masajul 50 leva.
La casa de schimb valutar din hotel era 2lei 50 bani o leva, la 100.000 lei vechi(10 lei noi) primeai 4 leva, si acelasi curs era peste tot in statiune.
In holul hotelului erau 2 mese de biliard, o masa pimpong si un joc din ala fotbal cu manere.La disco club program pana la unu noaptea, la piscina interioara de la 9 sau 10 pana la 18.
Eu una m-am simtit bine, depinde de ce asteptari ai la mancare si cazare, dar am inteles ca a fost pachetul de 1 mai 7o de euro de persoana cu AI si eu zic ca la banii astia e super ok si la noi nu gaseai asa conditii la banii astia.
Astept intrebari si va raspund, acum nu mai stiu ce sa va zic.
Abia astept sa ajung la Duni la vara la 5 stele ca sa vad deosebirea.
Sanatate la toata lumea si toate cele bune.
Caprioara spune:
De Kaliakra Albena intrebam eu .
Am inteles eu gresit ca plecati in Albena, si toate trei ati fost de 1 mai la Kaliakra in Nisipuri?
pup you,
poze